Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: ..
Turbo_Ted написа:go4et0o написа:bavareca_86 написа:ебал сам го,маскирах колатаgo4et0o написа:Бягай с една ваздушна от някаде каше ги свали всичките около колелото да си сигурен
Как ве да не я облепи с листаили яко храсти по тавана
ако забелязваш че храстите в кичука са значително по-малко, ще разбереш на кой е косачката![]()
![]()
![]()
И аз си мисля че отново минават пенсионери с големи косачки и коне дето да пасят ама май не са те няко друг краде храстите от на баща ми градинката

СПРЕТЕ КРАЖБАТА НА ХРАСИ
има дилари в тамните илички купи си трева от тях тая другата не важи
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Ако бяха всички вечери като тази...силно от към спам тая тема щеше до сега да е 100 страници
Утре вечерта кво ли ще е

Утре вечерта кво ли ще е

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: ..
Turbo_Ted написа:bavareca_86 написа:то ве4е не е изненадаTurbo_Ted написа:bavareca_86 написа:кой има 34-ка
азизненадата на събора ще е
фена ме разконспирира

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
бе незнам до утре ве4ерта,ма как сам до сутринта на работаTotogada написа:Ако бяха всички вечери като тази...силно от към спам тая тема щеше до сега да е 100 страници![]()
![]()
![]()
Утре вечерта кво ли ще е![]()

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
go4et0o написа:аз я знам видях те когато идва да я гледаш аз сам от същият блок оглеждаше я и после разбрах че си я купил собственика гледам сега пак кара е34 горе долу читаво само няма предна броня не видя ли от др край на блока е30 и е36 рамо до рамо![]()
гледаха те как пазариш е34 маслено зелено
ми що не се обади бе

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
тя реве ли бреTurbo_Ted написа:go4et0o написа:аз я знам видях те когато идва да я гледаш аз сам от същият блок оглеждаше я и после разбрах че си я купил собственика гледам сега пак кара е34 горе долу читаво само няма предна броня не видя ли от др край на блока е30 и е36 рамо до рамо![]()
ми що не се обади беееее макя му стара... пък и ако кажеш че по рева на е28цата си ме познал просто
![]()
![]()
![]()

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: ...
bavareca_86 написа:бе незнам до утре ве4ерта,ма как сам до сутринта на работаTotogada написа:Ако бяха всички вечери като тази...силно от към спам тая тема щеше до сега да е 100 страници![]()
![]()
![]()
Утре вечерта кво ли ще е![]()
Колега тази бяла Е30 гледам със СН номерче да не си я купил от колегата b2 или греша?

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
bavareca_86 написа:тя реве ли бреTurbo_Ted написа:go4et0o написа:аз я знам видях те когато идва да я гледаш аз сам от същият блок оглеждаше я и после разбрах че си я купил собственика гледам сега пак кара е34 горе долу читаво само няма предна броня не видя ли от др край на блока е30 и е36 рамо до рамо![]()
ми що не се обади беееее макя му стара... пък и ако кажеш че по рева на е28цата си ме познал просто
![]()
![]()
![]()
![]()
абе тя и мечката реве

Не ве виждал сам те с колата на лукойла кам чадарите и се сетих от снимките от подписа ти и гледам пред блока седи сащата пак знам че оная се продава и викам ясно
познах я по капака отпред линийките ама на лукойла дето идвате с ония пич дето кара едно наподобяващо м10 външно само много я суче тая пак като погледнеш душа няма миналият пат за малко да се забие в задната врата до мен
А реве той кон кога умира най много тарчи

А реве той кон кога умира най много тарчи

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
go4et0o написа:Не ве виждал сам те с колата на лукойла кам чадарите и се сетих от снимките от подписа ти и гледам пред блока седи сащата пак знам че оная се продава и викам яснопознах я по капака отпред линийките ама на лукойла дето идвате с ония пич дето кара едно наподобяващо м10 външно само много я суче тая пак като погледнеш душа няма миналият пат за малко да се забие в задната врата до мен
спокойно

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
go4et0o написа:Ем не се харесвам виж ме в галерията другият пат ме шамаросай и що да е тайна за колата той собственика като я продаде тука писа на кой я е дал просто бавареца не следи
кво да не се харесваш

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш