2027 X5
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
2027 X5
https://www.motortrend.com/news/first-look-2027-bmw-x5
Тая муцуна е … интересна. Мисля, че е от тези дето не ми харесват отначало, ама може като в погледам малко да ми хареса….
Тая муцуна е … интересна. Мисля, че е от тези дето не ми харесват отначало, ама може като в погледам малко да ми хареса….
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: 2027 X5
Ми то всичко започва от ... муцуната. После вече цици, задник, IQ ....
Всичко ново е добре забравено старо. Това е някакъв далечен намек за E21.
Всичко ново е добре забравено старо. Това е някакъв далечен намек за E21.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: 2027 X5
На мен доста ми допада визуално! Имам забележки за отделни неща в интериора, които след ровене в конфигуратора стана явно, че са опционални, та не са болка за умиране и качеството на материалите най-вече.
Пластмасови капаци на най-скъпата Bowers&Wilkins музика...тия шегуват ли се
. Няма още цени (в тукашния конфигуратора), но се съмнявам да е под 5к€ тази екстра
Това с Х дневните светлини е доста яка идея и голямо "Браво", че все пак са оставили опция дали да свети Х или /, взеха им коз от ръцете на хейтърите
Отзад не ми допадат миниатюрните мигачи...във всички нови модели ги намалят ми прави впечатление. А преди БМВ имаха едни от най-големите и ярки мигачи, което също ги отличаваше. Не съм се ровил да видя дали формата и размера на всички Neue klasse бъбреци е еднаква, че ако е - лошо. Това е още една супер отличителна черта на всеки един модел на марката. След въвеждането на светещата решетка, всеки модел има собствена форма и размер на бъбреците и без значение тъмно или светло знаеш точния модел, който е срещу/зад теб.
Пластмасови капаци на най-скъпата Bowers&Wilkins музика...тия шегуват ли се
. Няма още цени (в тукашния конфигуратора), но се съмнявам да е под 5к€ тази екстра
Това с Х дневните светлини е доста яка идея и голямо "Браво", че все пак са оставили опция дали да свети Х или /, взеха им коз от ръцете на хейтърите
Отзад не ми допадат миниатюрните мигачи...във всички нови модели ги намалят ми прави впечатление. А преди БМВ имаха едни от най-големите и ярки мигачи, което също ги отличаваше. Не съм се ровил да видя дали формата и размера на всички Neue klasse бъбреци е еднаква, че ако е - лошо. Това е още една супер отличителна черта на всеки един модел на марката. След въвеждането на светещата решетка, всеки модел има собствена форма и размер на бъбреците и без значение тъмно или светло знаеш точния модел, който е срещу/зад теб.
3 мнения
• Страница 1 от 1