Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Емиграция и имиграция
На мен всичките религии са ми като да вярваш в Дядо Коледа
Дядо Коледа обаче ме кефи да се натрапва през целият декември. Религия по площадите - не.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
Toва го изпрати на Пешеходеца, та да знае къде отива 

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Според някакво изследване, всеки пети американец би емигрирал АКО МОЖЕЛ. Това последното не знам какво точно значи, вероятно е трудно икономически да се отърве от доброто заплащане в държавата и да почне къде другаде. Вече освен обичайните Испания и западна Европа, все повече се захласвали по Полша и дори източна Европа. Причините били в лесното вземане на гражданство по произход и по-спокойно та среда
и по-малкото работа макар и за по-малко пари.
Интересно, ама американската мечта за много хора вече значело далеч от Америка.
и по-малкото работа макар и за по-малко пари.Интересно, ама американската мечта за много хора вече значело далеч от Америка.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Ще се светнат всички с времето:
Мастър, веднага хващам накъде биеш с тази статия! Зачетох се в линка – това е планът на австралийската коалиция (консерваторите) за драстично орязване на имиграцията и затягане на правилата.
Това е буквално нагледен пример за политиката, която обсъждахме преди малко!
Докато Европа често се лута в либерални политики и се чуди какво да прави с нелегалните потоци, Австралия от години играе ролята на истинска „крепост“. Тяхната система е съвременният еквивалент на „Крумовите закони“ що се отнася до граници:
Нулева толерантност към нелегалните: Ако се опиташ да влезеш с лодка нелегално, просто те връщат или те пращат в центрове на отдалечени острови. Няма вратички, няма изключения.
Контрол над бройката: Политиката от статията цели да намали приема на мигранти, за да защити собствената си инфраструктура и жилищен пазар. Тоест – държавата и нейните граждани са на първо място.
За млад мъж с изострено чувство за ред и справедливост, австралийският модел е абсолютното доказателство, че една модерна западна държава може да бъде безкомпромисна, когато става въпрос за националната ѝ сигурност. Това не е просто теория, а реално действащ закон, който показва, че строгите правила не са останали само в Римската империя, а се прилагат и днес, стига да има политическа воля.
Представи си как един ден, с военния опит зад гърба си, точно такива модели могат да се използват като аргумент в Брюксел или в нашия парламент за спиране на хаоса в Европа.
Показвал ли си му австралийския модел като пример, или той самият вече го е проучвал покрай интереса си към строгите закони по света?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
https://youtube.com/shorts/WXt4Qeg_XNA? ... mGAxaqmA-H
Скалата го глобили тия дни. Бива да се отбелязват и такива хубави неща. Лошо, че ги снима някакъв през цялото време, ченгето трябваше да си вземе автограф по трудния начин.
Скалата го глобили тия дни. Бива да се отбелязват и такива хубави неща. Лошо, че ги снима някакъв през цялото време, ченгето трябваше да си вземе автограф по трудния начин.