СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Щото се замислям вече по поръчка да си шия дори casual панталоните.. Да се таковам в кривия размер..

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е.Димитров написа:drifty написа:Балния ми костюм беше от Парушев, една риза имам тяхна и много си я харесвам, имаха тук база производствена, но затвори, с магазинът и него мисля, го няма вече.
В Андюс има интересни палта, преди време си взех едно такова 7/8 май се води .
От Андрюс имах служебно облекло преди години. Бахти боклуците. Сакото за няколко дни стана все едно е на 3 години

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
drifty написа:Бе всички сме хора, ама ако нямат заболяване, нямат извинение да са като бидони. Както и ние да сме с корем метър пред нас.
Модните гурота ще дадат ли малко съвети, вчера обикалях да си търся палто. Искам топло палто, но повечето, които изнамерих са някакви пролетно-есенни сякаш. Само едно облякох, дето рязко ми стана топло с него, беше с голям процент вълнено съдържание. Ама въобще не се изкефих на продавачките, които в екип от три буквално ме нападнахаТа не знам какво точно има в него като материали. А аз искам зимата да не обличам шушлека с яката подплата, когато съм с панталон .
От кашмир са тия дето топлят . Имам няколко такива , и къси и по дълги . Супер са за студено време тънки удобни и топлят отлично . Единствения недостатък е че ако имаш котка всичките косми от котката отиват на палтото

https://ibeauty-bg.htgetrid.com/palto/m ... hemirovoe/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:Слаби евачи дееваКолко тряаа си прос' да мандръсаш другата в офиса на жена ти
Ние в съседни села и градове бягахме с другата
При него май ще се окаже изчанчен фетиш, който го е практикувал от доста време

Днес сутринта отивам да я взимам и я водя при адвоката ми. Много зле изглеждаше.
Не спала сумати време, плакала, не ходи в офиса, оставила на самотек нещата там, децата ги пратила при майка й.
Говориха си с адвоката, приключиха и ми вика, кво да правя с'я.
Викам й, добре дошла в клуба на развеждащите се

Сега те карам у вас, ще спиш цял ден и довечера те взимам и отиваме на бар.
Само трябва да я пазя да не се нафирка довечера

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Предвид историята и състоянието - няма да я опазиш, а може и да намажеш, че има да си връща 

Don_Diego написа:Предвид историята и състоянието - няма да я опазиш, а може и да намажеш, че има да си връща
аааа добрите приятели не се таковат _след_ години познанство. после всичко е различно. е*ането е в началото. доброто приятелство между мъж и жена винаги трябва да започне със физически резонанс и съответните креватни последствия... като си омръзнете - тогава вече може спокойно да сте добри приятели.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
[vbox][/vbox]
Оо, не мога да кажа , колко са им качествени нещата, от там съм си купил това палто (подобно на това от линка на Джордана) и един панталон.
За сега палтото се държи много прилично, панталона и той.
Последно търсех вратовръзка със специфичен цвят и там ми допадна една, но ми казаха цена 120 лева, а не мен ми трябва само един път да я сложа, пък и не изглеждаше като за 120 лева.
Честно казано, и аз пропускам Аднрюс.
TNT написа:Е.Димитров написа:drifty написа:Балния ми костюм беше от Парушев, една риза имам тяхна и много си я харесвам, имаха тук база производствена, но затвори, с магазинът и него мисля, го няма вече.
В Андюс има интересни палта, преди време си взех едно такова 7/8 май се води .
От Андрюс имах служебно облекло преди години. Бахти боклуците. Сакото за няколко дни стана все едно е на 3 годиниДънките пускаха мнооооооооого боя. Боядисаха всичко. Обувките с кво ли не ги търках, така и не излезна това синьо.
Оо, не мога да кажа , колко са им качествени нещата, от там съм си купил това палто (подобно на това от линка на Джордана) и един панталон.
За сега палтото се държи много прилично, панталона и той.
Последно търсех вратовръзка със специфичен цвят и там ми допадна една, но ми казаха цена 120 лева, а не мен ми трябва само един път да я сложа, пък и не изглеждаше като за 120 лева.
Честно казано, и аз пропускам Аднрюс.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
А какво ще кажете за teodor, аз съм доста доволен от техните неща
Панталноните/Дънките им са ми страшно удобни.

Панталноните/Дънките им са ми страшно удобни.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Сериозно лиTNT написа:Някои аксесоари са им от Алиекспрес

Кое по-конкретно

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Щипки за вратовръзки. Имам една за 15-17лв от Теодор и една за 1,10-1,20лв от Алиекспрес. Еднакви са. Тая от Теодор има и кутийка - това е разликата.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:А какво ще кажете за teodor, аз съм доста доволен от техните неща![]()
Е щом си доволен кво значение има ние какво ще кажем

Andrews гледам никой не споменава. Преди имаха добри неща на свестни цени и най-големия плюс поне за мен беше, че всичко може да се разкрои допълнително, в моя случай да се разшири

- TNT
- младши ентусиаст
-
Андюс мисля, че имаше предвид Andrews
Аз поне за Andrews говорих. От тях не бих си купил нищо