Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Брат не каза ли 17+ч.....аз в тоя час пак пропускамsinqta_strela написа:Събота, 24.11.07, 16:00, СС, БМВ vs ФРГ![]()
Всички 15:30 на СС![]()

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5

Кво стана та не вечерахме бе момци - мача не е утре а днес и ударихме гонга с 1:0 - много здрав мач на тежкия терен - евала машини до края на сезона да не губиме точки. Специални поздрави за Пацо който незнам изобщо как се движеше но дойде да играе и не допусна гол в нашата врата въпреки няколкото сериозни удара на противника.
Айде успех другата седмицата за мача мене ме няма но не се съмнявам че ще отнесете дир-а. Мачкааааааааай!

Браво, момчета!!
Общо взето, мачът беше скучен (без много положения), но си бяхте по-добри!!! Голът беше случаен, но не и резултатът!! Напълно заслужено вече сте водачи в класирането - ЧЕСТИТО!!!
(най-много съм доволен, че срещата протече много коректно (а останалите постоянно обвиняват отборите ни, че играем грубо и нервно)
)
желая ви успех (но няма да ви оставим да сте спокойни начело, да знаете!!!)

Общо взето, мачът беше скучен (без много положения), но си бяхте по-добри!!! Голът беше случаен, но не и резултатът!! Напълно заслужено вече сте водачи в класирането - ЧЕСТИТО!!!
(най-много съм доволен, че срещата протече много коректно (а останалите постоянно обвиняват отборите ни, че играем грубо и нервно)

желая ви успех (но няма да ви оставим да сте спокойни начело, да знаете!!!)

- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
krika написа:Брат не каза ли 17+ч.....аз в тоя час пак пропускамsinqta_strela написа:Събота, 24.11.07, 16:00, СС, БМВ vs ФРГ![]()
Успех утре
вярвам, че ще ги омажете
Мите днес е 24 ти да не си с една седмица назад?Пианицата мръсна толкова се е напила, че даже незнае коя дата е!

- krika
-
Боже Господи колко мъка има по тоя святBoLiViV написа:krika написа:Брат не каза ли 17+ч.....аз в тоя час пак пропускамsinqta_strela написа:Събота, 24.11.07, 16:00, СС, БМВ vs ФРГ![]()
Успех утре
вярвам, че ще ги омажете
Мите днес е 24 ти да не си с една седмица назад?Пианицата мръсна толкова се е напила, че даже незнае коя дата е!![]()
![]()
![]()

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
http://195.62.22.15/league/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=85
е тука е програмата, аз и преди го бях писал да знаеш следващия път... а и в календара на сайта тук ги пише мачовете - може да се ориентираш и от там:
24 Ноември 2007
Форумна лига: BMWPower-BG - ФРГ (16:00ч.)
А иначе всичко си има логично обяснение - явно от липсата на алкохол така е станало (та си се объркал)... :П
е тука е програмата, аз и преди го бях писал да знаеш следващия път... а и в календара на сайта тук ги пише мачовете - може да се ориентираш и от там:
24 Ноември 2007
Форумна лига: BMWPower-BG - ФРГ (16:00ч.)
А иначе всичко си има логично обяснение - явно от липсата на алкохол така е станало (та си се объркал)... :П
krika написа:Боже Господи колко мъка има по тоя святBoLiViV написа:krika написа:Брат не каза ли 17+ч.....аз в тоя час пак пропускамsinqta_strela написа:Събота, 24.11.07, 16:00, СС, БМВ vs ФРГ![]()
Успех утре
вярвам, че ще ги омажете
Мите днес е 24 ти да не си с една седмица назад?Пианицата мръсна толкова се е напила, че даже незнае коя дата е!![]()
![]()
![]()
.......ма и да бях уцелил дните
нямаше да мога да дойда
.....и не съм пил и грам....престай си колко съм зле
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
emevev написа:Браво, момчета!!![]()
(най-много съм доволен, че срещата протече много коректно (а останалите постоянно обвиняват отборите ни, че играем грубо и нервно))
Евалата и на момчетата от Гонг за коректната игра!
Така де, това вече го писах тук:
http://195.62.22.15/league/phpbb2/viewtopic.php?p=43019#43019
да не се повтарям...
emevev написа:желая ви успех (но няма да ви оставим да сте спокойни начело, да знаете!!!)![]()
значи тръпката остава

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Мето, какво става със следващия мач - ще го има ли, няма ли да го има, кога ще е?!
Кажи да си направя нек'ъв план за тогава...
Кажи да си направя нек'ъв план за тогава...

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Машини, мачът от 11 кръг с отборa на ДИР.БГ, който по програма трябваше да се играе в неделя, 02.12.07, от 14:00 на СС, се отлага по административен път заради 'дербито' Левски-ЦСКА
По последна информация ще го изиграем седмицата преди да стартират редовните мачове за 2008 година
С две думи мачът с ФРГ беше последен шампионатен двубой за 2007
Да кажа и аз нещо за мача... е за 3 години в тая лига такова дерби не бях играл
Адмирации за ФРГ и успех занапред
Благодарности на целият отбор за старанието, жертвите и показаното постоянство през годината
Само си носете лопатите и нема да имаме грижа занапред
Както знаете стартираме участие в поредното издание за купата на лигата. В жребието бяхме подставен отбор (водач на група)
А ето и всички групи, като от групите с по 5 отбора продължават първите 3, а в гупите с по 4 отбора продължават първите 2 и най-добрият 3ти:
Група А
1. FMBulgaria
2. Club F1
3. Орлите
4. Цифра Злина
5. СФК Берое
Група Б
1. Arsenal Bulgaria
2. Renault Club Bulgaria
3. data.bg
4. MK Drujbeto
5. BulFleet
Група В
1. Симитли
2. FEN
3. FFC HWBG Overclockers
4. Еврофутбол
5. Олимпик Ракия
Група Г
1. FenMania
2. Dir.BG
3. ФРГ
4. Hattrick
Група Д
1. Forum.CSKA.BG
2. FC PCMania
3. VW Team
4. Манчестър Юнайтед
Група Е
1. BMW
2. PML United
3. Peugeot Club Bulgaria
4. Мисирите
Конкретното разпределение на мачовете по групи ще бъдат публикувани съвсем скоро. Домакинства/гостувания ще бъдат разпределени сравнително поравно.
Веднага когато имам яснота по това кога, къде и с кого започваме купата ще ви информирам
Наближава полусезона, което ме подсеща че имаше хора които имат желание да вземат участие в отбора. Имаме право на 2 нови попълнения и ще бъде наложително изиграването на поне 2 контроли за отсяване на желаещите. За купата също имаме право да изпробваме хора, тъй че ми пиешете/обадете
Засега това се сещам, ако има нещо друго ще се чуваме по магнетата, че нещо ми изгърмя харда
И най-важното: ИСКАМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ДА ПОЛЕЕМ УСПЕШНАТА ГОДИНА
Всеки да си каже претенциите/предложенията и да го решаваме къде и кога
Показахме че на терена сме сила, да си припомним и на масата как е

По последна информация ще го изиграем седмицата преди да стартират редовните мачове за 2008 година

С две думи мачът с ФРГ беше последен шампионатен двубой за 2007

Да кажа и аз нещо за мача... е за 3 години в тая лига такова дерби не бях играл

Адмирации за ФРГ и успех занапред

Благодарности на целият отбор за старанието, жертвите и показаното постоянство през годината

Само си носете лопатите и нема да имаме грижа занапред

Както знаете стартираме участие в поредното издание за купата на лигата. В жребието бяхме подставен отбор (водач на група)

Група А
1. FMBulgaria
2. Club F1
3. Орлите
4. Цифра Злина
5. СФК Берое
Група Б
1. Arsenal Bulgaria
2. Renault Club Bulgaria
3. data.bg
4. MK Drujbeto
5. BulFleet
Група В
1. Симитли
2. FEN
3. FFC HWBG Overclockers
4. Еврофутбол
5. Олимпик Ракия
Група Г
1. FenMania
2. Dir.BG
3. ФРГ
4. Hattrick
Група Д
1. Forum.CSKA.BG
2. FC PCMania
3. VW Team
4. Манчестър Юнайтед
Група Е
1. BMW
2. PML United
3. Peugeot Club Bulgaria
4. Мисирите
Конкретното разпределение на мачовете по групи ще бъдат публикувани съвсем скоро. Домакинства/гостувания ще бъдат разпределени сравнително поравно.
Веднага когато имам яснота по това кога, къде и с кого започваме купата ще ви информирам

Наближава полусезона, което ме подсеща че имаше хора които имат желание да вземат участие в отбора. Имаме право на 2 нови попълнения и ще бъде наложително изиграването на поне 2 контроли за отсяване на желаещите. За купата също имаме право да изпробваме хора, тъй че ми пиешете/обадете

Засега това се сещам, ако има нещо друго ще се чуваме по магнетата, че нещо ми изгърмя харда

И най-важното: ИСКАМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ДА ПОЛЕЕМ УСПЕШНАТА ГОДИНА

Всеки да си каже претенциите/предложенията и да го решаваме къде и кога

Показахме че на терена сме сила, да си припомним и на масата как е

долен хранител

- krika
-
Бати не можеше ли да го играем у съботаsinqta_strela написа:Машини, мачът от 11 кръг с отборa на ДИР.БГ, който по програма трябваше да се играе в неделя, 02.12.07, от 14:00 на СС, се отлага по административен път заради 'дербито' Левски-ЦСКА![]()

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Абе момчета, кво стана със спонсорите?
(основно към Мето е въпроса! /леко напомняне за уговорка с един човек!!!/ дет се вика разочарована съм ве!)
(основно към Мето е въпроса! /леко напомняне за уговорка с един човек!!!/ дет се вика разочарована съм ве!)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ