СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Снощи се преобразих на снегорин по един неразринат проход 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Вериги носите ли ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Иска ми се , но нямам време.mr_petroff написа:ivanski_2 написа:В Чепеларе пред гаража , минавал е снегорина и симпатягата го бута към гаражите![]()
Миналата година си поговорих с него , и да кажем че разбра че не е хубаво да прави така , на лош късмет еРазбран човек спря веднага , но явно сега го кара някой друг та ще трябва и него да потърся тези дни като ми остане време.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Аз ако съм на твое място ще се ядосам и бегом към Мечи Чал да се успокоя с 5-6 спускания рано сутринта
За веригите не нося , но някой ден ще го духам някъде най-вероятно та трябва да купя едни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ivanski, няма смисъл да се караш с човека - имах същия проблем като теб, намерих го, поговорихме си, обясних му...20лв и шише ракия правят чудеса
Иначе за веригите - винаги имам в колата през зимния педиод. Не толкова, че се бутам където ми трябват вериги, а по-скоро навик от старата работа и безкрайните пътувания и излизания от страната (за Сърбия и Македония са задължителни от ноември/декември до април мисля и особено ако вали сняг там се заяждат много)

Иначе за веригите - винаги имам в колата през зимния педиод. Не толкова, че се бутам където ми трябват вериги, а по-скоро навик от старата работа и безкрайните пътувания и излизания от страната (за Сърбия и Македония са задължителни от ноември/декември до април мисля и особено ако вали сняг там се заяждат много)
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз имам един пакет от тея пластмасовите свински опашки, в дупката около резервната гума съм го наврял и стои целогодишно. Само не съм сигурен дали един е достатъчен и за двете гуми или трябва по пакет на гума. Но като цяло не ходя някъде, където ще ми трябват. Най-много да сменя маршрута с по-заобиколен и да мина отнякъде, където чистят.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Mr_petroff
Пред камината с чаша чай или червено вино вечер.....Аз бях дежурен прз нощта и ми е комфортно сутрин да си пия кафето на улицата.
Пред камината с чаша чай или червено вино вечер.....Аз бях дежурен прз нощта и ми е комфортно сутрин да си пия кафето на улицата.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Забелязвам една интересна тенденция в магазините (Лидл/Кауфланд) ... Случва ми се да видя хора които си взимат от бутергадостите и директно си ги сгъват докато ходят . Естествено после на касата кой ял - ял . Вчера обаче едно детенце "подсети" майка си и оназ като рипна
все едно детето е казало нещо измислено . Погледнах я, просто защото не ми се вярваше какви ги прави . Плати си космическите 0,80 лв и айде .. Чудя се аз ли съм смотан, тия ли са си ОК

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
ивчо написа:Забелязвам една интересна тенденция в магазините (Лидл/Кауфланд) ... Случва ми се да видя хора които си взимат от бутергадостите и директно си ги сгъват докато ходят . Естествено после на касата кой ял - ял . Вчера обаче едно детенце "подсети" майка си и оназ като рипнавсе едно детето е казало нещо измислено . Погледнах я, просто защото не ми се вярваше какви ги прави . Плати си космическите 0,80 лв и айде .. Чудя се аз ли съм смотан, тия ли са си ОК
![]()
Аз друго забелязвам. Пак на щанда със закуските и тестените изделия. Те са си на самообслужване, има си хартиени пликове и щипки да си вземеш и да сложиш в плика. Да, ама не. Масово гледам направо си вземат с ръка. По-големия проблем обаче, че някои ги връщат

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Затова бъркаш със щипката най навътре където не може да се стига с ръце 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Взимали сме с децата и са го изяждали, не само в лидъл, на касата им казвам да си го маркират.
От щанда със закуските си взимам с голи ръце, само че каквото пипна си го слагам в плика. Не пробирам и не пипам останалото.
А па ако некой го е пипал нямам драма да си го зема.
От щанда със закуските си взимам с голи ръце, само че каквото пипна си го слагам в плика. Не пробирам и не пипам останалото.
А па ако некой го е пипал нямам драма да си го зема.
Последна промяна Моджо на 07 Фев 2023, 15:40, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
От нямане на какво да се гледа реших да дръпна от "онова" място някакъв "нов" екшън с Том Беринджър наречен Black Warrant / Черна заповед.
Повече от ясно ще е, че филма струва около 2.80 лева или $, но пък ще е по-добър от който и да е български филм, но това е друга тема.
Да, филма си е филм и не може да се има никакви претенции. Гледаш и минава времето, ама някой режисьорски идеи малко бяха ще го на река на "много ниско ниво".
И следва "Спойлер"
Та изобретател направил машина, който ще прецака икономиката на нарочена държава, няма да издавам как, та се бяха прицелили разбира се в щатско.
Но колко тъп е изобретателя в случая да поиска плащане за устройството, че и пускането му в американска валута
Е нали ще прецакват именно тази валута дейва.
Понеже бях на някаква подобна вълна и реших да си припомня "Миротвореца" с Джордж Клуни и Никол Кидман.
Ако си спомняте, в този филм се разказва, как едни руски генерали гепиха 9 ядрени глави за да ги шиткат на черният пазар, като едната очевидно я бяха шитнали на някакви не разбрах, сърби ли бяха или босненци...
И сега си го припомних филма и съответните тъпни.
Героят на Клуни обясняваше, че една такава бройка върви по 200 милиона $ на черният пазар а във филма дават някакви скъсани босненци, дето хората няма какво да ядат, направили поръчка за ядрена глава, че там логистиката сложна...
Повече от ясно ще е, че филма струва около 2.80 лева или $, но пък ще е по-добър от който и да е български филм, но това е друга тема.
Да, филма си е филм и не може да се има никакви претенции. Гледаш и минава времето, ама някой режисьорски идеи малко бяха ще го на река на "много ниско ниво".
И следва "Спойлер"
Та изобретател направил машина, който ще прецака икономиката на нарочена държава, няма да издавам как, та се бяха прицелили разбира се в щатско.
Но колко тъп е изобретателя в случая да поиска плащане за устройството, че и пускането му в американска валута

Е нали ще прецакват именно тази валута дейва.
Понеже бях на някаква подобна вълна и реших да си припомня "Миротвореца" с Джордж Клуни и Никол Кидман.
Ако си спомняте, в този филм се разказва, как едни руски генерали гепиха 9 ядрени глави за да ги шиткат на черният пазар, като едната очевидно я бяха шитнали на някакви не разбрах, сърби ли бяха или босненци...
И сега си го припомних филма и съответните тъпни.
Героят на Клуни обясняваше, че една такава бройка върви по 200 милиона $ на черният пазар а във филма дават някакви скъсани босненци, дето хората няма какво да ядат, направили поръчка за ядрена глава, че там логистиката сложна...
Последна промяна Е.Димитров на 07 Фев 2023, 19:01, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Важното е да вярваш в светлото бъдеще на капитализма начело със Мърика , вярата е непобедима също като човешката простотия 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
BorislavB написа:ildivvy написа:KostovG написа:Колеги джамбази,
Моля за обяснение на термините фермо и демолиция при покупка на кола от Италия.
Демолиционе-то е тяхното 'отписване'/сваляне от регистрация! Без него не можеш да я регистрираш тук...
Технотест ако минеш или пак не става?
Това си е задължителен документ за всички коли внасяни от ЕС - т.е. трябва задължително да бъде отписана от техните 'регистри' ... Тук не можеш да я регистрираш, ако още се води регистрирана някъде другаде!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!