Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 24 Ное 2007, 21:03

sinqta_strela написа:Събота, 24.11.07, 16:00, СС, БМВ vs ФРГ :idea:
Всички 15:30 на СС :!:
Брат не каза ли 17+ч.....аз в тоя час пак пропускам :( Успех утре :!: вярвам, че ще ги омажете :twisted:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от bojkata » 24 Ное 2007, 21:24

Пожелавам Ви и аз УСПЕХ!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 24 Ное 2007, 21:32

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кво стана та не вечерахме бе момци - мача не е утре а днес и ударихме гонга с 1:0 - много здрав мач на тежкия терен - евала машини до края на сезона да не губиме точки. Специални поздрави за Пацо който незнам изобщо как се движеше но дойде да играе и не допусна гол в нашата врата въпреки няколкото сериозни удара на противника.

Айде успех другата седмицата за мача мене ме няма но не се съмнявам че ще отнесете дир-а. Мачкааааааааай! :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от emevev » 24 Ное 2007, 22:48

Браво, момчета!! :yes:

Общо взето, мачът беше скучен (без много положения), но си бяхте по-добри!!! Голът беше случаен, но не и резултатът!! Напълно заслужено вече сте водачи в класирането - ЧЕСТИТО!!!

(най-много съм доволен, че срещата протече много коректно (а останалите постоянно обвиняват отборите ни, че играем грубо и нервно) :roll: )

желая ви успех (но няма да ви оставим да сте спокойни начело, да знаете!!!) ;) :P

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 24 Ное 2007, 23:01

krika написа:
Брат не каза ли 17+ч.....аз в тоя час пак пропускам :( Успех утре :!: вярвам, че ще ги омажете :twisted:

Мите днес е 24 ти да не си с една седмица назад?Пианицата мръсна толкова се е напила, че даже незнае коя дата е! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 25 Ное 2007, 0:10

BoLiViV написа:
krika написа:

Мите днес е 24 ти да не си с една седмица назад?Пианицата мръсна толкова се е напила, че даже незнае коя дата е! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Боже Господи колко мъка има по тоя свят :shock: .......ма и да бях уцелил дните :mhihi: нямаше да мога да дойда :mhihi: .....и не съм пил и грам....престай си колко съм зле :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 25 Ное 2007, 0:16

http://195.62.22.15/league/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=85
е тука е програмата, аз и преди го бях писал да знаеш следващия път... а и в календара на сайта тук ги пише мачовете - може да се ориентираш и от там:
24 Ноември 2007
Форумна лига: BMWPower-BG - ФРГ (16:00ч.)

А иначе всичко си има логично обяснение - явно от липсата на алкохол така е станало (та си се объркал)... :П

krika написа:
BoLiViV написа:
krika написа:

Боже Господи колко мъка има по тоя свят :shock: .......ма и да бях уцелил дните :mhihi: нямаше да мога да дойда :mhihi: .....и не съм пил и грам....престай си колко съм зле :mhihi:
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 25 Ное 2007, 0:18

emevev написа:Браво, момчета!! :yes:

Общо взето, мачът беше скучен (без много положения), но си бяхте по-добри!!! Голът беше случаен, но не и резултатът!! Напълно заслужено вече сте водачи в класирането - ЧЕСТИТО!!!

(най-много съм доволен, че срещата протече много коректно (а останалите постоянно обвиняват отборите ни, че играем грубо и нервно) :roll: )

Евалата и на момчетата от Гонг за коректната игра!
Така де, това вече го писах тук:
http://195.62.22.15/league/phpbb2/viewtopic.php?p=43019#43019
да не се повтарям...

emevev написа:желая ви успех (но няма да ви оставим да сте спокойни начело, да знаете!!!) ;) :P

значи тръпката остава :)
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 28 Ное 2007, 1:01

Мето, какво става със следващия мач - ще го има ли, няма ли да го има, кога ще е?!
Кажи да си направя нек'ъв план за тогава...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 28 Ное 2007, 11:46

Машини, мачът от 11 кръг с отборa на ДИР.БГ, който по програма трябваше да се играе в неделя, 02.12.07, от 14:00 на СС, се отлага по административен път заради 'дербито' Левски-ЦСКА :idea:

По последна информация ще го изиграем седмицата преди да стартират редовните мачове за 2008 година ;)

С две думи мачът с ФРГ беше последен шампионатен двубой за 2007 :winky:
Да кажа и аз нещо за мача... е за 3 години в тая лига такова дерби не бях играл ;)
Адмирации за ФРГ и успех занапред :winky:

Благодарности на целият отбор за старанието, жертвите и показаното постоянство през годината :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Само си носете лопатите и нема да имаме грижа занапред :twisted:

Както знаете стартираме участие в поредното издание за купата на лигата. В жребието бяхме подставен отбор (водач на група) ;) А ето и всички групи, като от групите с по 5 отбора продължават първите 3, а в гупите с по 4 отбора продължават първите 2 и най-добрият 3ти:

Група А

1. FMBulgaria
2. Club F1
3. Орлите
4. Цифра Злина
5. СФК Берое

Група Б

1. Arsenal Bulgaria
2. Renault Club Bulgaria
3. data.bg
4. MK Drujbeto
5. BulFleet

Група В

1. Симитли
2. FEN
3. FFC HWBG Overclockers
4. Еврофутбол
5. Олимпик Ракия

Група Г

1. FenMania
2. Dir.BG
3. ФРГ
4. Hattrick

Група Д

1. Forum.CSKA.BG
2. FC PCMania
3. VW Team
4. Манчестър Юнайтед

Група Е

1. BMW
2. PML United
3. Peugeot Club Bulgaria
4. Мисирите

Конкретното разпределение на мачовете по групи ще бъдат публикувани съвсем скоро. Домакинства/гостувания ще бъдат разпределени сравнително поравно.
Веднага когато имам яснота по това кога, къде и с кого започваме купата ще ви информирам ;)

Наближава полусезона, което ме подсеща че имаше хора които имат желание да вземат участие в отбора. Имаме право на 2 нови попълнения и ще бъде наложително изиграването на поне 2 контроли за отсяване на желаещите. За купата също имаме право да изпробваме хора, тъй че ми пиешете/обадете ;)

Засега това се сещам, ако има нещо друго ще се чуваме по магнетата, че нещо ми изгърмя харда :evil:

И най-важното: ИСКАМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ ДА ПОЛЕЕМ УСПЕШНАТА ГОДИНА :drinking: :bchug: :guitarist: :smoke: :weed: :yammy:
Всеки да си каже претенциите/предложенията и да го решаваме къде и кога :twisted:
Показахме че на терена сме сила, да си припомним и на масата как е :winky:
долен хранител
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 28 Ное 2007, 19:27

sinqta_strela написа:Машини, мачът от 11 кръг с отборa на ДИР.БГ, който по програма трябваше да се играе в неделя, 02.12.07, от 14:00 на СС, се отлага по административен път заради 'дербито' Левски-ЦСКА :idea:

Бати не можеше ли да го играем у събота :?: :( Аз точно се кефех че съм свободен :( здрае да е....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 28 Ное 2007, 22:07

Моите претенции са да има :weed: и :drinking:
Поздравявам ви мумчета. Се така напред.

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 28 Ное 2007, 22:10

е па то си беше ясно ;) Мето като тана въпрос за риене наближава сезона на снегорините ;) може да включим една наша позната :mhihi: :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 30 Ное 2007, 0:12

момчета тренираите сериозна конкуренция ви се задава :mhihi: :mhihi: аз мисля да се вклуча в отборчето :-) :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 01 Дек 2007, 3:13

Абе момчета, кво стана със спонсорите?
(основно към Мето е въпроса! /леко напомняне за уговорка с един човек!!!/ дет се вика разочарована съм ве!)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата