СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: СПАМ ТЕМА
MrManson написа:Около 2к се събират. Плюс минус няколко стотин лева, но за форума това е без значение.
Е вътре все пак има книжни 860.. няма значение де, пак ще го напълним ако трябва

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Kroki написа:
Малката кутия ги обръщам в кауфланд
Голямата кутия вече един път я обърнах в една заложна и бяха 860лв.
Взимат ли ги? Аз където съм искал се правят, не им се брои, не им трябват хем говорим за малка кесийка
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Имат си машина, изсипваш, брои, дава ти бележка и отиваш на информация, където ти дават карта тип дебитна да си пазаруваш от Кауфланд. Картата не може да се зарежда отново и може да се изполва колкото пъти искаш, стида да не изхаричиш цялата сума.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Kroki написа:Имат си машина, изсипваш, брои, дава ти бележка и отиваш на информация, където ти дават карта тип дебитна да си пазаруваш от Кауфланд. Картата не може да се зарежда отново и може да се изполва колкото пъти искаш, стида да не изхаричиш цялата сума.
Това съм го практикувал, удобно е. За сериозни суми обаче ходя до БНБ.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Някой прави ли вече планове за road trips през годината?
Моят е почти готов, уточняваме участниците и почвам да запазвам
София - Дубровник - по Адриатическото крайбрежие до Будва - през Албания към Охрид - Скопие - София

София - Дубровник - по Адриатическото крайбрежие до Будва - през Албания към Охрид - Скопие - София
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:Някой прави ли вече планове за road trips през годината?
Преди няколко години правих подобен трип на твоя - на отиване с нощувка в Загреб и Котор. Минаване през Плитчвичките езера и няколко нощувки в Дубровник, като единия ден ходихме до Черна гора - Будва, Котор и Св. Стефан. Като в едната посока обиколихме Которския залив, ана връщане съкратихме с фериботче. Връщането от Дуброчник беше през Босна (Мостар) и Сърбия.
Аз планирам

ПС: Не е лошо да има подобна тема със споделяне на идеи и впечатления
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Не съм виждалKroki написа:Имат си машина, изсипваш, брои, дава ти бележка и отиваш на информация, където ти дават карта тип дебитна да си пазаруваш от Кауфланд. Картата не може да се зарежда отново и може да се изполва колкото пъти искаш, стида да не изхаричиш цялата сума.

- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ивайло Димов написа:Ivanski
И мен ,а като има сняг някои коли са като подвижно иглу.Аз имам спрей и стъргалка в раницата ,сутрин излизам поне 15 минути преди да тръгна,навици придобити отдавна .
По тоя повод, кола с много неизчистен сняг, спира я полиция и казва, абе не е хубаво така, ще спреш рязко ще падне много сняг ще изплаши някой, ще стане птп .... тоя нашия : Спокойно старши с тези спирачки няма как да спря рязко
Don_Diego
С кола или мотор?

А за монетите, ей ако знаете колко тежък 1.5к само по 1лв монети, 2ма човека ги носихме в една супер неудобна кутия

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
ivanskki
Е виждал съм и как кола -иглу вече позатоплена спира рязко и всичко от тавана се свлича на предното стъкло
Е виждал съм и как кола -иглу вече позатоплена спира рязко и всичко от тавана се свлича на предното стъкло

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Top Gun Maverick написа:До преди седмица и аз бях с летни отзад, по закон мога след като няма сняг на асфалта, та айде да не го казваме сякаш е нещо невероятно и подсъдимо.
То до преди седмица беше 10 градуса, но агресивно шофиране в трафик на -5 върху и без това хлъзгав асфалт, летните не знам какво държат.. с другите точки съм съгласен.
За трипчета нямаше ли тема вече, на мен ми се ходи до Мюнхен и Нурбургринг, но да видим дали ще се подредят звездите..

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не знам какви иглута виждате , обаче аз съм виждал нещо по интересно как от камион отзад от покрива на фургона пада кора лед около 2 метра парче върху капака на автомобила зад камиона . Счупи му предното стъкло и огъна капака , камиона си замина а тоя остана да гледа как иглуто заминава . А между другото един познат го блъсна снегорин преди месец , на +15 градуса и 0 сняг . Направо го разпорил отстрани от предния калник до задната броня и си продължил снегорина спокойно да чисти липсващия сняг . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Е то вероятността да видиш снегорин през пролетта/лятото/есента е по-голяма от колкото през зимата... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:ivanski, не съм моторджия. Ще разходя Zката малко и тя свят да види
Добре си го замислил, аз винаги съм искал но никога не съм се возил в кабрио сигурно е готино и си има своя чар, ще пробвам някой ден.
Иначе и аз планувах доста подобни трипчета, даже на някои места малко по хипи настроени, спане на палатки в колата(колко яко се спи в 35-цата с тоя двоен стъклопакет, особено един път когато покрай Батак явзовира всички не могат да спят от силна музика наоколо а аз не чувам нищо вътре

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...