СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 07 Фев 2023, 9:38

Снощи се преобразих на снегорин по един неразринат проход :D

IMG_20230206_230546.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Фев 2023, 9:50

Вериги носите ли ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Фев 2023, 10:07

mr_petroff написа:
ivanski_2 написа:В Чепеларе пред гаража , минавал е снегорина и симпатягата го бута към гаражите :D
Миналата година си поговорих с него , и да кажем че разбра че не е хубаво да прави така , на лош късмет е :D Разбран човек спря веднага , но явно сега го кара някой друг та ще трябва и него да потърся тези дни като ми остане време.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аз ако съм на твое място ще се ядосам и бегом към Мечи Чал да се успокоя с 5-6 спускания рано сутринта :yes:
Иска ми се , но нямам време.

За веригите не нося , но някой ден ще го духам някъде най-вероятно та трябва да купя едни.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Фев 2023, 10:13

ivanski, няма смисъл да се караш с човека - имах същия проблем като теб, намерих го, поговорихме си, обясних му...20лв и шише ракия правят чудеса :bchug:

Иначе за веригите - винаги имам в колата през зимния педиод. Не толкова, че се бутам където ми трябват вериги, а по-скоро навик от старата работа и безкрайните пътувания и излизания от страната (за Сърбия и Македония са задължителни от ноември/декември до април мисля и особено ако вали сняг там се заяждат много)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Фев 2023, 10:36

Аз имам един пакет от тея пластмасовите свински опашки, в дупката около резервната гума съм го наврял и стои целогодишно. Само не съм сигурен дали един е достатъчен и за двете гуми или трябва по пакет на гума. Но като цяло не ходя някъде, където ще ми трябват. Най-много да сменя маршрута с по-заобиколен и да мина отнякъде, където чистят.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Фев 2023, 10:41

Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Фев 2023, 10:55

Mr_petroff

Пред камината с чаша чай или червено вино вечер.....Аз бях дежурен прз нощта и ми е комфортно сутрин да си пия кафето на улицата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Фев 2023, 11:26

Jordana написа:Вериги носите ли ?

Мъкнем хора да бутат ако се наложи :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 07 Фев 2023, 13:36

Забелязвам една интересна тенденция в магазините (Лидл/Кауфланд) ... Случва ми се да видя хора които си взимат от бутергадостите и директно си ги сгъват докато ходят . Естествено после на касата кой ял - ял . Вчера обаче едно детенце "подсети" майка си и оназ като рипна :banghead: все едно детето е казало нещо измислено . Погледнах я, просто защото не ми се вярваше какви ги прави . Плати си космическите 0,80 лв и айде .. Чудя се аз ли съм смотан, тия ли са си ОК :bang: :conf:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Фев 2023, 13:45

ивчо написа:Забелязвам една интересна тенденция в магазините (Лидл/Кауфланд) ... Случва ми се да видя хора които си взимат от бутергадостите и директно си ги сгъват докато ходят . Естествено после на касата кой ял - ял . Вчера обаче едно детенце "подсети" майка си и оназ като рипна :banghead: все едно детето е казало нещо измислено . Погледнах я, просто защото не ми се вярваше какви ги прави . Плати си космическите 0,80 лв и айде .. Чудя се аз ли съм смотан, тия ли са си ОК :bang: :conf:

Аз друго забелязвам. Пак на щанда със закуските и тестените изделия. Те са си на самообслужване, има си хартиени пликове и щипки да си вземеш и да сложиш в плика. Да, ама не. Масово гледам направо си вземат с ръка. По-големия проблем обаче, че някои ги връщат :banghead: Нещо не му хареса или се откаже и го връща :kuku: Миналата седмица беше най-бруталното. Някакво бабе си взе с ръка нещо като земелка, гледа го кво го гледа, взе нещо да се кара на хората зад щанда, те ѝ казаха нещо и бабето се опита да го върне, обаче продължава нещо да им вика и не внимава, съответно го изпуска на земята. Взе го от земята и тъкмо да го върне обратно видя че я гледам кво ще го направи, направи се на разсеяна, изтупа го, завъртях се да не ме вижда и от отражението на друга витрина я гледам как си го върна най-безцеремонно :ranting:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Фев 2023, 13:59

Затова бъркаш със щипката най навътре където не може да се стига с ръце :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Фев 2023, 15:26

Взимали сме с децата и са го изяждали, не само в лидъл, на касата им казвам да си го маркират.
От щанда със закуските си взимам с голи ръце, само че каквото пипна си го слагам в плика. Не пробирам и не пипам останалото.
А па ако некой го е пипал нямам драма да си го зема.
Последна промяна Моджо на 07 Фев 2023, 15:40, променена общо 1 път
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Фев 2023, 15:38

От нямане на какво да се гледа реших да дръпна от "онова" място някакъв "нов" екшън с Том Беринджър наречен Black Warrant / Черна заповед.
Повече от ясно ще е, че филма струва около 2.80 лева или $, но пък ще е по-добър от който и да е български филм, но това е друга тема.
Да, филма си е филм и не може да се има никакви претенции. Гледаш и минава времето, ама някой режисьорски идеи малко бяха ще го на река на "много ниско ниво".
И следва "Спойлер"
Та изобретател направил машина, който ще прецака икономиката на нарочена държава, няма да издавам как, та се бяха прицелили разбира се в щатско.
Но колко тъп е изобретателя в случая да поиска плащане за устройството, че и пускането му в американска валута :dummy:
Е нали ще прецакват именно тази валута дейва.

Понеже бях на някаква подобна вълна и реших да си припомня "Миротвореца" с Джордж Клуни и Никол Кидман.
Ако си спомняте, в този филм се разказва, как едни руски генерали гепиха 9 ядрени глави за да ги шиткат на черният пазар, като едната очевидно я бяха шитнали на някакви не разбрах, сърби ли бяха или босненци...
И сега си го припомних филма и съответните тъпни.
Героят на Клуни обясняваше, че една такава бройка върви по 200 милиона $ на черният пазар а във филма дават някакви скъсани босненци, дето хората няма какво да ядат, направили поръчка за ядрена глава, че там логистиката сложна...
Последна промяна Е.Димитров на 07 Фев 2023, 19:01, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Фев 2023, 17:40

Важното е да вярваш в светлото бъдеще на капитализма начело със Мърика , вярата е непобедима също като човешката простотия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Фев 2023, 18:14

BorislavB написа:
ildivvy написа:
KostovG написа:Колеги джамбази,
Моля за обяснение на термините фермо и демолиция при покупка на кола от Италия.

Демолиционе-то е тяхното 'отписване'/сваляне от регистрация! Без него не можеш да я регистрираш тук...

Технотест ако минеш или пак не става?

Това си е задължителен документ за всички коли внасяни от ЕС - т.е. трябва задължително да бъде отписана от техните 'регистри' ... Тук не можеш да я регистрираш, ако още се води регистрирана някъде другаде!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата