Вижте моят нов Оптичен тунинг!
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
DrivinGGoD написа:Компакта няма челен удар отпред...За това и не са се отворили възглавниците...не са били необходими...Както се вижда на купето са се отворили на шофьора който е бил с колан а на спътника (ако е имало) не защото е бил без...
Мисля, че се отварят винаги, дори и да си без колан. А може да е нямал пасажерски бег.
А кога се отварят и кога не, системата си преценява зависи от ъгъла на удара, скоростта и обекта в който се удряш.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
А другия пич от форума ли е?
Иначе много кофти и тъпа постъпка.Айде сега обвинявайте БАМ БАМ като ви казва,че като карате БМВ не сте защитени от глупости
Сега отново можеше да има тема за събиране на кинти за съжаление
Добре,че е малкия дявол този път 

Иначе много кофти и тъпа постъпка.Айде сега обвинявайте БАМ БАМ като ви казва,че като карате БМВ не сте защитени от глупости

ТДС - Турбо Див Селянин
A, бе има логика да се отвори бега, като те ударят отзад, защото след като ти се тупне тиквата в подглавника ще отиде напред, макар и с по-малка сила от тази при челен удар. Един вид бега може да играе ролята на подглавника в обратната ситуация, но явно от БМВ не мислят така, така че сигурно аз греша 

_!_
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Space написа:...
От косвено личен опит ти казвам,че не се отварят...иначе ще се получи по-лошо от камшичен удар и бега ще те засили обратно към подглавника и ще ти такова таковата...

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
вчера когато си тръгвахме от ралито и ГаД ми каза " Леле човек карай внимателно, че сега са се ударили от нашите с 190" изтръпнах.... при тази скорост просто сте имали невероятен късмет, добре че снегът е омекотил удара и сте се хлъзнали щото на сухо сте в центрофуга ...
не знам аз писах писах писах и на все едно на вятъра...
.... момчето с купето беше спрял до мен и боксуваше. като му предложих да го бутна за да излезне и тои ми каза" Страх ме е да не те закача" ....
Оги пак мина покраи нас и ни пита дали сме от форума защото той редовно чете ....
Слава на Бога че сте здрави.... морал много може да се вади от злополуката но кел файда като всичко е минало.... аз също карам бързо, но никога не си позволявам да рискувам на такива пътища!!!! няколко пъти се разминах на косъм сам да се пребия от несъобразена скорост в завой...някой явно ме е гледал отгоре....от тогава не правя изпреварвания в които не съм сигурен ...и още повече след като загубих дядо си на пътя .....майната му на бързането и адреналина...животаът и безопасността преди всичко.
не знам аз писах писах писах и на все едно на вятъра...
.... момчето с купето беше спрял до мен и боксуваше. като му предложих да го бутна за да излезне и тои ми каза" Страх ме е да не те закача" ....
Оги пак мина покраи нас и ни пита дали сме от форума защото той редовно чете ....
Слава на Бога че сте здрави.... морал много може да се вади от злополуката но кел файда като всичко е минало.... аз също карам бързо, но никога не си позволявам да рискувам на такива пътища!!!! няколко пъти се разминах на косъм сам да се пребия от несъобразена скорост в завой...някой явно ме е гледал отгоре....от тогава не правя изпреварвания в които не съм сигурен ...и още повече след като загубих дядо си на пътя .....майната му на бързането и адреналина...животаът и безопасността преди всичко.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Правилно,най важното е че Вие сте живи и здрави,ще вземеш нова кола!
Дано повече не ти се случват такива неща
Дано повече не ти се случват такива неща

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Направо като гледам снимките тръпки ме побиват,слава богу че сте живи и здрави,добре че си качил снимките че да ги видят хората и дано се замислят като се качват зад волана как шофират,ако поне един го направи значи е имало смисъл.
обичам BMW
- kompi
- младши ентусиаст
-
Колеги трябва да сте благодарни на Господ,че сте добре.!!!
П.С. Това е точен пример за голяма част от малоумните шофьори по нашите пътища,които се мислят са безсмъртни.Най- лошото е обаче, че (макар да няма пострадали сега) другият път може да ИМА !!! Респект
Моля Ви карайте бързо само ако сте на 100% сигурни в ситуацията и го правете сами ,без риск за други хора!
П.С. Това е точен пример за голяма част от малоумните шофьори по нашите пътища,които се мислят са безсмъртни.Най- лошото е обаче, че (макар да няма пострадали сега) другият път може да ИМА !!! Респект
Моля Ви карайте бързо само ако сте на 100% сигурни в ситуацията и го правете сами ,без риск за други хора!
Сучииии!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая тема направо е за sticky..... да седи горе и да се чете редовно от "шофьорите"...
Ма тоя трябваше да го изчакаш да се свести както е припаднал и да го ошамариш..... той е щял да ви прибие, вие сте го гледали дали е читав.... ебаси лайното.... аз на твое място ще се опитам да му "помогна" повече никога да НЕ вземе книжка... ебати приятеля.... тъпанар...
Ма тоя трябваше да го изчакаш да се свести както е припаднал и да го ошамариш..... той е щял да ви прибие, вие сте го гледали дали е читав.... ебаси лайното.... аз на твое място ще се опитам да му "помогна" повече никога да НЕ вземе книжка... ебати приятеля.... тъпанар...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Добре е,че сте живи!!!Ламарини се правят,с Каско или без,но има и непоправими неща нали...!?После само страдат близки,познати и има въздишки-Ех,СЪДБА....
СТИГА СМЕ "ДЪРПАЛИ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА"!!!
Дай като ме гледат приятели и още сто човека да се правя на мъж....Кво е това 160-180км.в това време с кола,която всички знаем,не е от най-стъбилните на мокра,заледена и подобни настилки....!?
С каране си изкарвам хляба,пътувам доста и само се моля да не ми излизат на пътя такива индивиди....Нищо лично към виновното момче,просто рАзмисли,защото и аз съм чувал на няколко пъти звукът от мачкащи се ламарини....и съм си викал-е,отървах се можеше и по-лошо да е....,но е тъпо,защото си го ПРАВИМ САМИ!
Ей,е....и моралиста се барнах....Сори!
П.П Карайте с АКЪЛ колеги да се радваме повече на великите машинки,наречени БМВ и на заобикалящите ги готини КАКИ!!!

Дай като ме гледат приятели и още сто човека да се правя на мъж....Кво е това 160-180км.в това време с кола,която всички знаем,не е от най-стъбилните на мокра,заледена и подобни настилки....!?

Ей,е....и моралиста се барнах....Сори!
П.П Карайте с АКЪЛ колеги да се радваме повече на великите машинки,наречени БМВ и на заобикалящите ги готини КАКИ!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
С риск да бъда вулгарен: Това е причината, поради която не се кефя на клуба и сбирките. Събираме се за пъчница какви псевдошофьори на стари каляски сме... и ето го резултата.
Ралита... Смешна история.
Повечето, които се явяват на тея смешни ралита и дрифтове, си мислят, че тренират на пътя. Те не са се учили където и както трябва. Естествено, че на пътя пак това ще направят.
Адреналин, перки, снимки... Добре, че нямат рамки.
Това пишлеме е хубаво да изкара някоя година в изправителен дом.
Ралита... Смешна история.
Повечето, които се явяват на тея смешни ралита и дрифтове, си мислят, че тренират на пътя. Те не са се учили където и както трябва. Естествено, че на пътя пак това ще направят.
Адреналин, перки, снимки... Добре, че нямат рамки.
Това пишлеме е хубаво да изкара някоя година в изправителен дом.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
D3BEP написа:Събираме се за пъчница какви псевдошофьори на стари каляски сме... и ето го резултата.
Що говориш в множествено число? Едно Л@ЙНО е насрало нещата... другите са си били мирни... аз Любо (Burninparis) го знам къв е ненормален, ма е внимателен.... ей тва е разликата между откачен и "откачен, дето не мисли..."...
Стари каляски - ДА-ДА!