Ха честито.......
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Ха честито.......
Да са ви честити новите квитанции за неправилно паркиране
.
Тази сутрин слушах за тях закачат ти я на чистачката,записват ти номера и вече си по беден с 20лв
.
Дано да е само слух.

Тази сутрин слушах за тях закачат ти я на чистачката,записват ти номера и вече си по беден с 20лв

Дано да е само слух.

Всяко чудо за три дни....
Миналата година пак се опитаха д го направят това - една седмица обикаляха и после отсвириха....
А и аз колко бележки за глоби съм си намирал на колата особено на тротоара на Бул. Цар освободител" до СУ и нито една не съм платил...
А звучат много сериозно... ако не отидеш на паркинга на ЦУМ същия ден д платиш, глобата става от 2 на 20лв.. Глупости разни...
Миналата година пак се опитаха д го направят това - една седмица обикаляха и после отсвириха....
А и аз колко бележки за глоби съм си намирал на колата особено на тротоара на Бул. Цар освободител" до СУ и нито една не съм платил...
А звучат много сериозно... ако не отидеш на паркинга на ЦУМ същия ден д платиш, глобата става от 2 на 20лв.. Глупости разни...
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Някои знае ли дали не може да се обжалва подобна санкция за неправилно паркиране.Имам в предвид,че ако не ти е връчена квитанцията лично не е гаранция че си я получил.Може да е хвръкнала,някой минувач да я вземе и т.н.т.
BMW - The king of the route.

Малко пояснение!
Под неправилно паркиране пичовете от новините разбираха на какво разстояние ще си от тротоара (по ЗДП трябва да си на 2 м) и на мен ми стана малко странно как като мойта улица (аз живея в центъра) я има 4м я не а тротоара по метър и половина ще спра на 2м от къщите?! Да си купя смарт ли що ли?! И естесвено пак ще ходят само по улиците в мойта маала да си цвъкат глобичките!!!
Тва ако е живот здраве му кажи!!!

_!_
5 мнения
• Страница 1 от 1