СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Kroki » 10 Фев 2023, 12:19

MrManson написа:Около 2к се събират. Плюс минус няколко стотин лева, но за форума това е без значение :).

Е вътре все пак има книжни 860.. няма значение де, пак ще го напълним ако трябва :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 10 Фев 2023, 13:00

Kroki написа:

Малката кутия ги обръщам в кауфланд

Голямата кутия вече един път я обърнах в една заложна и бяха 860лв.

Взимат ли ги? Аз където съм искал се правят, не им се брои, не им трябват хем говорим за малка кесийка

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Фев 2023, 14:02

Имат си машина, изсипваш, брои, дава ти бележка и отиваш на информация, където ти дават карта тип дебитна да си пазаруваш от Кауфланд. Картата не може да се зарежда отново и може да се изполва колкото пъти искаш, стида да не изхаричиш цялата сума.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 10 Фев 2023, 14:05

Kroki написа:Имат си машина, изсипваш, брои, дава ти бележка и отиваш на информация, където ти дават карта тип дебитна да си пазаруваш от Кауфланд. Картата не може да се зарежда отново и може да се изполва колкото пъти искаш, стида да не изхаричиш цялата сума.

Това съм го практикувал, удобно е. За сериозни суми обаче ходя до БНБ.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Фев 2023, 14:06

Някой прави ли вече планове за road trips през годината?
Моят е почти готов, уточняваме участниците и почвам да запазвам :lalala:

София - Дубровник - по Адриатическото крайбрежие до Будва - през Албания към Охрид - Скопие - София
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 10 Фев 2023, 14:28

Don_Diego написа:Някой прави ли вече планове за road trips през годината?
Моят е почти готов, уточняваме участниците и почвам да запазвам :lalala:

София - Дубровник - по Адриатическото крайбрежие до Будва - през Албания към Охрид - Скопие - София

Преди няколко години правих подобен трип на твоя - на отиване с нощувка в Загреб и Котор. Минаване през Плитчвичките езера и няколко нощувки в Дубровник, като единия ден ходихме до Черна гора - Будва, Котор и Св. Стефан. Като в едната посока обиколихме Которския залив, ана връщане съкратихме с фериботче. Връщането от Дуброчник беше през Босна (Мостар) и Сърбия.

Аз планирам :driving: в Алпите. Ще се започва трипа от Езерата в Италия и след това още се чудя дали Швейцария или Люксенбург и Австрия

ПС: Не е лошо да има подобна тема със споделяне на идеи и впечатления

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 10 Фев 2023, 14:34

Kroki написа:Имат си машина, изсипваш, брои, дава ти бележка и отиваш на информация, където ти дават карта тип дебитна да си пазаруваш от Кауфланд. Картата не може да се зарежда отново и може да се изполва колкото пъти искаш, стида да не изхаричиш цялата сума.
Не съм виждал

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 10 Фев 2023, 15:15

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Фев 2023, 15:20

Ивайло Димов написа:Ivanski

И мен ,а като има сняг някои коли са като подвижно иглу :ok: .Аз имам спрей и стъргалка в раницата ,сутрин излизам поне 15 минути преди да тръгна,навици придобити отдавна .

По тоя повод, кола с много неизчистен сняг, спира я полиция и казва, абе не е хубаво така, ще спреш рязко ще падне много сняг ще изплаши някой, ще стане птп .... тоя нашия : Спокойно старши с тези спирачки няма как да спря рязко

Don_Diego
С кола или мотор? :D

А за монетите, ей ако знаете колко тежък 1.5к само по 1лв монети, 2ма човека ги носихме в една супер неудобна кутия :lol:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 15:30

ivanskki

Е виждал съм и как кола -иглу вече позатоплена спира рязко и всичко от тавана се свлича на предното стъкло :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Фев 2023, 15:46

ivanski, не съм моторджия. Ще разходя Zката малко и тя свят да види :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 10 Фев 2023, 16:27

Top Gun Maverick написа:До преди седмица и аз бях с летни отзад, по закон мога след като няма сняг на асфалта, та айде да не го казваме сякаш е нещо невероятно и подсъдимо.

То до преди седмица беше 10 градуса, но агресивно шофиране в трафик на -5 върху и без това хлъзгав асфалт, летните не знам какво държат.. с другите точки съм съгласен.

За трипчета нямаше ли тема вече, на мен ми се ходи до Мюнхен и Нурбургринг, но да видим дали ще се подредят звездите..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Фев 2023, 17:17

Не знам какви иглута виждате , обаче аз съм виждал нещо по интересно как от камион отзад от покрива на фургона пада кора лед около 2 метра парче върху капака на автомобила зад камиона . Счупи му предното стъкло и огъна капака , камиона си замина а тоя остана да гледа как иглуто заминава . А между другото един познат го блъсна снегорин преди месец , на +15 градуса и 0 сняг . Направо го разпорил отстрани от предния калник до задната броня и си продължил снегорина спокойно да чисти липсващия сняг . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 10 Фев 2023, 17:22

Е то вероятността да видиш снегорин през пролетта/лятото/есента е по-голяма от колкото през зимата... :censored:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Фев 2023, 23:32

Don_Diego написа:ivanski, не съм моторджия. Ще разходя Zката малко и тя свят да види :mhihi:

Добре си го замислил, аз винаги съм искал но никога не съм се возил в кабрио сигурно е готино и си има своя чар, ще пробвам някой ден.

Иначе и аз планувах доста подобни трипчета, даже на някои места малко по хипи настроени, спане на палатки в колата(колко яко се спи в 35-цата с тоя двоен стъклопакет, особено един път когато покрай Батак явзовира всички не могат да спят от силна музика наоколо а аз не чувам нищо вътре :mhihi: ) на някой плаж, но ковида прецака нещата тогава :ranting:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата