Съвет за покупка на Е39 530d - резултати - КРАЖБА
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
BMW-E39 написа:абе пак ли си правил некаде каско на тънко ? КАДЕ СИ направи каско ?
НЕ разбрахте ли че преди КАТ е задължително КАСКО не след КАТ .. преди КАТ ? ? ? Мъка братче ..
и съм сигорен че не си направил каско в БУЛИНС .. отиваш на 1 км от КАТ е булинс-а под моста... до Лукоил , праиш каско и после в Кат бе брат леле толко красива КОЛА и ме е по яд от тебе
Както каза ти, пъво я закарах в БулИнс под моста....... маркировка, каско и тн. и после в КАТ
Прав е колегата в интерес на истината де. Ама ме е яд много за колегата с 530-ката .... лелееееее направо не е за вярване.
Съболезнования и от мене

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
jailbreaker написа:
Интересно става с акциза, който не съм платил въпреки опитите ми да бъда изряден към държавата... Ама това си е за съвсем друга тема.
Хич да не ти е интересно даже, трябва да си го платиш при всички положения.
Ама то е така, като тръгне да ти влиза, само навътре върви.
Б@си, направо толкова гадно ми стана, като ти прочетох темата, че ходих до гаража да видя моята дали е там.
А иначе, колата ти е била просто перфектното возило, аз лично такава в БГ не съм виждал (а и явно няма да видя).
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
брато ти си имал каско в Булинс на кола за 2000-3000-4000 лв, а тази Е39 е за над 40 000 лева, има разлика нали ? .. ?
пък и трябва да ти стига това, да си спокоен като си в Булинс .. поне това е сигурното ! Иначе да цицаш от тех .. тва мн трудно !
сега ше са разправии .. кофти тръпка..
за това по удачния вариянт за тези пари беше Е60 с по малко екстри /според мен../
тая кола си беше върха на сладоледа брат..
за колко ти е уценена в каското ? целата вноска плати за каско или на 4 вноски ..
пък и трябва да ти стига това, да си спокоен като си в Булинс .. поне това е сигурното ! Иначе да цицаш от тех .. тва мн трудно !
сега ше са разправии .. кофти тръпка..
за това по удачния вариянт за тези пари беше Е60 с по малко екстри /според мен../
тая кола си беше върха на сладоледа брат..
за колко ти е уценена в каското ? целата вноска плати за каско или на 4 вноски ..
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
Пише го по-напред в темата -- 36,800 лева. Платена на 100% кеш.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
И мен ме бяха наплашили за сърбите, но миналата седмица се върнах от Германия и нямах никакви проблеми. Вече им е забранено да стоят на магистралата на куките, заради корупцията. Карал съм с 170-180 и всичко беше ок. В бензиностанциите съм плащал с евро. Забравете Румъния. А всички застрахователи са еднакви в плащането (демек стиснати). В Булинс поне имаш шанс да ти я намерят и да им отрежат някое ухо на крадците. Според мен са те следили от началото. Счупеното стъкло е било с цел да проверят какви защити имаш и може би кой ти е застрахователя. Не ти ли се обадиха за откуп досега?
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
UPDATE: Преди малко ме отвориха, че първото разбиване е било "загрявката" - през OBD-то през жабката са си източили каквото им трябва, за направата на ключ. Не са търсили нито телефон, нито карта... ама и аз к'ва съм гъба.
За откуп не са звънели.
За откуп не са звънели.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Теди , гръм от ясно небе е всичко това за мен.
Страшно много съжалявам за теб ... надявам се възможно най-скоро нещата да се изяснят. Не веднъж съм се сблъсквал с небивалицата ширеща се из България , но това вече е кулминацията на всичко.
Сега още повече се ядосвам ! Не защото не ми купи колата въпреки , че наистина много впечатлен остана от нея ... ти просто беше предубеден в нещо ... реши , че трябва да летиш до Германия и от там нататъка ти си знаеш най-добре .. В никакъв случай не казвам , че нещата са свързани и в крайна сметка този изключително негативен финал за теб беше ясен , напротив ... но всичкото зло нямаше да се случи...
Мисля , че ме разбра правилно ...... Още веднъж ще се повторя , дано всичко се оправи в разумно кратък срок. Ти си един голям ентусиаст , търсещ най-доброто и влагащ всичко от себе си по най-добрия начин ... НЕ Е СПРАВЕДЛИВА тази действителност.
Страшно много съжалявам за теб ... надявам се възможно най-скоро нещата да се изяснят. Не веднъж съм се сблъсквал с небивалицата ширеща се из България , но това вече е кулминацията на всичко.
Сега още повече се ядосвам ! Не защото не ми купи колата въпреки , че наистина много впечатлен остана от нея ... ти просто беше предубеден в нещо ... реши , че трябва да летиш до Германия и от там нататъка ти си знаеш най-добре .. В никакъв случай не казвам , че нещата са свързани и в крайна сметка този изключително негативен финал за теб беше ясен , напротив ... но всичкото зло нямаше да се случи...
Мисля , че ме разбра правилно ...... Още веднъж ще се повторя , дано всичко се оправи в разумно кратък срок. Ти си един голям ентусиаст , търсещ най-доброто и влагащ всичко от себе си по най-добрия начин ... НЕ Е СПРАВЕДЛИВА тази действителност.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Е, нямам думи просто!!!!.....
Както Фънкара казва: "Извинявай, че живеем в ЦървулЛандия!"
Така се изкефих от първите снимки, после ядосах на вторите за вандализма проявен към колата и направо се втрещих от третите, "липсващи" снимки.
Само като си помисля колко ентусиазъм, труд и мерак (за парите не говоря) си вложил, направо болно ми става....
Дано да се реши проблема по най-добрия за теб начин!
Всички стискаме палци!

Както Фънкара казва: "Извинявай, че живеем в ЦървулЛандия!"
Така се изкефих от първите снимки, после ядосах на вторите за вандализма проявен към колата и направо се втрещих от третите, "липсващи" снимки.
Само като си помисля колко ентусиазъм, труд и мерак (за парите не говоря) си вложил, направо болно ми става....
Дано да се реши проблема по най-добрия за теб начин!
Всички стискаме палци!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
на мене ми трошиха стъклото преди 2 седмици пак НЕ ВЗЕХА нищо, ама не знам дали и при мене са точили така от жабката инфо. Ама пък жабката ми е заключена и не беше разбивана. Така че не знам до колко има връзка с двата инцидента.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
къде имаш каско asasin18 ?
нищо чудно и за твоята да направат едно ключе
bmwmania брат ти си направил наи добре така требва
то у балгаристан не е важно да си регистрираш колата
в държавата, а при бандетата 1во..
нищо чудно и за твоята да направат едно ключе
bmwmania брат ти си направил наи добре така требва
то у балгаристан не е важно да си регистрираш колата
в държавата, а при бандетата 1во..

- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Потресен съм!!!
Аз си мислех че държавата ни е зле като ме викаха 4 пъти да се разкарвам до Лом да и плащам несъществуващ акциз(525д), ама това да отделиш толкова средства, време и упоритост, за да караш колата която ти е на сърцето и да не можеш да я оставиш и през ноща спокойно да спиш е върха на всичко!!!
Колега колата е страхотна!!! Дано ти я намерят, та ако ще и дребни щети да има по нея.
Абе да не се случва на никой.
УСПЕХ!!!
Аз си мислех че държавата ни е зле като ме викаха 4 пъти да се разкарвам до Лом да и плащам несъществуващ акциз(525д), ама това да отделиш толкова средства, време и упоритост, за да караш колата която ти е на сърцето и да не можеш да я оставиш и през ноща спокойно да спиш е върха на всичко!!!
Колега колата е страхотна!!! Дано ти я намерят, та ако ще и дребни щети да има по нея.
Абе да не се случва на никой.
УСПЕХ!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е то кво стана
От не знам колко години влизам тук и до сега никога не съм виждал толкова обяви за откраднати коли
Имам чувството, че се върнахме 10 години назад последните няколко месеца... рязане на уши, кажби, палежи...
Дано се намери все пак колата, че си представям какво е чувството с такова желание да си избереш нещо и някой келеш, дето го мързи да работи да я вдигне така нагло

Имам чувството, че се върнахме 10 години назад последните няколко месеца... рязане на уши, кажби, палежи...

Дано се намери все пак колата, че си представям какво е чувството с такова желание да си избереш нещо и някой келеш, дето го мързи да работи да я вдигне така нагло

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5