Значките на багажника
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Оргиналдъ надпис 320i и по-голям пропелер от на повечето
Е30-ки
П.С. Иначе ме кефи идеята да си лепна надпис 316i, ма то разликата във вървежа не е голяма така че нема смисъл
Е30-ки

П.С. Иначе ме кефи идеята да си лепна надпис 316i, ма то разликата във вървежа не е голяма така че нема смисъл

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Vasilen написа:Нито едно от изброените![]()
Нямам никакви опознавателни знаци !
Мерси подобно :mha:
Аз си имам две цеви....и те ме издават донякъде (шестак ама къв

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
и аз съм с оригиналния надпис 7-мица ама неуточнявам каква
Lada 2107
то нямам какво да криеш по капаците на Сделано в СССР 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Мойта има залепено 520, обаче май е залепено от младежите, които са го внесли. Стигнах до този извод, защото е залепено отляво, при това адски некадърно. А ако трябва да си слагам друга лепенка бих си сложил 512 т.е. 5-ица с 1200 куб.см., а после ще ги наказвам по светофарите
Жалко само, че няма такива. Ако някой има идея как да се направи и да изглежда като истинска нека ми пише.

TheBoss написа:Мойта има залепено 520, обаче май е залепено от младежите, които са го внесли. Стигнах до този извод, защото е залепено отляво, при това адски некадърно. А ако трябва да си слагам друга лепенка бих си сложил 512 т.е. 5-ица с 1200 куб.см., а после ще ги наказвам по светофарите![]()
![]()
Жалко само, че няма такива. Ако някой има идея как да се направи и да изглежда като истинска нека ми пише.
От твойта табелка изхвърляш нулата, купуваш си една табелка о 316, 318 или 518 и от нея взимаш единицата и си готов
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
И аз нямам нищо отзад 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ми и аз си нямам ,пак и по добре 4е ще земат само да ми я надраскат колата и нее важно какво пише а кои я кара,все пак за дупета се бараме хехехехехех апак и така е по интересно за тия дето се зака4ат по светофарите

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
искам да питам за едни емблеми.тука ми се мярка едно Е34 touring и вместо традиционната емблема има си емблема а в кръгчето има ///М.това оригинално ли е?щото като гледам навсякъде има.джанти,на капаците,на волана,ск.лост.
иначе и аз да се изкажа по темата.отзаде си стои плочката 1500 на нашата
няма ко да се кашоним.обаче много хора си мислят че не върви щото си викат"хм таз барака е дефорс
"ама не еее

иначе и аз да се изкажа по темата.отзаде си стои плочката 1500 на нашата

8.32
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2