Значките на багажника

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Вашата кола какво има на багажниа.

Оригиналната значка. Няма какво да се крия.
23
79%
Значка от по мощен модел - да плаша противника.
0
Няма гласували
Значка от по слаб модел - нека си мислят че съм с 1.8
2
7%
Резана значка или пък само едно ///М.
2
7%
Каква значка, кви 5 лева, и аз не знам каква точно карам.
2
7%

Общо гласове : 29
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

Мнение от RS » 19 Юли 2004, 12:45

Оргиналдъ надпис 320i и по-голям пропелер от на повечето
Е30-ки :dunno: :dunno: :dunno:

П.С. Иначе ме кефи идеята да си лепна надпис 316i, ма то разликата във вървежа не е голяма така че нема смисъл :wink:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 19 Юли 2004, 14:06

Vasilen написа:Нито едно от изброените :)
Нямам никакви опознавателни знаци !

Мерси подобно :mha:

Аз си имам две цеви....и те ме издават донякъде (шестак ама къв :dunno: :mha: )
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 19 Юли 2004, 14:33

и аз съм с оригиналния надпис 7-мица ама неуточнявам каква :oops: Lada 2107 :lol: то нямам какво да криеш по капаците на Сделано в СССР :cry:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Юли 2004, 15:41

Мойта има залепено 520, обаче май е залепено от младежите, които са го внесли. Стигнах до този извод, защото е залепено отляво, при това адски некадърно. А ако трябва да си слагам друга лепенка бих си сложил 512 т.е. 5-ица с 1200 куб.см., а после ще ги наказвам по светофарите :twisted: :twisted: :twisted: Жалко само, че няма такива. Ако някой има идея как да се направи и да изглежда като истинска нека ми пише.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 19 Юли 2004, 16:08

TheBoss написа:Мойта има залепено 520, обаче май е залепено от младежите, които са го внесли. Стигнах до този извод, защото е залепено отляво, при това адски некадърно. А ако трябва да си слагам друга лепенка бих си сложил 512 т.е. 5-ица с 1200 куб.см., а после ще ги наказвам по светофарите :twisted: :twisted: :twisted: Жалко само, че няма такива. Ако някой има идея как да се направи и да изглежда като истинска нека ми пише.
Изображение

От твойта табелка изхвърляш нулата, купуваш си една табелка о 316, 318 или 518 и от нея взимаш единицата и си готов

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Юли 2004, 16:54

Даааааа, намерих решението с твоя помощ :) Само че не е точно така. От 518 махам 8 и слагам 2 от друга :bchug: :bchug: :bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 19 Юли 2004, 16:56

и така става :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Юли 2004, 17:14

И аз нямам нищо отзад ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 19 Юли 2004, 22:02

ми и аз си нямам ,пак и по добре 4е ще земат само да ми я надраскат колата и нее важно какво пише а кои я кара,все пак за дупета се бараме хехехехехех апак и така е по интересно за тия дето се зака4ат по светофарите :driving: :twisted: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 19 Юли 2004, 22:42

Мойта си е заводската значка 318i

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 20 Юли 2004, 8:58

искам да питам за едни емблеми.тука ми се мярка едно Е34 touring и вместо традиционната емблема има си емблема а в кръгчето има ///М.това оригинално ли е?щото като гледам навсякъде има.джанти,на капаците,на волана,ск.лост. :roll:
иначе и аз да се изкажа по темата.отзаде си стои плочката 1500 на нашата :D няма ко да се кашоним.обаче много хора си мислят че не върви щото си викат"хм таз барака е дефорс :lol: "ама не еее 8) :D
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 20 Юли 2004, 8:58

Аз отзад съм си ОК, 520i, ама отпред фашагата-мераклия си е натикал в решетката значка ///М, като се пробвах да я махна ме достраша да не потроша маската и сега така си я карам... :oops:

Да ме извиняват колегите с М5 :bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата