Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от go4et0o » 01 Май 2008, 0:51

Turbo_Ted написа:
go4et0o написа:
bavareca_86 написа:
go4et0o написа:Бягай с една ваздушна от някаде каше ги свали всичките около колелото да си сигурен :mhihi:
ебал сам го,маскирах колата :mhihi:

Как ве да не я облепи с листа :mhihi: или яко храсти по тавана

ако забелязваш че храстите в кичука са значително по-малко, ще разбереш на кой е косачката :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И аз си мисля че отново минават пенсионери с големи косачки и коне дето да пасят ама май не са те няко друг краде храстите от на баща ми градинката :mhihi: :mhihi:
СПРЕТЕ КРАЖБАТА НА ХРАСИ

има дилари в тамните илички купи си трева от тях тая другата не важи

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Май 2008, 0:51

bavareca_86 написа:
Turbo_Ted написа:
bavareca_86 написа:кой има 34-ка :mhihi:

аз :winky: изненадата на събора ще е :winky:
то ве4е не е изненада :mhihi:

фена ме разконспирира :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 01 Май 2008, 0:52

Ако бяха всички вечери като тази...силно от към спам тая тема щеше до сега да е 100 страници :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Утре вечерта кво ли ще е :mhihi: :mhihi:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 01 Май 2008, 0:52

Turbo_Ted написа:
bavareca_86 написа:
Turbo_Ted написа:
bavareca_86 написа:кой има 34-ка :mhihi:

аз :winky: изненадата на събора ще е :winky:
то ве4е не е изненада :mhihi:

фена ме разконспирира :mhihi:

:mhihi: :mhihi: накажи го
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ох, на баба!
Аватар

...

Мнение от bavareca_86 » 01 Май 2008, 0:53

Totogada написа:Ако бяха всички вечери като тази...силно от към спам тая тема щеше до сега да е 100 страници :mhihi: :mhihi: :mhihi:
бе незнам до утре ве4ерта,ма как сам до сутринта на работа :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 01 Май 2008, 0:53

аз я знам видях те когато идва да я гледаш аз сам от същият блок оглеждаше я и после разбрах че си я купил собственика гледам сега пак кара е34 горе долу читаво само няма предна броня не видя ли от др край на блока е30 и е36 рамо до рамо :mhihi: :mhihi: гледаха те как пазариш е34 маслено зелено :D

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 01 Май 2008, 0:55

go4et0o написа:аз я знам видях те когато идва да я гледаш аз сам от същият блок оглеждаше я и после разбрах че си я купил собственика гледам сега пак кара е34 горе долу читаво само няма предна броня не видя ли от др край на блока е30 и е36 рамо до рамо :mhihi: :mhihi: гледаха те как пазариш е34 маслено зелено :D

ми що не се обади бе :evil: ееее макя му стара... пък и ако кажеш че по рева на е28цата си ме познал просто :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 01 Май 2008, 0:56

Turbo_Ted написа:
go4et0o написа:аз я знам видях те когато идва да я гледаш аз сам от същият блок оглеждаше я и после разбрах че си я купил собственика гледам сега пак кара е34 горе долу читаво само няма предна броня не видя ли от др край на блока е30 и е36 рамо до рамо :mhihi: :mhihi: гледаха те как пазариш е34 маслено зелено :D

ми що не се обади бе :evil: ееее макя му стара... пък и ако кажеш че по рева на е28цата си ме познал просто :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тя реве ли бре :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Re: ...

Мнение от Totogada » 01 Май 2008, 0:57

bavareca_86 написа:
Totogada написа:Ако бяха всички вечери като тази...силно от към спам тая тема щеше до сега да е 100 страници :mhihi: :mhihi: :mhihi:
бе незнам до утре ве4ерта,ма как сам до сутринта на работа :mhihi:

Колега тази бяла Е30 гледам със СН номерче да не си я купил от колегата b2 или греша?
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 01 Май 2008, 0:57

bavareca_86 написа:
Turbo_Ted написа:

тя реве ли бре :mhihi: :mhihi:

абе тя и мечката реве :winky: ама победоносно, а не от голфове :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 01 Май 2008, 0:58

Не ве виждал сам те с колата на лукойла кам чадарите и се сетих от снимките от подписа ти и гледам пред блока седи сащата пак знам че оная се продава и викам ясно :mhihi: познах я по капака отпред линийките ама на лукойла дето идвате с ония пич дето кара едно наподобяващо м10 външно само много я суче тая пак като погледнеш душа няма миналият пат за малко да се забие в задната врата до мен :mhihi:

А реве той кон кога умира най много тарчи :mhihi:

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 01 Май 2008, 1:01

go4et0o написа:Не ве виждал сам те с колата на лукойла кам чадарите и се сетих от снимките от подписа ти и гледам пред блока седи сащата пак знам че оная се продава и викам ясно :mhihi: познах я по капака отпред линийките ама на лукойла дето идвате с ония пич дето кара едно наподобяващо м10 външно само много я суче тая пак като погледнеш душа няма миналият пат за малко да се забие в задната врата до мен :mhihi:

спокойно :mhihi: то неговото м10 е 6цилиндрово и има шпер :lol: а що не си се обадил, като си ме виждал толкова често по "хубавите места"
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 01 Май 2008, 1:05

Ем не се харесвам виж ме в галерията другият пат ме шамаросай и що да е тайна за колата той собственика като я продаде тука писа на кой я е дал просто бавареца не следи :mhihi:

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 01 Май 2008, 1:06

go4et0o написа:Ем не се харесвам виж ме в галерията другият пат ме шамаросай и що да е тайна за колата той собственика като я продаде тука писа на кой я е дал просто бавареца не следи :mhihi:

кво да не се харесваш :mhihi: по мъже не си падам :mhihi: щом идваш на лукойла начи си от наште :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 01 Май 2008, 1:11

Спама на МАХ :twisted: :twisted: :twisted: За 1 час темата се увеличи с 4 страници :shock:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия