Изтекоха й водите...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Изтекоха й водите...
Не, не съм сбъркал форума с медицински, просто тази вечер колата изхвърли водата без видима причина. Прибирам се към къщи и малко преди паркинга забелязах, че е започнала леко да се покачва температурата. За километър се вдигна с едно деление след средата, а докато маневрирах в паркинга - още малко. Слизам и навсякъде горещ антифриз, освен в радиатора. Развъртях леко капачката, изкара въздуха, теглих една майна и се прибрах да потърся съвет от какво може да е? Не е загрявала по пътя, не съм я карал и на ръчка, освен един драг с Калибра от светофара на Арена до този на тунела. Надявам се поне да я докарам във форма до събора... с ваша помощ
Never mistake motion for action...
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
И ние имахме такъв проблем , само че не с баварец а с нисанче ... На връх Шипка ни остави гадината , едвам-едвам дойдохме до Пловдив . Докато колата се движи , водата изтича . Спреш ли на място и изгасиш двг-то , спира да тече ... Нееее , не е това , което си мислите - не беше тръба , оказа се , че е водната помпа ...
Новичка - доста соленко ни излезе .
Затова иди да провериш , дано да се окаже тръба , и внимавай по пътя да не се обезводни и да прегрее !

Затова иди да провериш , дано да се окаже тръба , и внимавай по пътя да не се обезводни и да прегрее !
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Проблема е локализиран и (надявам се) отстранен. Оказа се някакво уплътнение между пластмасовата и металната част на радиатора, ама едва се добрах до сервиза Сега отивам да я взема, пък ще видим резултата. Благодаря на всички, вече имам добра представа какво да търся, ако се случи пак! 

Never mistake motion for action...
6 мнения
• Страница 1 от 1