Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 2 част

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Къде?

Лукойл-а след караулката
104
57%
OMV-то в Люлин
78
43%

Общо гласове : 182
Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 26 Апр 2008, 20:34

а тази тема не трябваше ли да е заключена от няколко дена :roll:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 26 Апр 2008, 20:37

Sharo написа:
bobi_maxo написа:
alpina-ma6inata написа:По принцип е добре все пак да се пробва и там, за да преценим със сигурност вече, но както решите :)

Ами аз винаги съм се чудил, защо има "Дружбенска група" а няма "Люлинска" такава!?
Момчета от Люлин, Надежда, Кр.поляна, Банкя, Овча купел, Горна баня и други квартали от западнат част на София ако искате да пробваме?
Този вторник на Шел-а, м/у тунела и Орион?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=91607

а защо трябва да има некви групи а да не сме си едно цяло ...
така ще се разцепим на дружбенска сбирка люлинска ... някъде в надежда и на омв бояна и кво ...

Ами ние сме си едно цяло! То по тая логика да се събираме само в Пловдив веднъж седмично, а не да има в Ст.Загора, или в Русе, или в София.
То "големото село"(София) си е големо, и освен главната сбирка можем да си правим такива по региони и по-малки. Виж как пичовете от Дружба се знаят, а ние не знаем даже и дали ни има.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 27 Апр 2008, 17:52

и аз съм навит за люлинската група само кажете кога

Потребител
Аватар

Мнение от ognian86 » 27 Апр 2008, 18:03

Аз не искам да се цепим на Дружба,Люлин,Красно село ,Борово.......просто мислех да си направим пробно събиране на ОМВ на Люлин и да видим да ли ще има хора или не.А не да гласуваме за едно място,да има 400 гласа ЗА него и после и на това място да ходят по 5 коли.Защото на Люлин ще има и къде да паркираме.Но вие решавате де.......и да се събираме на граница със Сърбия при Калотина пак ще дойда :mhihi: ама по-добре е да стане по-голямо събиране с повече хора :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 27 Апр 2008, 20:31

ognian86 написа:Аз не искам да се цепим на Дружба,Люлин,Красно село ,Борово.......просто мислех да си направим пробно събиране на ОМВ на Люлин и да видим да ли ще има хора или не.А не да гласуваме за едно място,да има 400 гласа ЗА него и после и на това място да ходят по 5 коли.Защото на Люлин ще има и къде да паркираме.Но вие решавате де.......и да се събираме на граница със Сърбия при Калотина пак ще дойда :mhihi: ама по-добре е да стане по-голямо събиране с повече хора :)

:yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 27 Апр 2008, 20:55

:OT: Колеги, в анкетата ви има над 150 гласа, а присъстващите на пробната ви сбирка казвате били доста по-малко. Защо измежду всички вас, които се съберете на следващата си сбирка, където и да е тя, не решите къде да бъде новото място :idea: Все пак Вие отивате на сбирката и Вие ще бъдете на следващите, а тук във форума с анкети не е ясно кой гласува, дали го касае и изобщо има ли намерение да посещава сбирки. Успех с избора на ново място :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 27 Апр 2008, 21:15

ognian86 написа:Аз не искам да се цепим на Дружба,Люлин,Красно село ,Борово.......просто мислех да си направим пробно събиране на ОМВ на Люлин и да видим да ли ще има хора или не.А не да гласуваме за едно място,да има 400 гласа ЗА него и после и на това място да ходят по 5 коли.Защото на Люлин ще има и къде да паркираме.Но вие решавате де.......и да се събираме на граница със Сърбия при Калотина пак ще дойда :mhihi: ама по-добре е да стане по-голямо събиране с повече хора :)

Никой не иска да се цепим! На мен не ми пречи да ходя на Лукойл-а на Тракия, нищо че пътувах 30 мин.! Да ти кажа по-ми бе гадно на Еко(сега някой може и да ме "ухапят") от колкото на Лук-а. Но защо да няма една сбирка и от тая страна, без да "товари" най-важната, а имено официалната? На мен ми прави кеф как Дружбенци се събират и се познават, а от "Западна София" никой нищо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 29 Апр 2008, 7:51

Последно - къде ще е сбирката в четвъртък? На ОМВ-Люлил ли?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ognian86 » 29 Апр 2008, 9:13

Ще става ли проба в Люлин ? или да си купувам винетка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 29 Апр 2008, 10:22

То е решено бе хора - четвъртък 21:00h на "Лукойла" след караулката на магистрала "Тракия". :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 29 Апр 2008, 15:42

Малко кофтиновини за лукоила-днеска бях там и говорих някой от хората (имам си служебни отношения с тях) и ми казаха че кафето не се знае кога ще го отворят!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 01 Май 2008, 0:07

IAV написа:Малко кофтиновини за лукоила-днеска бях там и говорих някой от хората (имам си служебни отношения с тях) и ми казаха че кафето не се знае кога ще го отворят!

Еее, карай. Последния път неработещото кафене не попречи на сбирката. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 01 Май 2008, 17:20

а тая вечер ще има ли някои поне малко предсъборно да се позапознаем :?:

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 01 Май 2008, 18:30

Аз ще намина.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 01 Май 2008, 21:31

Аз съм за Люлин ! Мисля, че ще е по-удобно защото има много място за паркиране ! И на самата бензиностанция, и на паркинга на мебелния Лабиринт , а и в краен случай по бул.Добринова скала посока кръстовището "Орион" !
::: vankata™ :::

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата