СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 18 Фев 2023, 20:56

Докато чета горните мнения , за момент помислих че си мажете лицето с тия кремове за по добра кожа ...моя грешка :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 18 Фев 2023, 21:09

ivanski_2 написа:
Nickelback написа:
ivanski_2 написа:Само не знам как ще стане връзката на модула на е60 с компа на е46 :mhihi:

Ще да е елементарно, няма невъзможни неща :yes:
Ако не стане по "юзърския" начин, а намериш 10-20 човека със същия казус, свиркай да мислим хакерия по-натам :mhihi: :ok:

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Дай да го направим на моята кола като демо после според мен ще има не 10-20 а 100-200 желаещи в рамките на година.

Само да направя пълен бекъп на компа, че това е единственият чип който не чупи тъпата ГМ кутия а на дино изкарва 270 кончета с него.
Няма страшно, няма да е инвазивна нашата намеса :)
За начало ще трябва някое E60 с работеща такава система, а после и едно E46 с към какъвто там "Е46-ки UI" трябва да заработи парктроника, и после е (по-)лесната част да измъдрим бриджа :)
Ама да се пооправи време да може да се поработва по до късно и на топло :ok:

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 18 Фев 2023, 21:17

Don_Diego написа:През доста продукти и марки минах, но това до момента е най-добро: Koch Chemie LS - Leather Star
https://fakir.bg/produkt/ls-lether-star-почистващ-и-подхранващ-препарат-з/

Много бързо попива в кожата, мирише приятно и се налага да третирам не повече от веднъж месечно. Използвам го и за кожените си обувки - върши страхотна работа! Ако се маже на богато действа и като импрегнант :yes:

Не е ли твърде често веднъж в месеца?

П.П. Те имали и физически магазин в Пловдив, който не е далеч!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Фев 2023, 21:23

Аз лятно време 90% от времето я карам със свален таван, праши се повече и слънцето я пече директно та затова мажа често и съдейки по състоянието на салона - май добре правя. Кожата е мека, мирише добре и е чиста.
Зимата мажа по-рядко: веднъж при зазимяването, ако се сетя веднъж през зимата и после като я мия за новия сезон. Ако е по-дълъг периода без мазане като сложа от препарата и направо изчезва от кожата, много бързо го абсорбира
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 18 Фев 2023, 21:23

Дон Диего, как го нанасяш този препарат. Гледам хем пише, че става за почистване, хем в инструкциите за употреба пише да се почисти преди да се използва този препарат.

Иначе и аз съм чувал добри отзиви за тази марка и мисля и аз да си взема скоро техни продукти.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 18 Фев 2023, 21:26

Има едно клипче към продукта! Самия продукт го дават и да почиства и да подхранва... Аз има един от Германия, с който си поддържам кожените дрехи. Мога да го пробвам и на кожения салон.. Както и да си взема и този и да направя насрещна 'проверка', кое ще ми допадне повече!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Фев 2023, 21:31

Взел съм си един микрофибърен апликатор и с него мажа. Всеки път когато не съм чистил кожата в дълбочина изкарва и мръсотия, но не е уау.
Като мина с разреден Bilt-Hamber Surfex HD доста повече се чисти
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 18 Фев 2023, 22:59

ivanski_2 написа:

Само да направя пълен бекъп на компа, че това е единственият чип който не чупи тъпата ГМ кутия а на дино изкарва 270 кончета с него.

Стана ми много интересно, какъв е този чип? Сефте чувам подобно нещо, ппц кутийте( и не само) не ги мори софтуера, ами самия въртящ момент. (предполагам си близо до 600Нм)
Гм-а дори заводските са му на предела(ако не малко над него) ако не се лъжа

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 18 Фев 2023, 23:08

ivanski_2 написа:Една от стъпките при цялата процедура е да я напръскат с 65% ( ако не се лъжа за процентите), цинк.
Колата няма точка ръжда и искам така да си остане, намерих хора които се занимават само с това от години, даже ги уцелих в София, иначе са от Русе , направиха оглед и потвърдиха че купето е повече от перфкетно и съответно цената за процедурата ще е най- ниската възможна при тях. И така общо взето дават гаранция 10години че няма шанс да тръгне ръжда след нанасянето на техните покрития, това са единствените хора които съм виждал да пълнят и кухините , запазих час преди около месец като най-ранният беше за 8 ми април та сега чакам.

Фейсбук рекламата е голяма работа, признавам...За 10-те години как точно ще ти дадат гаранция ми е интересно ? п.п.Знам кои са хората,знам какво правят , за това питам.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Фев 2023, 23:11

Не знам, дали е за тук или за Хумор и сатирата. Американците съвсем полудяха. Гледах видео, как вързаха един черен гумен мъжки *уй за балон, пуснаха го да лети и се обадиха в полицията, че има нещо във въздуха :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Жълтурите запалиха Северна Америка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 19 Фев 2023, 9:24

Добро утро , днес съм го определил като ден за профилактика .Ще припаля моторетката ,проверка на гумите и едно кръгче 2-3 км., ще припаля и кемпера -бърз оглед и проверка . Помпя гумите на велосипедите и смазване . Пия кафето и почвам .Сина го пращам да мие и чисти колите , че има приятелчета с автомивки. Абе ден за инспекция на мобилността ;) Дано и да спре да вее този вятър .А вие какво сте планували за тази 'пролетна' неделя :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Фев 2023, 9:46

И аз се надявам да няма вятър, мисля по обяд като се стопи да се поразходя пеша, че 7-8 дни съм болен и си стоя вкъщи, та мисля ще ми дойде добре. Иначе ще поразтребя из нас.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 19 Фев 2023, 10:42

mr_petroff написа:
А вие какво сте планували за тази 'пролетна' неделя :?:

Стоя и се чудя от къде да я захвана. И като се замисля, май само стоя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Фев 2023, 11:10

Забелязвам че в София в заведенията все повече се пуши навсякъде :banghead:
Усеща се отхлабване на мерките и контрола.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 19 Фев 2023, 11:33

c04 написа:
ivanski_2 написа:

Стана ми много интересно, какъв е този чип? Сефте чувам подобно нещо, ппц кутийте( и не само) не ги мори софтуера, ами самия въртящ момент. (предполагам си близо до 600Нм)
Гм-а дори заводските са му на предела(ако не малко над него) ако не се лъжа

Ами даже над 600, проблема на тези кутии е в охлаждането, маслото загрява доста и от там си заминава кутията, решенията са 2, къстам охладител на скоростите ( по-голям) или по-добро охлаждане (ел перка при мен от 330и), и премахване на виското.
Кутията включва многооооо добре като я сравнявам с 6хп -то на 35-цата, даже на моменти по-добре, не съм виждал друг ГМ да включва така(ако си от София и имаш желание ще ти покажа) , а предишния собственик раздаваше много газ и ако е можело да се счупи повярвай щеше да се е супило, другия момент е че кутията е със 6 самени на маслото до тук, точно като по учебник, колата има само 2 ма предишни собственици които са приятели (роднини даже) и още от 40 000км са почнати редовните смени та така.

немо, ще ти покажа документа като ми го дадат, :dunno:
Ако имаш отзив за тях, ще се радвам да го споделиш.

mr_petroff, не е ли рано за мотора?
Какво кемперче имаш ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата