Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Море 2024г.?!...

Мнение от ildivvy » 10 Авг 2024, 18:30

По стечение на обстоятелствата бях 9 дена на море... Къмпинг 'Рай' в комплекс 'Камчия'. Това са бунгала, подобни на тези в "Малина, Пампорово. Телевизия, климатици, кухня и т.н. За семейства с деца, които търсят тишина и спокойствие при нормални цени на стоките в магазина (равни на магазинските в Пловдив, примерно), ако ще си готвят сами, хубава храна в гостилницата (пак съвсем приемливи цени), ако ще се хранят там, безкрайна плажна ивица с перфектен пясък, безплатно паркиране и т.н. - да не се чудят! Ще им хареса страшно много!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 10 Авг 2024, 19:48

Как в положението с комарите там?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Авг 2024, 20:46

ildivvy написа:По стечение на обстоятелствата бях 9 дена на море... Къмпинг 'Рай' в комплекс 'Камчия'. Това са бунгала, подобни на тези в "Малина, Пампорово. Телевизия, климатици, кухня и т.н. За семейства с деца, които търсят тишина и спокойствие при нормални цени на стоките в магазина (равни на магазинските в Пловдив, примерно), ако ще си готвят сами, хубава храна в гостилницата (пак съвсем приемливи цени), ако ще се хранят там, безкрайна плажна ивица с перфектен пясък, безплатно паркиране и т.н. - да не се чудят! Ще им хареса страшно много!

Ехе значи вече ходиш нормално предполагам :bchug:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 10 Авг 2024, 20:57

alekangg написа:Как в положението с комарите там?

Нито комар, нито муха успях да видя през цялото време!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 10 Авг 2024, 21:01

ivanski_2 написа:
ildivvy написа:По стечение на обстоятелствата бях 9 дена на море... Къмпинг 'Рай' в комплекс 'Камчия'. Това са бунгала, подобни на тези в "Малина, Пампорово. Телевизия, климатици, кухня и т.н. За семейства с деца, които търсят тишина и спокойствие при нормални цени на стоките в магазина (равни на магазинските в Пловдив, примерно), ако ще си готвят сами, хубава храна в гостилницата (пак съвсем приемливи цени), ако ще се хранят там, безкрайна плажна ивица с перфектен пясък, безплатно паркиране и т.н. - да не се чудят! Ще им хареса страшно много!

Ехе, значи вече ходиш нормално предполагам :bchug:

Свалих 'гипса' преди две седмици и още на следващия ден хвърлих всички 'спомагателни' пособия. Няколко дена си бях тук, за да сменям превръзката на новата 'рана' и след това ме закараха там... Имам огромен напредък, но има още доста да се желае! Важното е, че посоката е правилна, но си иска време.

Може да го обсъждаме в друга тема, че тук е за по-весели неща :bchug: !

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Авг 2024, 10:26

steeN написа:
Don_Diego написа:баленсиаги, дскуаред и армани дрехи ролекси на ръцете

Някои обръща ли внимание на тия неща през 2024. От тия ментета има повече продадено дори от H&M сигурно.

Аз лично не, но все пак като даваш вид на играч…бъди такъв, а не да си внасяш двулитровка бира в заведението :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 11 Авг 2024, 11:06

Don_Diego написа:Аз лично не, но все пак като даваш вид на играч…бъди такъв, а не да си внасяш двулитровка бира в заведението :mhihi:

Според мен, дефиницията на играч е да си правиш квото искаш, където искаш, без да те интересува какво мислят хейтърите дето уж не ти обръщат внимание от съседния шезлонг :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Авг 2024, 11:33

+1.
Преди обръщах внимание на някакви приказки как се обсъжда, че някой ядял на капака на скъпа кола примерно буркан лютеница със салам, по къси гащи и джапанки. Е, тая картинка с времето като гледам спря да се отнася само за индивиди тип селска мутра или нещо такова. Черно казано даже шмайзера не би ме болил кой и какво мисли за мен в подобна ситуация. Даже и кренвирш да яде някой, все трябва да ти е тая. Да не говорим, че за хората стана срамно да си приготвят храна вкъщи в торбички и кутийки и предпочитат да дадат пари на някакви места със съмнително качество. На много така им е кеф, други ги мързи и си купуват, но да те е срам и т.н.
От няколко години се нагледах на милиардери и милионери как се носят облечени като общи работници и не им пука от ааааабсолютно нищо. Хора превъртяло играта и разбрали, че нищо от външния вид не ги определя и че какво мислят хората за теб е репутация, а това какъв си е съвестта ти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Авг 2024, 11:38

Spunky написа:
Don_Diego написа:Аз лично не, но все пак като даваш вид на играч…бъди такъв, а не да си внасяш двулитровка бира в заведението :mhihi:

Според мен, дефиницията на играч е да си правиш квото искаш, където искаш, без да те интересува какво мислят хейтърите дето уж не ти обръщат внимание от съседния шезлонг :mhihi:

Аз ли съм хейтъра? Яд ме е сигурно, че някой е пре*бал системата с шушумигарски номер и аз съм се вътрил с 200лв за плаж, а можело да мина с бира от магазина и да отида на плаж малко преди полунощ :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Авг 2024, 11:44

Това за хейтъра не го видях, още спя. :mhihi:

Между другото то е хем така, хем иначе да внасяш. Вода в кино и т.н. ок, че не искаш да пиеш гадни безалкохолни примерно, да превишиш скоростта и да не те хванат е горе-долу като да внесеш алкохол някъде за някои. :mhihi: Аз лично не пия де и ми е все тая.
Но на някои плажове да речем прекаляват, като не ти разрешават дори вода за детето да си внесеш, банан или нещо не говорим, на тоя в началото на Несебър едно време те задължаваха едва ли не да ядеш скапаните им дюнери примерно. Не ме радва това печалбарско отношение към клиентите. Робско е малко. В ресторант ок, ама на плаж...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Авг 2024, 12:00

Аз обясних, че в случая дори имаше отстъпка от страна на заведението преди дори да е поискана и въпреки това имаше клошарски номера от човек даваш вид да е играч, но явно само за това се хванаха. Постъпката му явно е за поощряване :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 11 Авг 2024, 13:13

Spunky написа:

За това има едно определение : Парвеню ! Парите не могат да купят някои неща ;)
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 12 Авг 2024, 15:28

Напълни се с аристократи да го ева. Освен с милионери. Я поминах с две тениски от Пепко / при цял сак с дрехи/ , хаха!
Граница 19 минути. Язък, че толко го мислих откъде да мина. Ни на отиване , ни на връщане имА задръстване на Солун. Буквално никакво.
Супер беше, имаше по-малко хора от лани , което за нас е голям +. НемА комари, което е странно. Ся, повярвали са си малко с цените, ама.... догодина най-вероятно ще сме някъде около Врачос или там както се произнася. Ходихме и до Полигироса да го разгледаме, че не бяхме ходили. Нищо особено не е, кьорав човек немаше по улиците ))) Обаче пък много чисто.
За цялото ни разхождане да съм видял 2-3 фаса само. Вкл и по некви забутани улици ходихме. До Никити...гмеж, както обикновено.И така...най-скъпата сметка, която платих беше 66 евро и то щото ядохме некви десерти /суфлета, не знам ко/ иначе нормален обяд 45-50 еур, всеки си яде каквото иска + обща салата и сокчета. Без морско де, това не го ядем. Антъни да каже защо, по дяволите, ти носят нещо като касова бележка, на което пише какво си си поръчал и колко струва, ама общ сбор нема. И чак като платиш има , ама вече на друга бележка. Даже вода за 50 евро стотинки си я плащах с картата :)) Сутрешното кафе също. Почвам да мразя сърби и македонци, които ходят на тумби бетер циганите. Като награбат по 5-6 шезлонга и ги наредат един до друг нема минаване. Добре че плажа е малък та то нема и как много да се наширят. Гнусни хлебарки, така им викам вече. Цени плаж...кафе, сок...5 евро всяко. За четиримата 20.
Пижо си събра багажа без куфар, заведе ни и ни върна (930 км) с 1 резервоар и малко. Разход под 5. Ако на връщане си бях карал със 120, а не със 135 - 1 резервоар щеше да ми стигне.
Утре на бг море...да видим как ще е.
Ахааа..Кулата 48 градуса:)) Ох жегааа, ох кеф.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 13 Авг 2024, 20:36

Голям номер ми врътнаха Booking.com.
Бях запазил семеен апартамент в Гърция за семейна почивка, напълно предплатена.
Оп, позвъняване по телефона от Англия и на английски ми обясняват че резервацията е дублирана. Предложиха алтернативи.....в средата на нищото.
Парите щели да ги върнат между 7 и 12 дни.
Увиснахме без почивка в средата на август.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Авг 2024, 21:07

barty написа:Голям номер ми врътнаха Booking.com.
Бях запазил семеен апартамент в Гърция за семейна почивка, напълно предплатена.
Оп, позвъняване по телефона от Англия и на английски ми обясняват че резервацията е дублирана. Предложиха алтернативи.....в средата на нищото.
Парите щели да ги върнат между 7 и 12 дни.
Увиснахме без почивка в средата на август.

Колко на броя отзиви имаше хоста? Подозирам са били малко число.
Затова само от суперхост или от хостове с трицифрено число отзиви.
Иначе винаги има риск, както е и през airbnb

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата