Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 2 част
Модератор: Общи модератори
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
а тази тема не трябваше ли да е заключена от няколко дена 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Sharo написа:bobi_maxo написа:alpina-ma6inata написа:По принцип е добре все пак да се пробва и там, за да преценим със сигурност вече, но както решите
Ами аз винаги съм се чудил, защо има "Дружбенска група" а няма "Люлинска" такава!?
Момчета от Люлин, Надежда, Кр.поляна, Банкя, Овча купел, Горна баня и други квартали от западнат част на София ако искате да пробваме?
Този вторник на Шел-а, м/у тунела и Орион?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=91607
а защо трябва да има некви групи а да не сме си едно цяло ...
така ще се разцепим на дружбенска сбирка люлинска ... някъде в надежда и на омв бояна и кво ...
Ами ние сме си едно цяло! То по тая логика да се събираме само в Пловдив веднъж седмично, а не да има в Ст.Загора, или в Русе, или в София.
То "големото село"(София) си е големо, и освен главната сбирка можем да си правим такива по региони и по-малки. Виж как пичовете от Дружба се знаят, а ние не знаем даже и дали ни има.
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Аз не искам да се цепим на Дружба,Люлин,Красно село ,Борово.......просто мислех да си направим пробно събиране на ОМВ на Люлин и да видим да ли ще има хора или не.А не да гласуваме за едно място,да има 400 гласа ЗА него и после и на това място да ходят по 5 коли.Защото на Люлин ще има и къде да паркираме.Но вие решавате де.......и да се събираме на граница със Сърбия при Калотина пак ще дойда
ама по-добре е да стане по-голямо събиране с повече хора 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
ognian86 написа:Аз не искам да се цепим на Дружба,Люлин,Красно село ,Борово.......просто мислех да си направим пробно събиране на ОМВ на Люлин и да видим да ли ще има хора или не.А не да гласуваме за едно място,да има 400 гласа ЗА него и после и на това място да ходят по 5 коли.Защото на Люлин ще има и къде да паркираме.Но вие решавате де.......и да се събираме на граница със Сърбия при Калотина пак ще дойдаама по-добре е да стане по-голямо събиране с повече хора

ognian86 написа:Аз не искам да се цепим на Дружба,Люлин,Красно село ,Борово.......просто мислех да си направим пробно събиране на ОМВ на Люлин и да видим да ли ще има хора или не.А не да гласуваме за едно място,да има 400 гласа ЗА него и после и на това място да ходят по 5 коли.Защото на Люлин ще има и къде да паркираме.Но вие решавате де.......и да се събираме на граница със Сърбия при Калотина пак ще дойдаама по-добре е да стане по-голямо събиране с повече хора
Никой не иска да се цепим! На мен не ми пречи да ходя на Лукойл-а на Тракия, нищо че пътувах 30 мин.! Да ти кажа по-ми бе гадно на Еко(сега някой може и да ме "ухапят") от колкото на Лук-а. Но защо да няма една сбирка и от тая страна, без да "товари" най-важната, а имено официалната? На мен ми прави кеф как Дружбенци се събират и се познават, а от "Западна София" никой нищо!
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Малко кофтиновини за лукоила-днеска бях там и говорих някой от хората (имам си служебни отношения с тях) и ми казаха че кафето не се знае кога ще го отворят!
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Аз съм за Люлин ! Мисля, че ще е по-удобно защото има много място за паркиране ! И на самата бензиностанция, и на паркинга на мебелния Лабиринт , а и в краен случай по бул.Добринова скала посока кръстовището "Орион" !
::: vankata™ :::