Едно въпросче за надпис на комп.
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Едно въпросче за надпис на комп.
Както си карам днес и някакъв надпис ми излезе комп. до сега го нямах и се сетих тук да ви питам че аз идея си нямам.
WASHER FLUID LOW
някой ако ми каже за какво ще съм му благодарен
WASHER FLUID LOW
някой ако ми каже за какво ще съм му благодарен

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Постоянно ли му свети INSPECTION ??? Като запали изчезва ли ? Щото по принцип не трябва да свети. Мисля този надпис светва на всеки 50.000км за да идеш профилактично да я погледнеш на компа и да занулишnikle написа:това на компа до касетофона ли е или на таблото се е исписало.и да питам като за въртя на контакт излизат кутиите за маслото обаче не ми изписва INSPECTION а на едно компактче на един приятел винаги изписва

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
Този надпис ИНСПЕКШЪН стана исторически в този форум.На който не му е светнал ,той не е питал.Занулява се за 5 сек. и то безплатно. Вдигаш капака , отвиваш капачката на кръглата букса, поглеждаш в нея , и виждаш 15-16 женски пина. До всеки пин има номер. Намираш някъкъв кабел , вкарваш единият му край в №7 ,а другият някъде на маса, даваш контакт, изчакваш 5-6 сек. и ОК. Вече си спестил пари за няколко бири с картофи.
- MINOTAVER
- Потребител
-
- Кара: 535i
- Мечтае да кара: B12 - SOON!!!
:)
Тоя надпис и тия кутий са да си следите поддръжката. Малките зелени кутийки са за прехода - всяка кутия означава 2000 км преход оставащ до смяна на масло (общо са 5 - 10000 км) . Когато изчезнат всички и светнат жълта или накрая червена е време да си смените маслото. Тогава ще светне и надпис OILSERVISE. Другият надпис INSPECTION също ще светне. Този надпис ще светне и ако сте имали и друг проблем (накладки за смяна) и означава да отидете в сервиз да ви се провери колата. Хората са помислили за потребителя друг въпрос е къде си поддържате колата, защото е нормално при смяна на маслото да ви изчистят дисплейте.
Накратко следете датчиците и всичко ще е наред.
Накратко следете датчиците и всичко ще е наред.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
На много хубави работи го учиш човекаivoo написа:Този надпис ИНСПЕКШЪН стана исторически в този форум.На който не му е светнал ,той не е питал.Занулява се за 5 сек. и то безплатно. Вдигаш капака , отвиваш капачката на кръглата букса, поглеждаш в нея , и виждаш 15-16 женски пина. До всеки пин има номер. Намираш някъкъв кабел , вкарваш единият му край в №7 ,а другият някъде на маса, даваш контакт, изчакваш 5-6 сек. и ОК. Вече си спестил пари за няколко бири с картофи.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
10 мнения
• Страница 1 от 1