Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от 3186 » 13 Яну 2023, 20:57

Има ли какво да се прави в Маями февруари, че има изгодни билети?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 13 Яну 2023, 21:15

Има много работи да се правят ма много зависи и къде ще отседнете. Съветвам ви да си вземете хотел на South beach някъде около Ocean drive. В хотелите има гишета на фирми които организират атракции та те ще ви обяснят всичко. Освен това ако сте с кола има много места, лично аз ви съветвам да отскочите до Key West. Иначе водата става дори и Януари е ок за плаж стига да не вали.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 13 Яну 2023, 21:45

Май не ми се наема кола в щатите, особено пък в южните да я мисля за паркинг и т.н

Това за Кей Уест е интересно, сега разгледах някакви еднодневни турове. Проблема ми е, че не мога да преценя дали е дестинация за плаж, или за обикаляне на града, от типа на NYC, например.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Яну 2023, 3:00

Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.

Като дърт последовател на твърдата линия заминавам две седмици в Куба юни-юли. Причината е финансова, най-вече. Не мога да дам приблизитено $10К за същия период в Мексико. Писах вече, циганите в Доминикана са +30% спрямо миналата година...

Ще купя нещо с Че Гевара за Драго, нали ми е слабост :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 14 Яну 2023, 8:54

Някой в Малта ходил ли е , че гледам една оферта :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 14 Яну 2023, 11:26

Хубаво е в Малта. Според мен си заслужава. Сега зимата духа доста, но не е студено. И са с десен волан :)
I love the sound of V8 in the morning...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Яну 2023, 12:10

BMW_POWER написа:Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.

Като дърт последовател на твърдата линия заминавам две седмици в Куба юни-юли. Причината е финансова, най-вече. Не мога да дам приблизитено $10К за същия период в Мексико. Писах вече, циганите в Доминикана са +30% спрямо миналата година...

Ако тези 10к са cad и включват пъти две седмици дори за 2 човека е повече от добре.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от peshehodetz » 15 Яну 2023, 19:21

Понеже не ми се чакаше до Март когато ще ходим по осезаемо на море пък и жената утре има РД та решихме на бързо да мръднем за уикенда + 2 допълнителни дни до Ривиера Мая че ни е по наблизо. Та тя отдавна си е харесала хотела дето отседнахме та викам да и направя подарък понеже с купуването на подаръци ми е много тегаво когато трябва да се избира. Та вчера се изсипахме като полета беше фрашкан с ам. туристи пътуващи за уикенда. Щеше ми се поне още един ден да имаме ма хотела е буукнат от няколко месеца всичко предварително. Можеше да тръгнем един ден по рано ма до четвъртък бяхме на работа к нямаше много време за подготовка на багажа не ще носим кой знае колко, но пък и от друга страна в петък не ми се тръгваше понеже се пада 13-ти. Иначе времето е супер, сутрин малко хладничко но след 10 часа се затопля и до към 4 часа или трябва да стоите на сянка или да се накажете с кремове против изгаряне иначе колкото и да не ви се вярва рискувате да из горите на слънцето и да не може да спите нормално. До към 5 след обяд става за плаж към 6 леко захлажда ма ако ударите някоя и друга Маргарита е ок. Водата също е супер за къпане а най хубавото е че на плажа няма никаква паплач, всички са около басейните на хотела което пък мен ми е ок аз лично не си падам да кисна около басейните.
P.S. Колегата по горе дето питаше за Маями дали става за плаж или екскурзии и забележителности - става и за двете.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Последна промяна peshehodetz на 25 Яну 2023, 20:36, променена общо 1 път
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 15 Яну 2023, 19:50

Егати и мизерията :mhihi: Няма сергии, няма чалга, няма манго....
Браво колега! Приятно изкарване!
:yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Яну 2023, 20:27

Пешеходец, това на Юкатан ли е, където е паднало онова убило динозаврите? :clap:
Браво, изглежда супер, благородно ти завиждам. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 15 Яну 2023, 21:25

И аз завиждам… благородно.
Приятно изкарване! :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 15 Яну 2023, 21:34

На някое cenote ще ходите ли?
Има десетки, евтини, скъпи, известни и скрити та се чудя на кое да ида точно след 10 дни и аз.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от peshehodetz » 15 Яну 2023, 21:43

Не, ние този път сме само за три пълни дни + деня в който пристигнахме целия след обяд и ще се излежаваме на плажа. Няма време за разходки, може би следващия път.

keep walking

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Яну 2023, 23:11

BMW_POWER написа:Ще купя нещо с Че Гевара за Драго, нали ми е слабост :mhihi:

Тениска, шапка или нещо такова, че аз съм скромно момче - не пия, не пуша, по жени не ходя :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Яну 2023, 1:04

alekangg написа:
BMW_POWER написа:Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.

Ако тези 10к са cad и включват пъти две седмици дори за 2 човека е повече от добре.

Сега погледнах цените в момента. Малко са свалили цените мексиканците, но разликата с платената ми вече почивка идва около $3.5К
Не са малко пари.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата