кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Билетче за Джудас, от ранното записване. 55 евракис!

Амебата дано да зареди нещо читаво за пиене, че на предния концерт бирата не се пиеше, буквално.

Амебата дано да зареди нещо читаво за пиене, че на предния концерт бирата не се пиеше, буквално.
empar написа:Билетче за Джудас, от ранното записване. 55 евракис!![]()
![]()
ще се разочароваш.. аз ги гледах преди 2 години примерно и роб беше много зле... почти не можеше да пее имаше страшно силен аутотюн и ехо, ефекти- не можеш разбереш, че е той.. в един момент си придърпа един стол и си седна човека щото се умори по средата на една песен... след още две години си представям сега как ще е... надявам се да съм в грешка... стана ми мъчно баси.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Бил съм преди 20+ години на техeн концерт когато туборга беше само внос и наливен...
Тогава беше яко.Сега не бих отишъл.
Тогава беше яко.Сега не бих отишъл.
Последна промяна slatanic на 17 Мар 2026, 22:28, променена общо 1 път
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
alx написа:empar написа:Билетче за Джудас, от ранното записване. 55 евракис!![]()
![]()
ще се разочароваш.. аз ги гледах преди 2 години примерно и роб беше много зле... почти не можеше да пее имаше страшно силен аутотюн и ехо, ефекти- не можеш разбереш, че е той.. в един момент си придърпа един стол и си седна човека щото се умори по средата на една песен... след още две години си представям сега как ще е... надявам се да съм в грешка... стана ми мъчно баси.
Не ми се рови, но преди две години пак бяха в София, пак се похвалих за билетчето в тая тема и ти пак същото каза.
За първи път бях на Джудас на живо и не знам с кой акъл ти се вързах, но много ти благодаря, че ми уби очакванията, защото в крайна сметка хората избушиха кочината и концертът беше върха!
Имаше проблем с озвучаването в първите няколко песни, но това беше.
За бирата казах!
Роб седна чак след последната песен за някакъв философсски епилог.
През песен сменяше тоалета, изкара мотора, а бе, как си трябва беше шоуто!
Ако ще търсим под вола теле, Глен Типтън не е добре със здравето, но въпреки паркинсона свири за страх, просто беше като призрак на сцената.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Ооо като стана въпрос за билети..забравих и аз да се похваля. Имам си и аз едно билетче ама за Металика в Будапеща