Вижте моят нов Оптичен тунинг!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Яну 2008, 19:08

DrivinGGoD написа:Компакта няма челен удар отпред...За това и не са се отворили възглавниците...не са били необходими...Както се вижда на купето са се отворили на шофьора който е бил с колан а на спътника (ако е имало) не защото е бил без...

Мисля, че се отварят винаги, дори и да си без колан. А може да е нямал пасажерски бег.

А кога се отварят и кога не, системата си преценява зависи от ъгъла на удара, скоростта и обекта в който се удряш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 14 Яну 2008, 19:10

А другия пич от форума ли е? :(
Иначе много кофти и тъпа постъпка.Айде сега обвинявайте БАМ БАМ като ви казва,че като карате БМВ не сте защитени от глупости ;)Сега отново можеше да има тема за събиране на кинти за съжаление :( Добре,че е малкия дявол този път ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 14 Яну 2008, 19:12

То каквато и кола да караш нещата ако има да се случват те ще се случат.
Такива случки не се случват само на тези които не карат и си седят само вкъщи.
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Яну 2008, 19:45

A, бе има логика да се отвори бега, като те ударят отзад, защото след като ти се тупне тиквата в подглавника ще отиде напред, макар и с по-малка сила от тази при челен удар. Един вид бега може да играе ролята на подглавника в обратната ситуация, но явно от БМВ не мислят така, така че сигурно аз греша ;)
_!_

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Яну 2008, 19:47

Space написа:...

От косвено личен опит ти казвам,че не се отварят...иначе ще се получи по-лошо от камшичен удар и бега ще те засили обратно към подглавника и ще ти такова таковата... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 14 Яну 2008, 19:48

вчера когато си тръгвахме от ралито и ГаД ми каза " Леле човек карай внимателно, че сега са се ударили от нашите с 190" изтръпнах.... при тази скорост просто сте имали невероятен късмет, добре че снегът е омекотил удара и сте се хлъзнали щото на сухо сте в центрофуга ...

не знам аз писах писах писах и на все едно на вятъра...
.... момчето с купето беше спрял до мен и боксуваше. като му предложих да го бутна за да излезне и тои ми каза" Страх ме е да не те закача" ....
Оги пак мина покраи нас и ни пита дали сме от форума защото той редовно чете ....

Слава на Бога че сте здрави.... морал много може да се вади от злополуката но кел файда като всичко е минало.... аз също карам бързо, но никога не си позволявам да рискувам на такива пътища!!!! няколко пъти се разминах на косъм сам да се пребия от несъобразена скорост в завой...някой явно ме е гледал отгоре....от тогава не правя изпреварвания в които не съм сигурен ...и още повече след като загубих дядо си на пътя .....майната му на бързането и адреналина...животаът и безопасността преди всичко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 14 Яну 2008, 20:06

bmw maniqk ivo bmw написа:Много кофти случка :confused: Най-важното е че сте живи и здрави.

:yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 14 Яну 2008, 20:10

Правилно,най важното е че Вие сте живи и здрави,ще вземеш нова кола!
Дано повече не ти се случват такива неща :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 14 Яну 2008, 20:30

Направо като гледам снимките тръпки ме побиват,слава богу че сте живи и здрави,добре че си качил снимките че да ги видят хората и дано се замислят като се качват зад волана как шофират,ако поне един го направи значи е имало смисъл.
обичам BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 14 Яну 2008, 20:56

Колеги трябва да сте благодарни на Господ,че сте добре.!!!
П.С. Това е точен пример за голяма част от малоумните шофьори по нашите пътища,които се мислят са безсмъртни.Най- лошото е обаче, че (макар да няма пострадали сега) другият път може да ИМА !!! Респект
Моля Ви карайте бързо само ако сте на 100% сигурни в ситуацията и го правете сами ,без риск за други хора!
Сучииии!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Яну 2008, 20:56

Тая тема направо е за sticky..... да седи горе и да се чете редовно от "шофьорите"...

Ма тоя трябваше да го изчакаш да се свести както е припаднал и да го ошамариш..... той е щял да ви прибие, вие сте го гледали дали е читав.... ебаси лайното.... аз на твое място ще се опитам да му "помогна" повече никога да НЕ вземе книжка... ебати приятеля.... тъпанар...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Яну 2008, 21:54

Добре е,че сте живи!!!Ламарини се правят,с Каско или без,но има и непоправими неща нали...!?После само страдат близки,познати и има въздишки-Ех,СЪДБА.... :( СТИГА СМЕ "ДЪРПАЛИ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА"!!!
Дай като ме гледат приятели и още сто човека да се правя на мъж....Кво е това 160-180км.в това време с кола,която всички знаем,не е от най-стъбилните на мокра,заледена и подобни настилки....!? :confused: С каране си изкарвам хляба,пътувам доста и само се моля да не ми излизат на пътя такива индивиди....Нищо лично към виновното момче,просто рАзмисли,защото и аз съм чувал на няколко пъти звукът от мачкащи се ламарини....и съм си викал-е,отървах се можеше и по-лошо да е....,но е тъпо,защото си го ПРАВИМ САМИ!
Ей,е....и моралиста се барнах....Сори!
П.П Карайте с АКЪЛ колеги да се радваме повече на великите машинки,наречени БМВ и на заобикалящите ги готини КАКИ!!! :winky: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Яну 2008, 22:02

С риск да бъда вулгарен: Това е причината, поради която не се кефя на клуба и сбирките. Събираме се за пъчница какви псевдошофьори на стари каляски сме... и ето го резултата.
Ралита... Смешна история.
Повечето, които се явяват на тея смешни ралита и дрифтове, си мислят, че тренират на пътя. Те не са се учили където и както трябва. Естествено, че на пътя пак това ще направят.
Адреналин, перки, снимки... Добре, че нямат рамки.
Това пишлеме е хубаво да изкара някоя година в изправителен дом.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Яну 2008, 22:05

D3BEP нали за това са ходили на ралито там да въртят кой друг е карал така ?
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Яну 2008, 22:08

D3BEP написа:Събираме се за пъчница какви псевдошофьори на стари каляски сме... и ето го резултата.

Що говориш в множествено число? Едно Л@ЙНО е насрало нещата... другите са си били мирни... аз Любо (Burninparis) го знам къв е ненормален, ма е внимателен.... ей тва е разликата между откачен и "откачен, дето не мисли..."...

Стари каляски - ДА-ДА!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата