Интервенция към facelift
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
аз не искам да го правя за да заблудя някой както вече казах, а просто на мен по ми харесва фейс и това е идеята. А не знам мислите, че няма да има продаване ли? Според мен колата ще стане мн по хубава и като смятах ще ми излезе малко под 2000 с пребоядисването да детайлите. Ако продам тези на някакви смислени пари защо не. Мисля че ще се търсят и капак и фарове и броня и калници. Защо някой да купува измислени ламарини като може за малко по малко пари да си купи оригинални. Имайи предвид че една измислена броня е 120лв, калник 50лв броя, капака ти е 260лвотделно вс лайсни по бронята са 50лв, тези под фара са 20лв, мигачите са ми бели те са 34лв+15лв тези в калникарешетките в капака са още 70лв хрома, да не говорим че фаровете са по 250лв и халогените по 60лв и до тук станаха 1300лв за най смотаните и измислени частии защо да не си ги купи някой оригинални за 800лв примерно и ще знае че вс. му е както трябва все пак това са 500лв по малко за оригинални части. За справка съм използвал цени от Ауто + за цени на най евти части като Депо и най-смотаните ламарини.
А иначе мисля да се захвана с това така или иначе има как да си взема хубави части
Ще се радвам все пак на още мнения преди да съм се захванал
А иначе мисля да се захвана с това така или иначе има как да си взема хубави части

Ще се радвам все пак на още мнения преди да съм се захванал

Да и аз си мислех за това да не си мисли някой, че е удряна и мисля да направя подробни снимки на етапите в които се преобразява колата
)) вярно че всеки може да си каже удряна е и въобще да не се стигне до този въпрос, но кво се ще я продам като реша, а поне през това време ще си направя кефа
)) нали това е смисъла
Мерси на всички
Мисля седобяд или утре да си поръчам всички части за да може в понеделник да ми доставят всичко и да се почва да се мисли
)))) Ако някой може да сподели още нещо неа каже докато не е станало късно
)))

Мерси на всички

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
g-powerr написа:а има ли начин да се сложат фейс-лифт бъбреци на фейс-даун капак?
слага се но изглежда смехотворно
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
а бе интерсно си го замислил, ама защо не вложиш
парите в пружинки, джанти, ИЗЧИСТЕНИ спойлери,
ауспух, шорт шифтър и тем подобни неща....
един ден ако тръгнеш да я продаваш няма ли да
имаш излишно глаболие.
Аз не бих купил такава кола...От къде да знам дали
не е блъскана
парите в пружинки, джанти, ИЗЧИСТЕНИ спойлери,
ауспух, шорт шифтър и тем подобни неща....
един ден ако тръгнеш да я продаваш няма ли да
имаш излишно глаболие.
Аз не бих купил такава кола...От къде да знам дали
не е блъскана

То колега като се замисля никога нямаш гаранция а аз ще имам пълен набор от снимки с които да докажа, че не е така
А джантите са си джанти за тях никой не казва нищо те са на следващ ред веднага . Даже вече трябваше да съм взел едни 18-ки но един колега от форума малко ме поизлъга, но както и да е ще намерим други.Спортните пружини за БГ не са оферта знаеш и т.н. и тия неща ги мисля също но все пак ми се ще да си я направя
И пак да напомня някои ако знае за куката на предния капак дали пасва да каже моля защото е спешно

А джантите са си джанти за тях никой не казва нищо те са на следващ ред веднага . Даже вече трябваше да съм взел едни 18-ки но един колега от форума малко ме поизлъга, но както и да е ще намерим други.Спортните пружини за БГ не са оферта знаеш и т.н. и тия неща ги мисля също но все пак ми се ще да си я направя

И пак да напомня някои ако знае за куката на предния капак дали пасва да каже моля защото е спешно
колега ако ме питаш мен най голямата разлика е в двигатела ама не мога да променя вс по колата а разликата в цената м/у двете мисля е около 5-6000лв все пак:) затова сега ще си я направя поне като я погледна да ми изглежда по този начин пък после ще му мислим
и естествено ще има снимки на цялото разглабяне само да има кой да ги качи
Хайде пък в понеделник вече ще имам и частите
само се чудя със сиви или с черни фарове ще е по добре ? имам предвид пластмасата вътре

- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Колега, куката на капака си пасва, можи да ти се наложи малко да изрежиш бъбрека от вътрешния край за да не подпира в него.
За фаровете, взимай черните
За фаровете, взимай черните

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
g-powerr написа:kriso85 написа: ПП: има ли диодни стопове за седан преди фейс-а
виждал съм на ДЕПО 350лв в БГ, e-bay 180$![]()
а има ли начин да се сложат фейс-лифт бъбреци на фейс-даун капак?
и лайсната под фаровете фейс-даун към фейс-лифт plug and play ли е?
Колега каде си ги виждал тези стопове ДЕПО

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
32 мнения