Лада-бияч ! ! !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
ае стига. обърнахме го пак на надвикване. никои нищо не печели когато тона стане такъв. надявам се го осъзнавате
всеки човек които може да сложи 2-3 пъти по-голям двигател от оригиналния във една кола заслужава уважение.
техническите способности се учат. като ти минат 100 двигателя през ръцете и знаеш за какво става въпрос. това е лесното. но шапка трябва да се сваля на хората дръзнали да визират самия тунинг- дали ще е друг двигател, по-големи спирачки, глави, разпределителни валове, изходящи колектори и тн.. няма значение. важното е че са го измислили, хванали и измайсторили. когато научиш достатъчно че да можеш да погледнеш една лада и да кажеш "бе тука със една обувалка ша навра еди какъв си двигател, скоростна кутия и тн" - тогава вече си майстор. иначе си заначтчия. на мене ми се чини че човека със ладата е майстор.
мое си мнение де

всеки човек които може да сложи 2-3 пъти по-голям двигател от оригиналния във една кола заслужава уважение.
техническите способности се учат. като ти минат 100 двигателя през ръцете и знаеш за какво става въпрос. това е лесното. но шапка трябва да се сваля на хората дръзнали да визират самия тунинг- дали ще е друг двигател, по-големи спирачки, глави, разпределителни валове, изходящи колектори и тн.. няма значение. важното е че са го измислили, хванали и измайсторили. когато научиш достатъчно че да можеш да погледнеш една лада и да кажеш "бе тука със една обувалка ша навра еди какъв си двигател, скоростна кутия и тн" - тогава вече си майстор. иначе си заначтчия. на мене ми се чини че човека със ладата е майстор.
мое си мнение де

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Re: re: Турбо маниак
mitko* написа:не се сещам за по-скапани фирми от Опел, Рено и Форд.
Ха веднага ще ти кажа - ПЕЖО!!!
SGV
Re: re: Turbo maniak
mitko* написа:Нали се сещаш - колкото по-малко знаеш, толкова повече си мислиш че знаеш и обратно, колкото повече знаеш толкова повече осъзнаваш че има много да научиш. Ти определено си от първите.
Аз съм си хвалипръцко от малък, така че ако си мислиш че ще ме засегнеш по този начин май мноо се лъжеш

mitko* написа:Знаеш ли защо аз не те цитирам - защото до сега не си ми написал нищо смислено.
За разлика от мен ти изписа мноо смисленни неща, а аз те цитирам понеже ми е мноо по лесно да отговоря на свяка твоя простотия по отделно, просто така е по интересно за четене смятам

mitko* написа:Ако си беше отворил списанието щеше да видиш, че Ф40 не е 2 тона, както и че онзи с 3-ката, дето пътува с 310 трудно ще се класира до него.
Онзи с тройката викаш трудно щял да са класира :mha: Скии ся той казва че ше са класира пред Ладата, това че ти го нареди пак със Ферарито може само да ме радва както да радва и него

mitko* написа:Аз съм работил като бояджия и минаха доста хубави автомобили през гаража ни - включително ферари Тестароса, жълтото Диабло, както и много опели като калибра турбо и разни вектри. При нас се боядисваха, в съседния гараж се правеха. Лотус Омегата беше на момче от съседния гараж. Току виж съм се нагледал на повече коли от теб?
Това всичкото ще рече че колите на всички батки от София и областта са минавали през вас тъй ли

mitko* написа:Аз не работя като бояджия отдавна а като монтьор не съм и работил.
Това и без да го казваш е станало ясно вече :mha:
mitko* написа:Личните автомобили и аз си ги разглобявам и сглобявам сам. Първата ни кола, която имахме с брат ми беше Алфа Жулиета 2.0. Нея съм я разглобявал и сглобявал от-до . . . и може да си поговорим и за 2.0 двигателя на Алфа ако искаш. Той е доста по хубяв от този на Вектрата ти, нищо че излиза 56 г.
Оки бре ахахахахха като малките деца си ама ше ти са вържа на акъла щото ми е смешно пък и мноо се кефя да споря....в кръвта ми е просто

mitko* написа:Както и да е, аз не държа да се натягам във форума като теб.
Мухахахах натягам се как, по какъв начин

mitko* написа:Само ми е чудно, като си написал за Митко с Ладата, че "не разбира" от автомобили не се ли запита той с какво се занимава и колко глави и блока са му минали през ръцете от всякакви опели (поже виждам, че това е основния критерии според теб) - той случайно успя да изправи единия разпределителен вал на същия Лотус Омега. Случайно жълтото Ламборгини като се строши и в сервиза не могат да го оправят, пак викат него. И случайно е някой в Интерсервиз или Со Мат или както искаш го наречи и е бивш състезател към Со Мат. Така че ако той не разбира си направи извода ти къде се намираш!!!
Виж ся пич....мене не ма кефят твоите разсъждения чаткаш ли

mitko* написа:Що се отнася до това дали си дупча билетче - само това ли успя да измислиш. Защото за колите освен общи приказки друго не си ми написал.
А ти какво смисленно си ми написал за "колите" че имаш претенции че аз трее ти пиша нещо такова

mitko* написа:Не се притеснявай, за теб ще заделя, както се разбрахме. А и Митко с Ладата каза, че ще я изкара като се обадиш. Така, че няма нужда да се злобиш толкова във форума, ще се види на практика - освен ако не продължаваш да се измъкваш с някакви пари и подобни глупости. Ако искаш тези дни като видя Даниел и него ще го попитам??? Той също може да иска да се включи, както и момчето с "слабия" Опел, който надбяга Ладата
Това с парите не е измъкване мой човек, ако искате без пари да ви докажа че съм прав може да дойдете вие, как мислиш ще стане ли

Момчето със слабия Опел....ми хуу той с кво трее да са гони не моа да разбера

mitko* написа:Защо не обясниш на хората от форума кое е общото между твоя опел и Калибрата от ДТМ???
Като стана дума за Pikes Peak не забравяй да споменеш, че единия от рекордите е на Пежо 405.
Някой да е видял Опел Вектра на Pikes Peak?
Общото между Опела ми и Калибрата от ДТМ е само името, а ти би ли ми обяснил кво е общото между сериина Интеграле и такава група А като повдигна ся тоз въпрос

Вектра няма на Pikes Peak, това си е посредственна семейна кола все пак, кола която няма никви претенции да е спортна, с тази кола се ходи на пазар и е всекидневна, но мене просто ме кефи щото мноо ги е яд като ги минавам със нея

Между другото нищо не каза за Пежото 405 Т16....беше казал че ще провериш....аз чакам не съм забравил

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Приятели затварям я тази тема. Поотклони се, а и стана огромна. Ако имате неизяснени въпроси отворете нова