Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Море 2024г.?!...
По стечение на обстоятелствата бях 9 дена на море... Къмпинг 'Рай' в комплекс 'Камчия'. Това са бунгала, подобни на тези в "Малина, Пампорово. Телевизия, климатици, кухня и т.н. За семейства с деца, които търсят тишина и спокойствие при нормални цени на стоките в магазина (равни на магазинските в Пловдив, примерно), ако ще си готвят сами, хубава храна в гостилницата (пак съвсем приемливи цени), ако ще се хранят там, безкрайна плажна ивица с перфектен пясък, безплатно паркиране и т.н. - да не се чудят! Ще им хареса страшно много!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Как в положението с комарите там?
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ildivvy написа:По стечение на обстоятелствата бях 9 дена на море... Къмпинг 'Рай' в комплекс 'Камчия'. Това са бунгала, подобни на тези в "Малина, Пампорово. Телевизия, климатици, кухня и т.н. За семейства с деца, които търсят тишина и спокойствие при нормални цени на стоките в магазина (равни на магазинските в Пловдив, примерно), ако ще си готвят сами, хубава храна в гостилницата (пак съвсем приемливи цени), ако ще се хранят там, безкрайна плажна ивица с перфектен пясък, безплатно паркиране и т.н. - да не се чудят! Ще им хареса страшно много!
Ехе значи вече ходиш нормално предполагам

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
alekangg написа:Как в положението с комарите там?
Нито комар, нито муха успях да видя през цялото време!

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:ildivvy написа:По стечение на обстоятелствата бях 9 дена на море... Къмпинг 'Рай' в комплекс 'Камчия'. Това са бунгала, подобни на тези в "Малина, Пампорово. Телевизия, климатици, кухня и т.н. За семейства с деца, които търсят тишина и спокойствие при нормални цени на стоките в магазина (равни на магазинските в Пловдив, примерно), ако ще си готвят сами, хубава храна в гостилницата (пак съвсем приемливи цени), ако ще се хранят там, безкрайна плажна ивица с перфектен пясък, безплатно паркиране и т.н. - да не се чудят! Ще им хареса страшно много!
Ехе, значи вече ходиш нормално предполагам
Свалих 'гипса' преди две седмици и още на следващия ден хвърлих всички 'спомагателни' пособия. Няколко дена си бях тук, за да сменям превръзката на новата 'рана' и след това ме закараха там... Имам огромен напредък, но има още доста да се желае! Важното е, че посоката е правилна, но си иска време.
Може да го обсъждаме в друга тема, че тук е за по-весели неща

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
steeN написа:Don_Diego написа:баленсиаги, дскуаред и армани дрехи ролекси на ръцете
Някои обръща ли внимание на тия неща през 2024. От тия ментета има повече продадено дори от H&M сигурно.
Аз лично не, но все пак като даваш вид на играч…бъди такъв, а не да си внасяш двулитровка бира в заведението

Don_Diego написа:Аз лично не, но все пак като даваш вид на играч…бъди такъв, а не да си внасяш двулитровка бира в заведението
Според мен, дефиницията на играч е да си правиш квото искаш, където искаш, без да те интересува какво мислят хейтърите дето уж не ти обръщат внимание от съседния шезлонг

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
+1.
Преди обръщах внимание на някакви приказки как се обсъжда, че някой ядял на капака на скъпа кола примерно буркан лютеница със салам, по къси гащи и джапанки. Е, тая картинка с времето като гледам спря да се отнася само за индивиди тип селска мутра или нещо такова. Черно казано даже шмайзера не би ме болил кой и какво мисли за мен в подобна ситуация. Даже и кренвирш да яде някой, все трябва да ти е тая. Да не говорим, че за хората стана срамно да си приготвят храна вкъщи в торбички и кутийки и предпочитат да дадат пари на някакви места със съмнително качество. На много така им е кеф, други ги мързи и си купуват, но да те е срам и т.н.
От няколко години се нагледах на милиардери и милионери как се носят облечени като общи работници и не им пука от ааааабсолютно нищо. Хора превъртяло играта и разбрали, че нищо от външния вид не ги определя и че какво мислят хората за теб е репутация, а това какъв си е съвестта ти.
Преди обръщах внимание на някакви приказки как се обсъжда, че някой ядял на капака на скъпа кола примерно буркан лютеница със салам, по къси гащи и джапанки. Е, тая картинка с времето като гледам спря да се отнася само за индивиди тип селска мутра или нещо такова. Черно казано даже шмайзера не би ме болил кой и какво мисли за мен в подобна ситуация. Даже и кренвирш да яде някой, все трябва да ти е тая. Да не говорим, че за хората стана срамно да си приготвят храна вкъщи в торбички и кутийки и предпочитат да дадат пари на някакви места със съмнително качество. На много така им е кеф, други ги мързи и си купуват, но да те е срам и т.н.
От няколко години се нагледах на милиардери и милионери как се носят облечени като общи работници и не им пука от ааааабсолютно нищо. Хора превъртяло играта и разбрали, че нищо от външния вид не ги определя и че какво мислят хората за теб е репутация, а това какъв си е съвестта ти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Spunky написа:Don_Diego написа:Аз лично не, но все пак като даваш вид на играч…бъди такъв, а не да си внасяш двулитровка бира в заведението
Според мен, дефиницията на играч е да си правиш квото искаш, където искаш, без да те интересува какво мислят хейтърите дето уж не ти обръщат внимание от съседния шезлонг
Аз ли съм хейтъра? Яд ме е сигурно, че някой е пре*бал системата с шушумигарски номер и аз съм се вътрил с 200лв за плаж, а можело да мина с бира от магазина и да отида на плаж малко преди полунощ

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това за хейтъра не го видях, още спя.
Между другото то е хем така, хем иначе да внасяш. Вода в кино и т.н. ок, че не искаш да пиеш гадни безалкохолни примерно, да превишиш скоростта и да не те хванат е горе-долу като да внесеш алкохол някъде за някои.
Аз лично не пия де и ми е все тая.
Но на някои плажове да речем прекаляват, като не ти разрешават дори вода за детето да си внесеш, банан или нещо не говорим, на тоя в началото на Несебър едно време те задължаваха едва ли не да ядеш скапаните им дюнери примерно. Не ме радва това печалбарско отношение към клиентите. Робско е малко. В ресторант ок, ама на плаж...

Между другото то е хем така, хем иначе да внасяш. Вода в кино и т.н. ок, че не искаш да пиеш гадни безалкохолни примерно, да превишиш скоростта и да не те хванат е горе-долу като да внесеш алкохол някъде за някои.

Но на някои плажове да речем прекаляват, като не ти разрешават дори вода за детето да си внесеш, банан или нещо не говорим, на тоя в началото на Несебър едно време те задължаваха едва ли не да ядеш скапаните им дюнери примерно. Не ме радва това печалбарско отношение към клиентите. Робско е малко. В ресторант ок, ама на плаж...
In God we trust, all others we track.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Аз обясних, че в случая дори имаше отстъпка от страна на заведението преди дори да е поискана и въпреки това имаше клошарски номера от човек даваш вид да е играч, но явно само за това се хванаха. Постъпката му явно е за поощряване 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Spunky написа:Don_Diego написа:Аз лично не, но все пак като даваш вид на играч…бъди такъв, а не да си внасяш двулитровка бира в заведението
За това има едно определение : Парвеню ! Парите не могат да купят някои неща

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Напълни се с аристократи да го ева. Освен с милионери. Я поминах с две тениски от Пепко / при цял сак с дрехи/ , хаха!
Граница 19 минути. Язък, че толко го мислих откъде да мина. Ни на отиване , ни на връщане имА задръстване на Солун. Буквално никакво.
Супер беше, имаше по-малко хора от лани , което за нас е голям +. НемА комари, което е странно. Ся, повярвали са си малко с цените, ама.... догодина най-вероятно ще сме някъде около Врачос или там както се произнася. Ходихме и до Полигироса да го разгледаме, че не бяхме ходили. Нищо особено не е, кьорав човек немаше по улиците ))) Обаче пък много чисто.
За цялото ни разхождане да съм видял 2-3 фаса само. Вкл и по некви забутани улици ходихме. До Никити...гмеж, както обикновено.И така...най-скъпата сметка, която платих беше 66 евро и то щото ядохме некви десерти /суфлета, не знам ко/ иначе нормален обяд 45-50 еур, всеки си яде каквото иска + обща салата и сокчета. Без морско де, това не го ядем. Антъни да каже защо, по дяволите, ти носят нещо като касова бележка, на което пише какво си си поръчал и колко струва, ама общ сбор нема. И чак като платиш има , ама вече на друга бележка. Даже вода за 50 евро стотинки си я плащах с картата
) Сутрешното кафе също. Почвам да мразя сърби и македонци, които ходят на тумби бетер циганите. Като награбат по 5-6 шезлонга и ги наредат един до друг нема минаване. Добре че плажа е малък та то нема и как много да се наширят. Гнусни хлебарки, така им викам вече. Цени плаж...кафе, сок...5 евро всяко. За четиримата 20.
Пижо си събра багажа без куфар, заведе ни и ни върна (930 км) с 1 резервоар и малко. Разход под 5. Ако на връщане си бях карал със 120, а не със 135 - 1 резервоар щеше да ми стигне.
Утре на бг море...да видим как ще е.
Ахааа..Кулата 48 градуса:)) Ох жегааа, ох кеф.
Граница 19 минути. Язък, че толко го мислих откъде да мина. Ни на отиване , ни на връщане имА задръстване на Солун. Буквално никакво.
Супер беше, имаше по-малко хора от лани , което за нас е голям +. НемА комари, което е странно. Ся, повярвали са си малко с цените, ама.... догодина най-вероятно ще сме някъде около Врачос или там както се произнася. Ходихме и до Полигироса да го разгледаме, че не бяхме ходили. Нищо особено не е, кьорав човек немаше по улиците ))) Обаче пък много чисто.
За цялото ни разхождане да съм видял 2-3 фаса само. Вкл и по некви забутани улици ходихме. До Никити...гмеж, както обикновено.И така...най-скъпата сметка, която платих беше 66 евро и то щото ядохме некви десерти /суфлета, не знам ко/ иначе нормален обяд 45-50 еур, всеки си яде каквото иска + обща салата и сокчета. Без морско де, това не го ядем. Антъни да каже защо, по дяволите, ти носят нещо като касова бележка, на което пише какво си си поръчал и колко струва, ама общ сбор нема. И чак като платиш има , ама вече на друга бележка. Даже вода за 50 евро стотинки си я плащах с картата

Пижо си събра багажа без куфар, заведе ни и ни върна (930 км) с 1 резервоар и малко. Разход под 5. Ако на връщане си бях карал със 120, а не със 135 - 1 резервоар щеше да ми стигне.
Утре на бг море...да видим как ще е.
Ахааа..Кулата 48 градуса:)) Ох жегааа, ох кеф.
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Голям номер ми врътнаха Booking.com.
Бях запазил семеен апартамент в Гърция за семейна почивка, напълно предплатена.
Оп, позвъняване по телефона от Англия и на английски ми обясняват че резервацията е дублирана. Предложиха алтернативи.....в средата на нищото.
Парите щели да ги върнат между 7 и 12 дни.
Увиснахме без почивка в средата на август.
Оп, позвъняване по телефона от Англия и на английски ми обясняват че резервацията е дублирана. Предложиха алтернативи.....в средата на нищото.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
barty написа:Голям номер ми врътнаха Booking.com.
Колко на броя отзиви имаше хоста? Подозирам са били малко число.
Затова само от суперхост или от хостове с трицифрено число отзиви.
Иначе винаги има риск, както е и през airbnb