Ха честито.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Ха честито.......

Мнение от ludiqdancho » 03 Авг 2004, 12:49

Да са ви честити новите квитанции за неправилно паркиране :cry: .
Тази сутрин слушах за тях закачат ти я на чистачката,записват ти номера и вече си по беден с 20лв :evil: :evil: .

Дано да е само слух.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 03 Авг 2004, 12:55

Всяко чудо за три дни....
Миналата година пак се опитаха д го направят това - една седмица обикаляха и после отсвириха....
А и аз колко бележки за глоби съм си намирал на колата особено на тротоара на Бул. Цар освободител" до СУ и нито една не съм платил...
А звучат много сериозно... ако не отидеш на паркинга на ЦУМ същия ден д платиш, глобата става от 2 на 20лв.. Глупости разни...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 03 Авг 2004, 15:37

тва се ядва ама как звучаха заплашително думите по новините наскоро " в синя зона 1-час 1-лев, 2ри час по 4лв, 3ти час по 8 лева" - е тва ако е нормално...
а и паяците дебнат та мамата си трака..не можеш да си оставиш колата дори на аварийни да скочиш до магазина да си купиш 1 луканка даже...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 03 Авг 2004, 17:59

Някои знае ли дали не може да се обжалва подобна санкция за неправилно паркиране.Имам в предвид,че ако не ти е връчена квитанцията лично не е гаранция че си я получил.Може да е хвръкнала,някой минувач да я вземе и т.н.т.
BMW - The king of the route.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Малко пояснение!

Мнение от Space » 04 Авг 2004, 3:35

Под неправилно паркиране пичовете от новините разбираха на какво разстояние ще си от тротоара (по ЗДП трябва да си на 2 м) и на мен ми стана малко странно как като мойта улица (аз живея в центъра) я има 4м я не а тротоара по метър и половина ще спра на 2м от къщите?! Да си купя смарт ли що ли?! И естесвено пак ще ходят само по улиците в мойта маала да си цвъкат глобичките!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Тва ако е живот здраве му кажи!!!
_!_

Назад към Извън Темата