Вижте моят нов Оптичен тунинг!
Модератор: Общи модератори
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Ogi да си жив и здрав колега
Кефи ме чуството ти за хумор което успяваш да демонстрираш и си запазил след този доста тежък инцидент

Кефи ме чуството ти за хумор което успяваш да демонстрираш и си запазил след този доста тежък инцидент

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Искам да отбележа ,че след ралито наистина емоцийте бяха стихнали,карахме с около 120 км/ч и неочаквано Мката на Шаро аварира преди с.Български Извор
До разклона за гр.Златна Панега го тегли Митето от Пловдив с Астрата ,после оттам до София го теглих на буксир аз с комбито
Всички се движехме в куп и бавно предвид ситуацията
На отиване бяха за около няколко км гонките на празен аутобан от бензиностанцията на ОМВ до Ябланица.Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много , защото засигнахме коли и намалихме до 180 км/ч ,като останалите няколко коли караха с минимум 140 км/ч та не ги изпреварвахме толкова бързо.След тях дадох газ до 200 ,изравнихме се с Шаро и двамата дадохме газ,като той човека замина напред ... после магистралата свърши и оттам крепяхме темпо 110-130 км/ч според движението
Няма човек от тук който да не обича дад дава газ на празна магистрала,когато е сухо и чисто,има видимост и автомобила е вкондиция ,дайте да не се заблуждаваме
Георги Пенчев

На отиване бяха за около няколко км гонките на празен аутобан от бензиностанцията на ОМВ до Ябланица.Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много , защото засигнахме коли и намалихме до 180 км/ч ,като останалите няколко коли караха с минимум 140 км/ч та не ги изпреварвахме толкова бързо.След тях дадох газ до 200 ,изравнихме се с Шаро и двамата дадохме газ,като той човека замина напред ... после магистралата свърши и оттам крепяхме темпо 110-130 км/ч според движението

Георги Пенчев
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Penchev написа:Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много
Георги Пенчев

Кефиш ме на максимум

- Penchev
- Сватбаря
-
///MapTo написа:Penchev написа:Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много
Георги Пенчев
![]()
![]()
![]()
Кефиш ме на максимум
Бат'Марто ,кажи не е ли така за това ,което написах последно в поста си

Георги Пенчев
- ///MapTo
-
-
Penchev написа:...
Георги Пенчев
Аз съм съгласен...когато има възможност и подходящи условия и аз не жаля колата си,но и компромиси с поддръжката й не правя,за да съм сигурен,че ако ще се пребия,вината ще си е изцяло моя.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много , защото засигнахме коли и намалихме до 180 км/ч ,като останалите няколко коли караха с минимум 140 км/ч та не ги изпреварвахме толкова бързо. Няма човек от тук който да не обича дад дава газ на празна магистрала,когато е сухо и чисто,има видимост и автомобила е вкондиция ,дайте да не се заблуждаваме
Магистралата - чиста и заледена.
Вярно! В тези дни, запечатани на смимките със сняг до кръста имаше малко луди, които да пътуват въобще.
Хората са сложили в бараките предупреждение за 2 градуса НАД нулата, вие ме убеждавате, че при температура минус 15-20 магистралата е чиста и всичко е в ред...
А за съжаление дали тези с 230 се пребиват сами, темата показва.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
човек стига моля ти се
аз лично проверих на няколко пъти как мие спирачния път след, което ги настигах... (преценил съм, не е заледено)
на филмчето, което е около 2 мин може да видиш колко време сме карали бързо и колко коли сме изпреварили и как сме ги изпреварили .... може да видиш как в завой пускам дистанция до Пенчев за всеки случей ... може да се види и видимоста и всичко ...
не казвам, че сме прави да караме така, но поне не ни обвинявай, че сме чак такива идиоти и не мислим какво правим
аз лично проверих на няколко пъти как мие спирачния път след, което ги настигах... (преценил съм, не е заледено)
на филмчето, което е около 2 мин може да видиш колко време сме карали бързо и колко коли сме изпреварили и как сме ги изпреварили .... може да видиш как в завой пускам дистанция до Пенчев за всеки случей ... може да се види и видимоста и всичко ...
не казвам, че сме прави да караме така, но поне не ни обвинявай, че сме чак такива идиоти и не мислим какво правим
Последна промяна Sharo на 16 Яну 2008, 22:05, променена общо 2 пъти
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ///MapTo
-
-
Sharo написа:...
Не разбрахте ли,че тук винаги ще се намери някой моралист във всяко едно отношение...имали сте възможност,направили сте си кефа,айде стига толкова,че тая тема съвсем се разводни...
п.п. за протокола в понеделник сутринта бременна неправоспособна жена е убила 2ма души в района на стара загора,натискайки спирачки на заледен участък.Жената управлявала вектрата се е движила с не повече от 40-50км/ч...така,че между шофьор и шофьор разликата е голяма

- Penchev
- Сватбаря
-
[url=http://art.bmwpower-bg.net/BMW%20Art/Temporary/Bahovica%20-%2013.01.08%20-%20Rallye/] Sharo-вите клипчета - MOV02940.MPG е въпросното !
[/url]
Гледайте го внимателно и вижте магистралата ... Ако мислите , че ще се хвърлим да се самоубиваме на заледена магистрала ,просто грешите
Пътят беше идеално чист и сух
Гледали сте разни олигофрени как карат като камикадзета по булеварди между колите с адската газ ... Ние настъпихме за секунди на магистрала с перфектни условия и стана голямата олелия
Митето Ловъра е професионален състезател - щом нашата дума не означава нищо за вас ,нека той ви каже
Георги Пенчев
[/url]
Гледайте го внимателно и вижте магистралата ... Ако мислите , че ще се хвърлим да се самоубиваме на заледена магистрала ,просто грешите

Гледали сте разни олигофрени как карат като камикадзета по булеварди между колите с адската газ ... Ние настъпихме за секунди на магистрала с перфектни условия и стана голямата олелия

Митето Ловъра е професионален състезател - щом нашата дума не означава нищо за вас ,нека той ви каже

Георги Пенчев
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
кофти ситуация
важното е че сте живи и здрави ... другото майната му
пък и като се обърне каруцата - пътища много.. не му е времето сега да се чете морал
просто си взимайте поука... всеки си прави кефа с тези коли - все пак са бързи и мощни коли (БМВ) и няма смисъл да се заблуждаваме че всички караме кротко и тихо... 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Едно е сигурно - и с 300 да карат, пак няма да са наполовина толкова опасни като пияниците, дето се прибират от кръчмите на ръчка
Докато човек си е с разсъдъка все пак прави някакви преценки, въпреки адреналина.

Митко Ганчев написа:Едно е сигурно - и с 300 да карат, пак няма да са наполовина толкова опасни като пияниците, дето се прибират от кръчмите на ръчкаДокато човек си е с разсъдъка все пак прави някакви преценки, въпреки адреналина.
по добре не бих го казал

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
И малко по темата ....
Оги, като гледам снимките и имам чувството, че втори живот живеете. След този удар с толкова километри, не мога да повярвам, че на никого нищо му няма
и същевременно много се радвам разбира се! Явно, все пак сме направили добри инвестиции в тия коли, щом за годините си са сигурни и ни предпазват в такива ситуации ....
Твоя компакт определено е изживял живота си пълноценно и е герой 
Оги, като гледам снимките и имам чувството, че втори живот живеете. След този удар с толкова километри, не мога да повярвам, че на никого нищо му няма

_!_
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Да, ///Марто, така е. То освен моралистите, в такава тема винаги има и по някое лапе, дето се опитва да се хареса на батковците като ги насърчава в работи, от които не разбира.
Да, точно тук е най - разпространената самозаблуда Ганчев.
Преценки... Ха.
При скорост над 100-120 и температура отвън минус 15-20 градуса "преценките" са изцяло в ръцете на законите на физиката и релефа на месността. Останалото са самозаблудите на шофьора, че е много дОбър и кара пирфектну!
И въобще не знам как може да ми говорите, че "пътят е сух и няма лед". Прескочили сте часовете по физика или мислите, че във въздуха няма вода? Или пък смятате, че опасност от хлъзгане има само когато човек може да се оглежда в пътното платно?
Мислите ли, че при катастрофа и опасност вие си избирате треакторията, та с такава глупава увереност ми твърдите, че можете съзнателно да катастрофирате на пътя БЕЗ да сте опасни за останалите? Ей го човекът без да е виновен е полетял и само на късмет няма тежко пострадали....
И всъщност какво го спорим?
Отворете първа страница и вижте.
Вижте сухия път.
Вижте и невероятния шофьор. С отнетата книжка. Идващ от ралито.
Приятел бил... Съратник.
Момчета - стрийт рейсъри, мисля, че не сте срещнали на пътя правилния човек, пред който да продавате рейсърщината си. Мисля, че като получите 2-3 не съвсем морални, но осезателни шамара от някой доста по едър от вас следващия път ще разберете, че силата не е само под капака.
Поздрави от мен и дотук.
Докато човек си е с разсъдъка все пак прави някакви преценки, въпреки адреналина.
Да, точно тук е най - разпространената самозаблуда Ганчев.
Преценки... Ха.
При скорост над 100-120 и температура отвън минус 15-20 градуса "преценките" са изцяло в ръцете на законите на физиката и релефа на месността. Останалото са самозаблудите на шофьора, че е много дОбър и кара пирфектну!
И въобще не знам как може да ми говорите, че "пътят е сух и няма лед". Прескочили сте часовете по физика или мислите, че във въздуха няма вода? Или пък смятате, че опасност от хлъзгане има само когато човек може да се оглежда в пътното платно?
Мислите ли, че при катастрофа и опасност вие си избирате треакторията, та с такава глупава увереност ми твърдите, че можете съзнателно да катастрофирате на пътя БЕЗ да сте опасни за останалите? Ей го човекът без да е виновен е полетял и само на късмет няма тежко пострадали....
И всъщност какво го спорим?
Отворете първа страница и вижте.
Вижте сухия път.
Вижте и невероятния шофьор. С отнетата книжка. Идващ от ралито.
Приятел бил... Съратник.
Момчета - стрийт рейсъри, мисля, че не сте срещнали на пътя правилния човек, пред който да продавате рейсърщината си. Мисля, че като получите 2-3 не съвсем морални, но осезателни шамара от някой доста по едър от вас следващия път ще разберете, че силата не е само под капака.
Поздрави от мен и дотук.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Space написа:И малко по темата ....
Оги, като гледам снимките и имам чувството, че втори живот живеете. След този удар с толкова километри, не мога да повярвам, че на никого нищо му нямаи същевременно много се радвам разбира се! Явно, все пак сме направили добри инвестиции в тия коли, щом за годините си са сигурни и ни предпазват в такива ситуации ....
Твоя компакт определено е изживял живота си пълноценно и е герой
искам само да кажа че съм изумен от компота колко издръжлив се оказа... може някой да си помисли че съм пристрастен към марката и за това говоря така но.. не е така...
просто като видях в задното огледало колко зверски ни удря само се хванах за волана и започнах да чакам някоя ламарина да ми откъсне крак.. ръка... нещо такова... но компота издържа...
мъчно ми е за компота защото с много радост и щастие закачах всяка нова придобивка по него... и почти го бях завършил... оставаха ми задна броня стопове и пружини но...
важното е че сме живи и здрави...