За самолетите
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: За самолетите
Швейцарците, ако са Swiss, са чиста Луфтханза и не виждам нищо добро особено в храната, даже са дъното.
Еделвайс е друга работа, не знам дали летят към САЩ.
Еделвайс е друга работа, не знам дали летят към САЩ.
Аз от Суис съм доволен много, редовно летя Сан Франсиско до Цюрих - 3-4 пъти на година.
И самолетите са чисти и добре поддържани 777-300ер. На Юнайтед може и на 200ка да попаднеш , като сега.
Знам, че в сравнение с азиатците и арабите не са нищо особено, но моите изисквания са ниски - да няма големи закъснения, добра храна, удобна койка с масаж, и да не ме поливат с напитки
И Еделвайс съм летял Цюрих - София , също съм доволен.
И самолетите са чисти и добре поддържани 777-300ер. На Юнайтед може и на 200ка да попаднеш , като сега.
Знам, че в сравнение с азиатците и арабите не са нищо особено, но моите изисквания са ниски - да няма големи закъснения, добра храна, удобна койка с масаж, и да не ме поливат с напитки

И Еделвайс съм летял Цюрих - София , също съм доволен.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Аз пък твърдя, че Юнайтед и делта са по-добри за презокеанските, стига да си на модерен самолет и от както пуснаха поларис и делта едно, само с хубавите съм летял. Верно, бабите са на пределна възраст, може да те полее, но са фън и мен лично ме и гъделичкат заради статутите повече. Суис е като австрийците - луфтханза плюс, макар че луфтханза първи май получават от новите бизнес седалки на А350, каквито американците имат от години.
Този митичен модерен самолет на Юнайтед така и не ми е попадал… уж лети 787 по тоя маршрут, един път трябваше дс съм с него ама го смениха в последния момент - сигурно заради технически проблеми … 
И това се води Поларис но за мен е доста outdated в сравнение със Суис и дори КЛМ. Делта трябва да пробвам

И това се води Поларис но за мен е доста outdated в сравнение със Суис и дори КЛМ. Делта трябва да пробвам

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
е остаряха докато немските въобще стигнат до това да са всички индивидуални седалки от към прозорците. На суис и австрийците поне има тия трон места през едно, луфтханза и това няма и може да ти се случи да трябва да прескачаш някой, аз седя само до прозорец. Проблема на американците ми е, че за София, нямат много опции от ЛА и трябва да летя с някои немци или турците.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Преди около 20 дена се наложи на жена ми да лети до БГ по спешност за около седмица че майка и почина. Казаха ни около полунощ и веднага тръгнахме да търсим билети така че да тръгне още същия ден след обяд. Обикновено най-често летим с турците но те пристигат твърде късно а и на нея и се налага да пътува още около час към провинцията и реши да ползва луфтханза нищо че билетите им са с около $300 повече пък и дават само един куфар за чекиране. Взехме билета през експедия, даде ни реф. номер. Малко преди обяд се бяхме подготвили да тръгнем към летището понеже сме на час и нещо път и да сме по навреме и ми изписука на телефона е мейл от луфтханза. Отварям го и гледам всичките и полети отиване и връщане канселирани. Обаждам се на луфтханза викат ми че те не са ми е или от експедия или аз съм го канселирал някъде он лайн. Звъня на експедия, казват ми че не са те, та не знам кой какво е направил но бях много бесен. В крайна сметка взехме с турците и после тя ми каза че по добре е станало, самолета е бил полу празен.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Никога не купувай от посредник, ако ще летиш същия ден или на следващия, особено за такъв важен случай.peshehodetz написа:Преди около 20 дена се наложи на жена ми да лети до БГ по спешност за около седмица че майка и почина. Казаха ни около полунощ и веднага тръгнахме да търсим билети така че да тръгне още същия ден след обяд. Обикновено най-често летим с турците но те пристигат твърде късно а и на нея и се налага да пътува още около час към провинцията и реши да ползва луфтханза нищо че билетите им са с около $300 повече пък и дават само един куфар за чекиране. Взехме билета през експедия, даде ни реф. номер. Малко преди обяд се бяхме подготвили да тръгнем към летището понеже сме на час и нещо път и да сме по навреме и ми изписука на телефона е мейл от луфтханза. Отварям го и гледам всичките и полети отиване и връщане канселирани. Обаждам се на луфтханза викат ми че те не са ми е или от експедия или аз съм го канселирал някъде он лайн. Звъня на експедия, казват ми че не са те, та не знам кой какво е направил но бях много бесен. В крайна сметка взехме с турците и после тя ми каза че по добре е станало, самолета е бил полу празен.
Случва се, да ти вземе парите и да минат няколко часа, дори 24 до издаване на билета.
Отделно, че може да ти върнат парите след 4-6-10 часа, понеже цената се е вдигнала много и пак оставаш без билет.
Имал съм и трети случай, издаден билет и канселиран след време, ама два дни по-рано звънях и говорихме над час и оправиха работата.
Вече, когато не е за днес/утре, задължително от посредник, излиза по-евтино.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
https://www.facebook.com/reel/1657552261608096
Ако не знаете самолетите левитират и не ползват гориво, лъжат ви

Ако не знаете самолетите левитират и не ползват гориво, лъжат ви

b_u_b_o написа:https://www.facebook.com/reel/1657552261608096
Ако не знаете самолетите левитират и не ползват гориво, лъжат ви![]()
![]()
Много си назад… това се знае отдавна защото е факт, че тоя метод на полет е оптимален при плоска земя…
Въпреки, че както съм писал преди- плоскоземците въобще не вярват, че земята е плоска- идеята им е друга там…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
При толкова много летене хиляди часове с различни ВВС по целия свят , не заснехте ли поне един неидентифициан летящ обект ? Или само идентифицирани се мяркат ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:При толкова много летене хиляди часове с различни ВВС по целия свят , не заснехте ли поне един неидентифициан летящ обект ? Или само идентифицирани се мяркат ?
Да, заснехме го. Пак влизаш в час неподготвен

Тази година и нов случай имаше в Калифорния, можеш да го намериш.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pentagon_UFO_videos
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ