Фейслифт фарове (DEPO) от www.Umnitza.com
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			33 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3

- noiseless
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E63 650i '06
Фейслифт фарове (DEPO) от www.Umnitza.com
Предполагам темата е повече за Tuning подфорум, но тъй като има и техн. проблем с фаровете, а и доста хора от тук ме питаха за тях реших да я пусна тук.
Фаровете са производство на DEPO (Тайван), но са ъпгрейднати от Umnitza (USA) с ярко-бяло светещи рингове, наричани DDE (Daylight Demon Lights), за разлика от стандартните жълтеникаво светещите "ангелски очи".
Ринговете светят не с крушки или светодиоди (LED), а са напревени от CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamps) тръби, подобни на луминисцентните лампи.
Проблемът, за който споменах в началото, е че тези флуоресцентни тръби не искат да се "запалват" ярко отначалото ако външната темп. е около или под 0 градуса С 

Това направо ми разби целия кев от фаровете, които иначе са доста ефектни и добри, предполагам си личи от снимките....
Хич не ми беше до фотоапарати и не съм заснел ринговете когато не са запалени добре, но светят в лилаво и то единия е лилав, а другия бял и много смешно/грозно. 

За да се опитам да се справя с този "студен старт" на ринговете поръчах допълнително още 2 бр. баласти. Стандартно един баласт захранва 2 ринга, а се надявам ако е само за един той да може да пали по-лесно и бързо. Единствено трябва да изчакам до следващата зима, защото времето междувременно се стопли.
Така че с две думи ако трябва пак да избирам, бих се спрял на оригиналните Hella, за да ми е мирна главата.
Ако обаче търсите някаква индивидуалност за колата си, тези рингове са добър вариант - стига веднъж да светнат.
Те се продават и отделно и могат да се сложат на всички видове фарове, дори и старите.
Иначе самите фарове DEPO (Тайвански са, а не китайски) са добра изработка и със стандартни жълтеникави рингове могат да се намерят доста евтино по eBay и са също добра алтернатива.
Ксеноновата система, която дойде от Umnitza с фаровете е също Тайванска 55W и си работи безпроблемно, като борд-компа не отчита никакви грешки.
Ето и снимките:
http://www.umnitza.com/product_info.php ... cts_id=227

/p31617

Фаровете са производство на DEPO (Тайван), но са ъпгрейднати от Umnitza (USA) с ярко-бяло светещи рингове, наричани DDE (Daylight Demon Lights), за разлика от стандартните жълтеникаво светещите "ангелски очи".
Ринговете светят не с крушки или светодиоди (LED), а са напревени от CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamps) тръби, подобни на луминисцентните лампи.
Проблемът, за който споменах в началото, е че тези флуоресцентни тръби не искат да се "запалват" ярко отначалото ако външната темп. е около или под 0 градуса С

Това направо ми разби целия кев от фаровете, които иначе са доста ефектни и добри, предполагам си личи от снимките....
Хич не ми беше до фотоапарати и не съм заснел ринговете когато не са запалени добре, но светят в лилаво и то единия е лилав, а другия бял и много смешно/грозно.

За да се опитам да се справя с този "студен старт" на ринговете поръчах допълнително още 2 бр. баласти. Стандартно един баласт захранва 2 ринга, а се надявам ако е само за един той да може да пали по-лесно и бързо. Единствено трябва да изчакам до следващата зима, защото времето междувременно се стопли.
Така че с две думи ако трябва пак да избирам, бих се спрял на оригиналните Hella, за да ми е мирна главата.
Ако обаче търсите някаква индивидуалност за колата си, тези рингове са добър вариант - стига веднъж да светнат.
Те се продават и отделно и могат да се сложат на всички видове фарове, дори и старите.
Иначе самите фарове DEPO (Тайвански са, а не китайски) са добра изработка и със стандартни жълтеникави рингове могат да се намерят доста евтино по eBay и са също добра алтернатива.
Ксеноновата система, която дойде от Umnitza с фаровете е също Тайванска 55W и си работи безпроблемно, като борд-компа не отчита никакви грешки.
Ето и снимките:
http://www.umnitza.com/product_info.php ... cts_id=227

/p31617

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
супер е станало колега, ама що така режеш снимките ? даи да видиме целата кола как и седат   
в краина сметка кви пари ти се върза всичко ? ама всичко ТОТАЛ === :>

в краина сметка кви пари ти се върза всичко ? ама всичко ТОТАЛ === :>
- noiseless
- младши ентусиаст
- 

Всичко ми излезна 900лв. с транспорта до вкъщи, ксенонови крушки и баласти. С продавачът се разбрахме да пише на пратката, че е подарък на стойност 20$ и не съм плащал мита и ДДС   

Толкова обаче струват и Hella плюс още 200 - 300 лв. за ксенон - определено е по-безпроблемен вариант от моя.

Толкова обаче струват и Hella плюс още 200 - 300 лв. за ксенон - определено е по-безпроблемен вариант от моя.
- Scouser
- младши ентусиаст
- 

ddmtuning.com ги имат същите са около $290 без доставка със Xenon крушки и баласти. Нямат в наличност в момента обаче ще получат нови на  15 април. Много са точни пичовете, аз от тях си взех задна М5 броня за $300 тотал с доставката (до Мичиган).

Здравей, изглеждат доста добре! 
Пожелавам ти да нямаш проблеми, че в www.e46fanatics.com
доста ги мразят тея Umnitza, понеже много дефекти давали.
От къде ти ги пратиха? Ebay или сайта на Umnitza?

Пожелавам ти да нямаш проблеми, че в www.e46fanatics.com
От къде ти ги пратиха? Ebay или сайта на Umnitza?
- noiseless
- младши ентусиаст
- 

Scouser написа:ddmtuning.com ги имат същите са около $290 без доставка със Xenon крушки и баласти.
Да, изглеждат читави и най-важното доста по-евтини от тези в Umnitza.
Добър вариант! - за съжаление аз не ги знаех когато поръчвах

Ако успееш да се справиш с "cold start" проблема на CCFL-а свиркай да кажеш как

- noiseless
- младши ентусиаст
- 

add1cted написа:Пожелавам ти да нямаш проблеми, че в www.e46fanatics.com
В общи линии мненията за Umnitza са, че продуктите им са качествени, но съпорта им куца доста.
Аз съм разменил над 30 майла с тях заради проблемите с ринговете и чак към края си признаха, че
било от студа и кусури на CCFL технологията - иначе колата не ми била вред или акумулатора слаб
и т.н. Но както шопа е казал: "Пени се, не пени се, за тебе пари съм дал - ще те ям!"

- Giorceto
- Дружба Тийм
- 

- Кара: 535xD
Сигурен ли си че фаровете са ДЕПО?
ЗАщото азпродавам и не са депо но изглеждат по същия начин.. Ейнджъл айса им разбира са не е като този.. да не кажа че е доста далеч от този но пък с малък упгрейд стават доста причлични., на цена от 400 лева
			ЗАщото азпродавам и не са депо но изглеждат по същия начин.. Ейнджъл айса им разбира са не е като този.. да не кажа че е доста далеч от този но пък с малък упгрейд стават доста причлични., на цена от 400 лева

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Giorceto написа:Сигурен ли си че фаровете са ДЕПО?
Изпревари ме с тоя си пост
 И аз щях да питам същото, не намирам никаква разлика с твойте, освен Ейнджала де, който си го ъпгрейднах и сега не намирам никаква разлика???
  И аз щях да питам същото, не намирам никаква разлика с твойте, освен Ейнджала де, който си го ъпгрейднах и сега не намирам никаква разлика???- noiseless
- младши ентусиаст
- 

Giorceto написа:Сигурен ли си че фаровете са ДЕПО?
Сигурен съм, защото на стъклото на фара има надпис DEPO
 Просто на снимката от целофана не си личи.
  Просто на снимката от целофана не си личи. 
Аз в последствие от eBay си купих на DEPO и фарове за мъгла и стопове с бели мигачи и съм доволен.
По форумите четох, че от aftermarket фирмите DEPO били най-читави, но и те са далеч от Hella

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
даи да видиме как седат стоповете и какви са и колко пари ти излезнаха ? с крушки ли са или светоИдиоти ?  

- Giorceto
- Дружба Тийм
- 

- Кара: 535xD
Scouser написа:ddmtuning.com ги имат същите са около $290 без доставка със Xenon крушки и баласти. Нямат в наличност в момента обаче ще получат нови на 15 април. Много са точни пичовете, аз от тях си взех задна М5 броня за $300 тотал с доставката (до Мичиган).
За Мичиган може да е така, но я виж колко е одставката ндо БГ. аз тези фарове който ги имам доставката е 130 долара и на митница като оставиш..
Ела изгрей..

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- Scouser
- младши ентусиаст
- 

Giorceto написа:Scouser написа:ddmtuning.com ги имат същите са около $290 без доставка със Xenon крушки и баласти. Нямат в наличност в момента обаче ще получат нови на 15 април. Много са точни пичовете, аз от тях си взех задна М5 броня за $300 тотал с доставката (до Мичиган).
За Мичиган може да е така, но я виж колко е одставката ндо БГ. аз тези фарове който ги имам доставката е 130 долара и на митница като оставиш..
Ела изгрей..
Ми затова ползваш жокер "Колега/познат в хАмерика"

- noiseless
- младши ентусиаст
- 

BMW-E39 написа:даи да видиме как седат стоповете и какви са и колко пари ти излезнаха ? с крушки ли са или светоИдиоти ?
Боя се, че ще те разочаровам колега - стоповете са от старите само с бели мигачи
 Аз съм с комби и тук всеки стоп се състои от 2 части, една на калника и една на вратата на багажника, т.е. все едно купуваш 4 стопа, което ми се видя доста и си смених само външните тела, за да се вържат с белите мигачи отпред. Стопове за комби се откриват много трудно (дори Hella не правят, не знам защо) и много се зарадвах когато открих тези на ДЕПО (струват 130$ двата).
  Аз съм с комби и тук всеки стоп се състои от 2 части, една на калника и една на вратата на багажника, т.е. все едно купуваш 4 стопа, което ми се видя доста и си смених само външните тела, за да се вържат с белите мигачи отпред. Стопове за комби се откриват много трудно (дори Hella не правят, не знам защо) и много се зарадвах когато открих тези на ДЕПО (струват 130$ двата).
Иначе в eBay стопове за лимузини, колкото ти душа иска:
http://search.ebay.com/search/search.dl ... =32&fsoo=2
			33 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3