Вижте моят нов Оптичен тунинг!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 16 Яну 2008, 18:50

Ogi да си жив и здрав колега 8)
Кефи ме чуството ти за хумор което успяваш да демонстрираш и си запазил след този доста тежък инцидент 8)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Яну 2008, 19:07

Искам да отбележа ,че след ралито наистина емоцийте бяха стихнали,карахме с около 120 км/ч и неочаквано Мката на Шаро аварира преди с.Български Извор :confused: До разклона за гр.Златна Панега го тегли Митето от Пловдив с Астрата ,после оттам до София го теглих на буксир аз с комбито :idea: Всички се движехме в куп и бавно предвид ситуацията :idea:

На отиване бяха за около няколко км гонките на празен аутобан от бензиностанцията на ОМВ до Ябланица.Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много , защото засигнахме коли и намалихме до 180 км/ч ,като останалите няколко коли караха с минимум 140 км/ч та не ги изпреварвахме толкова бързо.След тях дадох газ до 200 ,изравнихме се с Шаро и двамата дадохме газ,като той човека замина напред ... после магистралата свърши и оттам крепяхме темпо 110-130 км/ч според движението :roll: Няма човек от тук който да не обича дад дава газ на празна магистрала,когато е сухо и чисто,има видимост и автомобила е вкондиция ,дайте да не се заблуждаваме :)

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Яну 2008, 19:09

Penchev написа:Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много

Георги Пенчев

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Кефиш ме на максимум :D
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 16 Яну 2008, 19:15

///MapTo написа:
Penchev написа:Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много

Георги Пенчев

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Кефиш ме на максимум :D

Бат'Марто ,кажи не е ли така за това ,което написах последно в поста си :?:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 16 Яну 2008, 19:18

Penchev написа:...
Георги Пенчев

Аз съм съгласен...когато има възможност и подходящи условия и аз не жаля колата си,но и компромиси с поддръжката й не правя,за да съм сигурен,че ако ще се пребия,вината ще си е изцяло моя.
;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 16 Яну 2008, 20:34

Не сме вдигали повече от 230 км/ч и то не за много , защото засигнахме коли и намалихме до 180 км/ч ,като останалите няколко коли караха с минимум 140 км/ч та не ги изпреварвахме толкова бързо. Няма човек от тук който да не обича дад дава газ на празна магистрала,когато е сухо и чисто,има видимост и автомобила е вкондиция ,дайте да не се заблуждаваме

Магистралата - чиста и заледена.
Вярно! В тези дни, запечатани на смимките със сняг до кръста имаше малко луди, които да пътуват въобще.
Хората са сложили в бараките предупреждение за 2 градуса НАД нулата, вие ме убеждавате, че при температура минус 15-20 магистралата е чиста и всичко е в ред...
А за съжаление дали тези с 230 се пребиват сами, темата показва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Яну 2008, 21:30

човек стига моля ти се
аз лично проверих на няколко пъти как мие спирачния път след, което ги настигах... (преценил съм, не е заледено)

на филмчето, което е около 2 мин може да видиш колко време сме карали бързо и колко коли сме изпреварили и как сме ги изпреварили .... може да видиш как в завой пускам дистанция до Пенчев за всеки случей ... може да се види и видимоста и всичко ...

не казвам, че сме прави да караме така, но поне не ни обвинявай, че сме чак такива идиоти и не мислим какво правим
Последна промяна Sharo на 16 Яну 2008, 22:05, променена общо 2 пъти
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от ///MapTo » 16 Яну 2008, 21:34

Sharo написа:...

Не разбрахте ли,че тук винаги ще се намери някой моралист във всяко едно отношение...имали сте възможност,направили сте си кефа,айде стига толкова,че тая тема съвсем се разводни...
п.п. за протокола в понеделник сутринта бременна неправоспособна жена е убила 2ма души в района на стара загора,натискайки спирачки на заледен участък.Жената управлявала вектрата се е движила с не повече от 40-50км/ч...така,че между шофьор и шофьор разликата е голяма :winky:
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 16 Яну 2008, 21:58

[url=http://art.bmwpower-bg.net/BMW%20Art/Temporary/Bahovica%20-%2013.01.08%20-%20Rallye/] Sharo-вите клипчета - MOV02940.MPG е въпросното !
[/url]

Гледайте го внимателно и вижте магистралата ... Ако мислите , че ще се хвърлим да се самоубиваме на заледена магистрала ,просто грешите :!: Пътят беше идеално чист и сух :D

Гледали сте разни олигофрени как карат като камикадзета по булеварди между колите с адската газ ... Ние настъпихме за секунди на магистрала с перфектни условия и стана голямата олелия :mhihi:
Митето Ловъра е професионален състезател - щом нашата дума не означава нищо за вас ,нека той ви каже :idea:

Георги Пенчев
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Яну 2008, 21:59

кофти ситуация :( важното е че сте живи и здрави ... другото майната му :confused: пък и като се обърне каруцата - пътища много.. не му е времето сега да се чете морал :confused: просто си взимайте поука... всеки си прави кефа с тези коли - все пак са бързи и мощни коли (БМВ) и няма смисъл да се заблуждаваме че всички караме кротко и тихо... :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 16 Яну 2008, 23:36

Едно е сигурно - и с 300 да карат, пак няма да са наполовина толкова опасни като пияниците, дето се прибират от кръчмите на ръчка :winky: Докато човек си е с разсъдъка все пак прави някакви преценки, въпреки адреналина.
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 17 Яну 2008, 0:44

Митко Ганчев написа:Едно е сигурно - и с 300 да карат, пак няма да са наполовина толкова опасни като пияниците, дето се прибират от кръчмите на ръчка :winky: Докато човек си е с разсъдъка все пак прави някакви преценки, въпреки адреналина.

по добре не бих го казал :)
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 17 Яну 2008, 7:23

И малко по темата ....
Оги, като гледам снимките и имам чувството, че втори живот живеете. След този удар с толкова километри, не мога да повярвам, че на никого нищо му няма :roll: и същевременно много се радвам разбира се! Явно, все пак сме направили добри инвестиции в тия коли, щом за годините си са сигурни и ни предпазват в такива ситуации .... ;) Твоя компакт определено е изживял живота си пълноценно и е герой :winky:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 17 Яну 2008, 9:34

Да, ///Марто, така е. То освен моралистите, в такава тема винаги има и по някое лапе, дето се опитва да се хареса на батковците като ги насърчава в работи, от които не разбира.

Докато човек си е с разсъдъка все пак прави някакви преценки, въпреки адреналина.

Да, точно тук е най - разпространената самозаблуда Ганчев.
Преценки... Ха.
При скорост над 100-120 и температура отвън минус 15-20 градуса "преценките" са изцяло в ръцете на законите на физиката и релефа на месността. Останалото са самозаблудите на шофьора, че е много дОбър и кара пирфектну!

И въобще не знам как може да ми говорите, че "пътят е сух и няма лед". Прескочили сте часовете по физика или мислите, че във въздуха няма вода? Или пък смятате, че опасност от хлъзгане има само когато човек може да се оглежда в пътното платно?
Мислите ли, че при катастрофа и опасност вие си избирате треакторията, та с такава глупава увереност ми твърдите, че можете съзнателно да катастрофирате на пътя БЕЗ да сте опасни за останалите? Ей го човекът без да е виновен е полетял и само на късмет няма тежко пострадали....

И всъщност какво го спорим?
Отворете първа страница и вижте.
Вижте сухия път.
Вижте и невероятния шофьор. С отнетата книжка. Идващ от ралито.
Приятел бил... Съратник.

Момчета - стрийт рейсъри, мисля, че не сте срещнали на пътя правилния човек, пред който да продавате рейсърщината си. Мисля, че като получите 2-3 не съвсем морални, но осезателни шамара от някой доста по едър от вас следващия път ще разберете, че силата не е само под капака.
Поздрави от мен и дотук.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 17 Яну 2008, 10:24

Space написа:И малко по темата ....
Оги, като гледам снимките и имам чувството, че втори живот живеете. След този удар с толкова километри, не мога да повярвам, че на никого нищо му няма :roll: и същевременно много се радвам разбира се! Явно, все пак сме направили добри инвестиции в тия коли, щом за годините си са сигурни и ни предпазват в такива ситуации .... ;) Твоя компакт определено е изживял живота си пълноценно и е герой :winky:

искам само да кажа че съм изумен от компота колко издръжлив се оказа... може някой да си помисли че съм пристрастен към марката и за това говоря така но.. не е така...
просто като видях в задното огледало колко зверски ни удря само се хванах за волана и започнах да чакам някоя ламарина да ми откъсне крак.. ръка... нещо такова... но компота издържа...
мъчно ми е за компота защото с много радост и щастие закачах всяка нова придобивка по него... и почти го бях завършил... оставаха ми задна броня стопове и пружини но...
важното е че сме живи и здрави... ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата