СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 24 Фев 2023, 13:28

Звучи добре наистина. Шият ли по поръчка?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Фев 2023, 13:30

Не съм ги питал, но по-скоро не :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 24 Фев 2023, 13:36

Щото се замислям вече по поръчка да си шия дори casual панталоните.. Да се таковам в кривия размер..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Фев 2023, 13:40

Е.Димитров написа:
drifty написа:Балния ми костюм беше от Парушев, една риза имам тяхна и много си я харесвам, имаха тук база производствена, но затвори, с магазинът и него мисля, го няма вече.

В Андюс има интересни палта, преди време си взех едно такова 7/8 май се води .

От Андрюс имах служебно облекло преди години. Бахти боклуците. Сакото за няколко дни стана все едно е на 3 години :no: Дънките пускаха мнооооооооого боя. Боядисаха всичко. Обувките с кво ли не ги търках, така и не излезна това синьо.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Фев 2023, 13:52

drifty написа:Бе всички сме хора, ама ако нямат заболяване, нямат извинение да са като бидони. Както и ние да сме с корем метър пред нас.

Модните гурота ще дадат ли малко съвети, вчера обикалях да си търся палто. Искам топло палто, но повечето, които изнамерих са някакви пролетно-есенни сякаш. Само едно облякох, дето рязко ми стана топло с него, беше с голям процент вълнено съдържание. Ама въобще не се изкефих на продавачките, които в екип от три буквално ме нападнаха :D Та не знам какво точно има в него като материали. А аз искам зимата да не обличам шушлека с яката подплата, когато съм с панталон .

От кашмир са тия дето топлят . Имам няколко такива , и къси и по дълги . Супер са за студено време тънки удобни и топлят отлично . Единствения недостатък е че ако имаш котка всичките косми от котката отиват на палтото :mhihi:
https://ibeauty-bg.htgetrid.com/palto/m ... hemirovoe/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 24 Фев 2023, 15:32

madafaka_donkele написа:Слаби евачи деева :mhihi: Колко тряаа си прос' да мандръсаш другата в офиса на жена ти :kuku: Ние в съседни села и градове бягахме с другата :mhihi:

При него май ще се окаже изчанчен фетиш, който го е практикувал от доста време :lol: Че има разни сведения :lol:

Днес сутринта отивам да я взимам и я водя при адвоката ми. Много зле изглеждаше.
Не спала сумати време, плакала, не ходи в офиса, оставила на самотек нещата там, децата ги пратила при майка й.

Говориха си с адвоката, приключиха и ми вика, кво да правя с'я.

Викам й, добре дошла в клуба на развеждащите се :ok: Поне успях да я разсмея.
Сега те карам у вас, ще спиш цял ден и довечера те взимам и отиваме на бар.

Само трябва да я пазя да не се нафирка довечера :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Фев 2023, 15:51

Предвид историята и състоянието - няма да я опазиш, а може и да намажеш, че има да си връща :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Фев 2023, 16:03

Don_Diego написа:Предвид историята и състоянието - няма да я опазиш, а може и да намажеш, че има да си връща :mhihi:

аааа добрите приятели не се таковат _след_ години познанство. после всичко е различно. е*ането е в началото. доброто приятелство между мъж и жена винаги трябва да започне със физически резонанс и съответните креватни последствия... като си омръзнете - тогава вече може спокойно да сте добри приятели.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Фев 2023, 16:10

[vbox][/vbox]
TNT написа:
Е.Димитров написа:
drifty написа:Балния ми костюм беше от Парушев, една риза имам тяхна и много си я харесвам, имаха тук база производствена, но затвори, с магазинът и него мисля, го няма вече.

В Андюс има интересни палта, преди време си взех едно такова 7/8 май се води .

От Андрюс имах служебно облекло преди години. Бахти боклуците. Сакото за няколко дни стана все едно е на 3 години :no: Дънките пускаха мнооооооооого боя. Боядисаха всичко. Обувките с кво ли не ги търках, така и не излезна това синьо.

Оо, не мога да кажа , колко са им качествени нещата, от там съм си купил това палто (подобно на това от линка на Джордана) и един панталон.
За сега палтото се държи много прилично, панталона и той.
Последно търсех вратовръзка със специфичен цвят и там ми допадна една, но ми казаха цена 120 лева, а не мен ми трябва само един път да я сложа, пък и не изглеждаше като за 120 лева.
Честно казано, и аз пропускам Аднрюс.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 24 Фев 2023, 16:15

А какво ще кажете за teodor, аз съм доста доволен от техните неща :dunno:
Панталноните/Дънките им са ми страшно удобни.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Фев 2023, 16:22

Някои аксесоари са им от Алиекспрес :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 24 Фев 2023, 16:39

TNT написа:Някои аксесоари са им от Алиекспрес :mhihi:
Сериозно ли :D
Кое по-конкретно :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Фев 2023, 16:48

Щипки за вратовръзки. Имам една за 15-17лв от Теодор и една за 1,10-1,20лв от Алиекспрес. Еднакви са. Тая от Теодор има и кутийка - това е разликата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 24 Фев 2023, 17:53

ivanski_2 написа:А какво ще кажете за teodor, аз съм доста доволен от техните неща :dunno:

Е щом си доволен кво значение има ние какво ще кажем :mhihi:
Andrews гледам никой не споменава. Преди имаха добри неща на свестни цени и най-големия плюс поне за мен беше, че всичко може да се разкрои допълнително, в моя случай да се разшири :mhihi: Обаче от доста време насам не нося вече официални дрехи и не ги знам дали не са забатачили нещата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Фев 2023, 18:00

Андюс мисля, че имаше предвид Andrews :lol: Аз поне за Andrews говорих. От тях не бих си купил нищо :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата