Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Имотният пазар
Мисля, че не успях да го напиша ясно и затова идва неразбирането... Писах "евентуално", защото не е ясно дали ще купя подобен имот! АКО купя подобен имот, то моите роднини НЯМА да плащат за неговото ползване! Към приятели и колеги нямам подобни ангажименти, както и никой от тях не очаква, че ще е безплатно! Да, нощувката няма да е на 'пазарна' цена, но все пак мисля да има нещо... Рано е за тези въпроси... Рибата е още морето, а не е сигурно, дали изобщо ще се ходи на риболов, че да приготвяме тиганите!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Според мен по-близък имот, който ще можеш да ползваш по-често, ще е по-добре. Нещо тип... всеки уикенд. Така и така се разхождаш в Родопите - нещо там ми звучи по-разумно. Сега малко ми се струва, че ще си махнеш имота, по който нямаш никакви задължения... за да направиш подарък за роднини и приятели. И ще ти изскочат задължения, ще имаш поддръжка и т.н. След 3 години, ако текне банята, познай кой ще я ремонтира
Апартамент в Пампорово ми звучи по-разумно - ще може да се ползва целогодишно и ти е по-близко. На морето кво ще правиш от октомври до май
Ако просто имаш свободни пари и искаш да ъпгрейднеш - опции много какво да правиш излишните пари.
Апартамент в Пампорово ми звучи по-разумно - ще може да се ползва целогодишно и ти е по-близко. На морето кво ще правиш от октомври до май
Ако просто имаш свободни пари и искаш да ъпгрейднеш - опции много какво да правиш излишните пари.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Уточни първо каква е целта. Искаш пари ли да изкарваш. Спестяванията да не се стопяват. Кеф ли да си правиш. Или на роднини и приятели кеф да правиш
Всичко наведнъж трудно.
Аз ваканционен имот бих купил само нещо на турбо-далаверска цена. Иначе не си заслужава. Един бивш мениджър имах, който беше взел за 10 000лв къща годна за ползване
А и някои хора казват "добре, че си продадох ваканционния имот, за да започна да ходя по различни места" 
Всичко наведнъж трудно.Аз ваканционен имот бих купил само нещо на турбо-далаверска цена. Иначе не си заслужава. Един бивш мениджър имах, който беше взел за 10 000лв къща годна за ползване

- Ghostdriver
- Потребител
-
Хубаво е човек да си угажда на мераците. До колко е правилно или грешно времето ще покаже. Въпроса е, като купуваш нещо да можеш да го продадеш 0:0 и да правиш минимално компромиси спрямо търсенето. Ако целиш доходност през платформите за нощувки Гърция е мястото. Познати купиха готова къща до Серес за 30к€ildivvy написа:Определено мисля да ходя за 'дълги уикенди'... Брат ми също би могъл да го ползва по тази схема, както и моите родители (примерно на два пъти по 1-2 седмици и т.н.). Относно наеми -> по-скоро някой роднина, близки приятели и сигурни колеги. Бих бил доволен, примерно, на 30-35 платени от някой нощувки за сезона. Да, има такси поддръжка, но не са нещо кой знае какво... По 8-10-12 евро на квадрат за година, а аз няма да купувам 100кв.м2 все пак... Няма да е едноцифрен процент от всичко, което имам, но със сигурност не е много! Разбира се, това е идеята, да обсъдим плюсове и минуси. Сега взимам по 50 евро на месец наем за гаража...
П.П. Бунгалата на к-г Камчия са станали по 95 евро на вечер. Само от почивката на нашите и брат ми бих спестил по 1200евро (с горивото) за 'едно море', примерно.
Имаме апартамент във Варна, тази година едва ли ще стъпим, но предни години по няколко пъти ходихме, вече са го прецакали и пред блока е зона. Имам приятел с малко дете всеки Петък пътува до Слънчев бряг и Неделя се прибира. Имай в предвид, че Черноморието е пълно с украинци сиреч нагледци и мърлячи целогодишно!
Лично, Аз за следващ ваканционен имот бих си взел в чужбина, до където редовните полети са на цената на автобусен билет до нашите курорти, но данъци отпадъци и такси обикновено са около 50-100€/ месец.
- Kroki
- kroki_e_edin
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Морето зимата е доста приятно за разходки, стига да не е гадно времето де, но то тогава никъде не е приятно. Казвам го като човек, който пробва да живее 1г в Бургас и излизах нонстоп да се разхождам, особено като останах сам. По почти всички комплекси и морски градове има приятни и подържани алей, кейове, пристанища и т.н. А и след като си тръгнат летуващите става доста спокойно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Ами ... аз всъщност отговорих на повечето въпроси! Ще видим, какво ще направя...

- Kroki
- kroki_e_edin
-
https://www.imot.bg/obiava-1j1785575354 ... ya-s-alino - нещо да кажете? Става на въпрос за постояно живеене.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Сглобяема - но ако е добре направена, но дали ? Какви са панелите, конструкцията ? / не като обяснение - а да се види като изпълнение /
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Petrolhead
- Потребител
-
ако работиш в Самоков, сигурно става.
София е само на 2 часа път
София е само на 2 часа път
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Абе 2 часа не е, ама е на ръба, да не кажа и малко зад него за всекидневно пътуване до София. Особено ако нямаш възможност да си работиш от вкъщи и да спестяваш някои дни пътя.
- Petrolhead
- Потребител
-
поне имаш алтернативи.
през Дупница е по-бързо и само 100км
през Дупница е по-бързо и само 100км
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
И аз наскоро умувах. Излезе една прилична къщурка във вилна зона на около 22км от Търново. Стигам за 25-30 минути, но последната отсечка е бавна, че е стар асфалт с дупки / чакъл / цимент . Хем много ми харесва там - имам колега, който има вила там и ходя на гости, а те са там също постоянно, хем точно тоя участък накрая не ми се нрави всеки ден да го взимам с колата. Къщата пък беше супер, двуетажна, вътрешни стълби, нов покрив, хубав двор + басейн, за 90к евро. За няма 2 седмици са продаде.

- Kroki
- kroki_e_edin
-
Жената работи на М-тел моторпарк
, аз в София.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Kroki написа:Жената работи на М-тел моторпарк, аз в София.
Пасарел е перфектния баланс!
Алино е твърде далеч за ежедневно ходене до София. С деца пък съвсем...