СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Докато чета горните мнения , за момент помислих че си мажете лицето с тия кремове за по добра кожа ...моя грешка 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Няма страшно, няма да е инвазивна нашата намесаivanski_2 написа:Nickelback написа:ivanski_2 написа:Само не знам как ще стане връзката на модула на е60 с компа на е46
Ще да е елементарно, няма невъзможни неща
Ако не стане по "юзърския" начин, а намериш 10-20 човека със същия казус, свиркай да мислим хакерия по-натам![]()
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Дай да го направим на моята кола като демо после според мен ще има не 10-20 а 100-200 желаещи в рамките на година.
Само да направя пълен бекъп на компа, че това е единственият чип който не чупи тъпата ГМ кутия а на дино изкарва 270 кончета с него.

За начало ще трябва някое E60 с работеща такава система, а после и едно E46 с към какъвто там "Е46-ки UI" трябва да заработи парктроника, и после е (по-)лесната част да измъдрим бриджа

Ама да се пооправи време да може да се поработва по до късно и на топло

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Don_Diego написа:През доста продукти и марки минах, но това до момента е най-добро: Koch Chemie LS - Leather Star
https://fakir.bg/produkt/ls-lether-star-почистващ-и-подхранващ-препарат-з/
Много бързо попива в кожата, мирише приятно и се налага да третирам не повече от веднъж месечно. Използвам го и за кожените си обувки - върши страхотна работа! Ако се маже на богато действа и като импрегнант
Не е ли твърде често веднъж в месеца?
П.П. Те имали и физически магазин в Пловдив, който не е далеч!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз лятно време 90% от времето я карам със свален таван, праши се повече и слънцето я пече директно та затова мажа често и съдейки по състоянието на салона - май добре правя. Кожата е мека, мирише добре и е чиста.
Зимата мажа по-рядко: веднъж при зазимяването, ако се сетя веднъж през зимата и после като я мия за новия сезон. Ако е по-дълъг периода без мазане като сложа от препарата и направо изчезва от кожата, много бързо го абсорбира
Зимата мажа по-рядко: веднъж при зазимяването, ако се сетя веднъж през зимата и после като я мия за новия сезон. Ако е по-дълъг периода без мазане като сложа от препарата и направо изчезва от кожата, много бързо го абсорбира
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Дон Диего, как го нанасяш този препарат. Гледам хем пише, че става за почистване, хем в инструкциите за употреба пише да се почисти преди да се използва този препарат.
Иначе и аз съм чувал добри отзиви за тази марка и мисля и аз да си взема скоро техни продукти.
Иначе и аз съм чувал добри отзиви за тази марка и мисля и аз да си взема скоро техни продукти.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Има едно клипче към продукта! Самия продукт го дават и да почиства и да подхранва... Аз има един от Германия, с който си поддържам кожените дрехи. Мога да го пробвам и на кожения салон.. Както и да си взема и този и да направя насрещна 'проверка', кое ще ми допадне повече!
Ex: 96' BMW318ti

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Взел съм си един микрофибърен апликатор и с него мажа. Всеки път когато не съм чистил кожата в дълбочина изкарва и мръсотия, но не е уау.
Като мина с разреден Bilt-Hamber Surfex HD доста повече се чисти
Като мина с разреден Bilt-Hamber Surfex HD доста повече се чисти
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ivanski_2 написа:
Само да направя пълен бекъп на компа, че това е единственият чип който не чупи тъпата ГМ кутия а на дино изкарва 270 кончета с него.
Стана ми много интересно, какъв е този чип? Сефте чувам подобно нещо, ппц кутийте( и не само) не ги мори софтуера, ами самия въртящ момент. (предполагам си близо до 600Нм)
Гм-а дори заводските са му на предела(ако не малко над него) ако не се лъжа
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
ivanski_2 написа:Една от стъпките при цялата процедура е да я напръскат с 65% ( ако не се лъжа за процентите), цинк.
Колата няма точка ръжда и искам така да си остане, намерих хора които се занимават само с това от години, даже ги уцелих в София, иначе са от Русе , направиха оглед и потвърдиха че купето е повече от перфкетно и съответно цената за процедурата ще е най- ниската възможна при тях. И така общо взето дават гаранция 10години че няма шанс да тръгне ръжда след нанасянето на техните покрития, това са единствените хора които съм виждал да пълнят и кухините , запазих час преди около месец като най-ранният беше за 8 ми април та сега чакам.
Фейсбук рекламата е голяма работа, признавам...За 10-те години как точно ще ти дадат гаранция ми е интересно ? п.п.Знам кои са хората,знам какво правят , за това питам.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Не знам, дали е за тук или за Хумор и сатирата. Американците съвсем полудяха. Гледах видео, как вързаха един черен гумен мъжки *уй за балон, пуснаха го да лети и се обадиха в полицията, че има нещо във въздуха
Жълтурите запалиха Северна Америка.

Жълтурите запалиха Северна Америка.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Добро утро , днес съм го определил като ден за профилактика .Ще припаля моторетката ,проверка на гумите и едно кръгче 2-3 км., ще припаля и кемпера -бърз оглед и проверка . Помпя гумите на велосипедите и смазване . Пия кафето и почвам .Сина го пращам да мие и чисти колите , че има приятелчета с автомивки. Абе ден за инспекция на мобилността
Дано и да спре да вее този вятър .А вие какво сте планували за тази 'пролетна' неделя 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
И аз се надявам да няма вятър, мисля по обяд като се стопи да се поразходя пеша, че 7-8 дни съм болен и си стоя вкъщи, та мисля ще ми дойде добре. Иначе ще поразтребя из нас.

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
mr_petroff написа:
А вие какво сте планували за тази 'пролетна' неделя
Стоя и се чудя от къде да я захвана. И като се замисля, май само стоя

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Забелязвам че в София в заведенията все повече се пуши навсякъде
Усеща се отхлабване на мерките и контрола.

Усеща се отхлабване на мерките и контрола.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
c04 написа:ivanski_2 написа:
Стана ми много интересно, какъв е този чип? Сефте чувам подобно нещо, ппц кутийте( и не само) не ги мори софтуера, ами самия въртящ момент. (предполагам си близо до 600Нм)
Гм-а дори заводските са му на предела(ако не малко над него) ако не се лъжа
Ами даже над 600, проблема на тези кутии е в охлаждането, маслото загрява доста и от там си заминава кутията, решенията са 2, къстам охладител на скоростите ( по-голям) или по-добро охлаждане (ел перка при мен от 330и), и премахване на виското.
Кутията включва многооооо добре като я сравнявам с 6хп -то на 35-цата, даже на моменти по-добре, не съм виждал друг ГМ да включва така(ако си от София и имаш желание ще ти покажа) , а предишния собственик раздаваше много газ и ако е можело да се счупи повярвай щеше да се е супило, другия момент е че кутията е със 6 самени на маслото до тук, точно като по учебник, колата има само 2 ма предишни собственици които са приятели (роднини даже) и още от 40 000км са почнати редовните смени та така.
немо, ще ти покажа документа като ми го дадат,

Ако имаш отзив за тях, ще се радвам да го споделиш.
mr_petroff, не е ли рано за мотора?
Какво кемперче имаш ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...