Съвет за покупка на Е39 530d - резултати - КРАЖБА

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 18 Мар 2008, 21:13

BMW-E39 написа:абе пак ли си правил некаде каско на тънко ? КАДЕ СИ направи каско ?
НЕ разбрахте ли че преди КАТ е задължително КАСКО не след КАТ .. преди КАТ ? ? ? Мъка братче ..
и съм сигорен че не си направил каско в БУЛИНС .. отиваш на 1 км от КАТ е булинс-а под моста... до Лукоил , праиш каско и после в Кат бе брат леле толко красива КОЛА и ме е по яд от тебе :evil:

Както каза ти, пъво я закарах в БулИнс под моста....... маркировка, каско и тн. и после в КАТ

Прав е колегата в интерес на истината де. Ама ме е яд много за колегата с 530-ката .... лелееееее направо не е за вярване.

Съболезнования и от мене :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 18 Мар 2008, 21:15

jailbreaker написа:
Интересно става с акциза, който не съм платил въпреки опитите ми да бъда изряден към държавата... Ама това си е за съвсем друга тема.

Хич да не ти е интересно даже, трябва да си го платиш при всички положения.
Ама то е така, като тръгне да ти влиза, само навътре върви.

Б@си, направо толкова гадно ми стана, като ти прочетох темата, че ходих до гаража да видя моята дали е там.

А иначе, колата ти е била просто перфектното возило, аз лично такава в БГ не съм виждал (а и явно няма да видя).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 18 Мар 2008, 21:32

Чета и не вярвам на очите си.Просто незнам какво да напиша по вапроса. Нямам думи колега
обичам BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 18 Мар 2008, 22:43

брато ти си имал каско в Булинс на кола за 2000-3000-4000 лв, а тази Е39 е за над 40 000 лева, има разлика нали ? .. ?
пък и трябва да ти стига това, да си спокоен като си в Булинс .. поне това е сигурното ! Иначе да цицаш от тех .. тва мн трудно !
сега ше са разправии .. кофти тръпка..
за това по удачния вариянт за тези пари беше Е60 с по малко екстри /според мен../
тая кола си беше върха на сладоледа брат..
за колко ти е уценена в каското ? целата вноска плати за каско или на 4 вноски ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 18 Мар 2008, 22:48

Пише го по-напред в темата -- 36,800 лева. Платена на 100% кеш.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 18 Мар 2008, 22:52

И мен ме бяха наплашили за сърбите, но миналата седмица се върнах от Германия и нямах никакви проблеми. Вече им е забранено да стоят на магистралата на куките, заради корупцията. Карал съм с 170-180 и всичко беше ок. В бензиностанциите съм плащал с евро. Забравете Румъния. А всички застрахователи са еднакви в плащането (демек стиснати). В Булинс поне имаш шанс да ти я намерят и да им отрежат някое ухо на крадците. Според мен са те следили от началото. Счупеното стъкло е било с цел да проверят какви защити имаш и може би кой ти е застрахователя. Не ти ли се обадиха за откуп досега?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 18 Мар 2008, 22:57

UPDATE: Преди малко ме отвориха, че първото разбиване е било "загрявката" - през OBD-то през жабката са си източили каквото им трябва, за направата на ключ. Не са търсили нито телефон, нито карта... ама и аз к'ва съм гъба.

За откуп не са звънели.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 18 Мар 2008, 22:58

Теди , гръм от ясно небе е всичко това за мен.

Страшно много съжалявам за теб ... надявам се възможно най-скоро нещата да се изяснят. Не веднъж съм се сблъсквал с небивалицата ширеща се из България , но това вече е кулминацията на всичко.

Сега още повече се ядосвам ! Не защото не ми купи колата въпреки , че наистина много впечатлен остана от нея ... ти просто беше предубеден в нещо ... реши , че трябва да летиш до Германия и от там нататъка ти си знаеш най-добре .. В никакъв случай не казвам , че нещата са свързани и в крайна сметка този изключително негативен финал за теб беше ясен , напротив ... но всичкото зло нямаше да се случи...

Мисля , че ме разбра правилно ...... Още веднъж ще се повторя , дано всичко се оправи в разумно кратък срок. Ти си един голям ентусиаст , търсещ най-доброто и влагащ всичко от себе си по най-добрия начин ... НЕ Е СПРАВЕДЛИВА тази действителност.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 18 Мар 2008, 23:09

:shock: потресен съм ,един познат си взема скоро същата кола и екстри само навигация няма .. и си я джътка с транзитки вече месец ,каско не знам май няма ... дано да я платят ... трябва да се организираме и да дебнем апашите - само че забравете това да са някакви наркомани веща ръка е пипала тука с много познания по електрониката на съвременните коли ,определено професионалисти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 18 Мар 2008, 23:43

Е, нямам думи просто!!!!..... :evil:
Както Фънкара казва: "Извинявай, че живеем в ЦървулЛандия!"
Така се изкефих от първите снимки, после ядосах на вторите за вандализма проявен към колата и направо се втрещих от третите, "липсващи" снимки.
Само като си помисля колко ентусиазъм, труд и мерак (за парите не говоря) си вложил, направо болно ми става....
Дано да се реши проблема по най-добрия за теб начин!
Всички стискаме палци!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 18 Мар 2008, 23:51

на мене ми трошиха стъклото преди 2 седмици пак НЕ ВЗЕХА нищо, ама не знам дали и при мене са точили така от жабката инфо. Ама пък жабката ми е заключена и не беше разбивана. Така че не знам до колко има връзка с двата инцидента.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Мар 2008, 0:01

къде имаш каско asasin18 ?
нищо чудно и за твоята да направат едно ключе

bmwmania брат ти си направил наи добре така требва
то у балгаристан не е важно да си регистрираш колата
в държавата, а при бандетата 1во.. 8)

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 19 Мар 2008, 0:08

съжелявам много за колата ,но такъв и е късмета,яво не е трябвало да напуска германските гладки улици :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от karo_1 » 19 Мар 2008, 0:16

Потресен съм!!!

Аз си мислех че държавата ни е зле като ме викаха 4 пъти да се разкарвам до Лом да и плащам несъществуващ акциз(525д), ама това да отделиш толкова средства, време и упоритост, за да караш колата която ти е на сърцето и да не можеш да я оставиш и през ноща спокойно да спиш е върха на всичко!!!

Колега колата е страхотна!!! Дано ти я намерят, та ако ще и дребни щети да има по нея.

Абе да не се случва на никой.

УСПЕХ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Мар 2008, 0:17

Е то кво стана :shock: От не знам колко години влизам тук и до сега никога не съм виждал толкова обяви за откраднати коли :confused:
Имам чувството, че се върнахме 10 години назад последните няколко месеца... рязане на уши, кажби, палежи... :help:
Дано се намери все пак колата, че си представям какво е чувството с такова желание да си избереш нещо и някой келеш, дето го мързи да работи да я вдигне така нагло :(
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39