Едно въпросче за надпис на комп.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Едно въпросче за надпис на комп.

Мнение от svettko » 30 Мар 2007, 0:37

Както си карам днес и някакъв надпис ми излезе комп. до сега го нямах и се сетих тук да ви питам че аз идея си нямам.
WASHER FLUID LOW
някой ако ми каже за какво ще съм му благодарен :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 30 Мар 2007, 0:54

Течността за чистачките ти е малко.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от svettko » 30 Мар 2007, 1:01

baro написа:Течността за чистачките ти е малко.

Помислих си че може и да е това но подобре да попитам за посигурно.Благодаря ти много ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikle » 30 Мар 2007, 20:47

това на компа до касетофона ли е или на таблото се е исписало.и да питам като за въртя на контакт излизат кутиите за маслото обаче не ми изписва INSPECTION а на едно компактче на един приятел винаги изписва

Потребител
Аватар

Мнение от svettko » 31 Мар 2007, 13:20

nikle написа:това на компа до касетофона ли е или на таблото се е исписало.и да питам като за въртя на контакт излизат кутиите за маслото обаче не ми изписва INSPECTION а на едно компактче на един приятел винаги изписва

на таблото.и на мен ми изписва INSPECTION

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 31 Мар 2007, 17:24

nikle написа:това на компа до касетофона ли е или на таблото се е исписало.и да питам като за въртя на контакт излизат кутиите за маслото обаче не ми изписва INSPECTION а на едно компактче на един приятел винаги изписва
Постоянно ли му свети INSPECTION ??? Като запали изчезва ли ? Щото по принцип не трябва да свети. Мисля този надпис светва на всеки 50.000км за да идеш профилактично да я погледнеш на компа и да занулиш ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: ре

Мнение от ivoo » 31 Мар 2007, 22:40

Този надпис ИНСПЕКШЪН стана исторически в този форум.На който не му е светнал ,той не е питал.Занулява се за 5 сек. и то безплатно. Вдигаш капака , отвиваш капачката на кръглата букса, поглеждаш в нея , и виждаш 15-16 женски пина. До всеки пин има номер. Намираш някъкъв кабел , вкарваш единият му край в №7 ,а другият някъде на маса, даваш контакт, изчакваш 5-6 сек. и ОК. Вече си спестил пари за няколко бири с картофи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikle » 01 Апр 2007, 12:01

не само докато запали и после изчезва ама на мен въобще не ми се изписва :uups: има 3 кутии за маслото незнам дали има нещо общо това е първото ми бмв и мн не съм запознат с неговите системи и датчици :shock:

Потребител
Аватар
Кара: 535i
Мечтае да кара: B12 - SOON!!!

:)

Мнение от MINOTAVER » 01 Апр 2007, 15:02

Тоя надпис и тия кутий са да си следите поддръжката. Малките зелени кутийки са за прехода - всяка кутия означава 2000 км преход оставащ до смяна на масло (общо са 5 - 10000 км) . Когато изчезнат всички и светнат жълта или накрая червена е време да си смените маслото. Тогава ще светне и надпис OILSERVISE. Другият надпис INSPECTION също ще светне. Този надпис ще светне и ако сте имали и друг проблем (накладки за смяна) и означава да отидете в сервиз да ви се провери колата. Хората са помислили за потребителя друг въпрос е къде си поддържате колата, защото е нормално при смяна на маслото да ви изчистят дисплейте.
Накратко следете датчиците и всичко ще е наред.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 02 Апр 2007, 11:51

ivoo написа:Този надпис ИНСПЕКШЪН стана исторически в този форум.На който не му е светнал ,той не е питал.Занулява се за 5 сек. и то безплатно. Вдигаш капака , отвиваш капачката на кръглата букса, поглеждаш в нея , и виждаш 15-16 женски пина. До всеки пин има номер. Намираш някъкъв кабел , вкарваш единият му край в №7 ,а другият някъде на маса, даваш контакт, изчакваш 5-6 сек. и ОК. Вече си спестил пари за няколко бири с картофи.
На много хубави работи го учиш човека :yes:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Назад към E34