Интервенция към facelift

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 13 Май 2008, 17:07

аз не искам да го правя за да заблудя някой както вече казах, а просто на мен по ми харесва фейс и това е идеята. А не знам мислите, че няма да има продаване ли? Според мен колата ще стане мн по хубава и като смятах ще ми излезе малко под 2000 с пребоядисването да детайлите. Ако продам тези на някакви смислени пари защо не. Мисля че ще се търсят и капак и фарове и броня и калници. Защо някой да купува измислени ламарини като може за малко по малко пари да си купи оригинални. Имайи предвид че една измислена броня е 120лв, калник 50лв броя, капака ти е 260лвотделно вс лайсни по бронята са 50лв, тези под фара са 20лв, мигачите са ми бели те са 34лв+15лв тези в калникарешетките в капака са още 70лв хрома, да не говорим че фаровете са по 250лв и халогените по 60лв и до тук станаха 1300лв за най смотаните и измислени частии защо да не си ги купи някой оригинални за 800лв примерно и ще знае че вс. му е както трябва все пак това са 500лв по малко за оригинални части. За справка съм използвал цени от Ауто + за цени на най евти части като Депо и най-смотаните ламарини.
А иначе мисля да се захвана с това така или иначе има как да си взема хубави части :)
Ще се радвам все пак на още мнения преди да съм се захванал :)

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Май 2008, 17:40

проблема с продаването може да се появи единствено от това, че евентуалните купувачи ще се съмняват, че колата е удряна и пребоядисвана цялостно. Иначе ще е много по-красива

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 13 Май 2008, 18:10

kriso85 написа: ПП :OT: : има ли диодни стопове за седан преди фейс-а

виждал съм на ДЕПО 350лв в БГ, e-bay 180$ :shock:

а има ли начин да се сложат фейс-лифт бъбреци на фейс-даун капак?
и лайсната под фаровете фейс-даун към фейс-лифт plug and play ли е?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 14 Май 2008, 8:37

Да и аз си мислех за това да не си мисли някой, че е удряна и мисля да направя подробни снимки на етапите в които се преобразява колата :))) вярно че всеки може да си каже удряна е и въобще да не се стигне до този въпрос, но кво се ще я продам като реша, а поне през това време ще си направя кефа :))) нали това е смисъла :)
Мерси на всички :) Мисля седобяд или утре да си поръчам всички части за да може в понеделник да ми доставят всичко и да се почва да се мисли :))))) Ако някой може да сподели още нещо неа каже докато не е станало късно :))))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 14 Май 2008, 16:06

И още един въпрос за който се сетих, пасва ли с точност заключването на предния капак, че там ако трябва да се преправя нещо става дебела работата май. Тая кука не знам как ще се измести а за гредата няма какво да говорим. Хайде моля спешно е, че е въпрос на часове ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 14 Май 2008, 16:16

g-powerr написа:а има ли начин да се сложат фейс-лифт бъбреци на фейс-даун капак?

слага се но изглежда смехотворно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 14 Май 2008, 16:44

а бе интерсно си го замислил, ама защо не вложиш
парите в пружинки, джанти, ИЗЧИСТЕНИ спойлери,
ауспух, шорт шифтър и тем подобни неща....
един ден ако тръгнеш да я продаваш няма ли да
имаш излишно глаболие.
Аз не бих купил такава кола...От къде да знам дали
не е блъскана
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 14 Май 2008, 16:50

То колега като се замисля никога нямаш гаранция а аз ще имам пълен набор от снимки с които да докажа, че не е така :)
А джантите са си джанти за тях никой не казва нищо те са на следващ ред веднага . Даже вече трябваше да съм взел едни 18-ки но един колега от форума малко ме поизлъга, но както и да е ще намерим други.Спортните пружини за БГ не са оферта знаеш и т.н. и тия неща ги мисля също но все пак ми се ще да си я направя :)
И пак да напомня някои ако знае за куката на предния капак дали пасва да каже моля защото е спешно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

йк

Мнение от gido » 14 Май 2008, 19:40

колега успех с начинанието,има разлика и в дръшките на вратите,феиса се дигат на горе.и наче иаз бих се навил за тази интервенция,ще чакаме снимки на прераждането

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 14 Май 2008, 21:28

колега ако ме питаш мен най голямата разлика е в двигатела ама не мога да променя вс по колата а разликата в цената м/у двете мисля е около 5-6000лв все пак:) затова сега ще си я направя поне като я погледна да ми изглежда по този начин пък после ще му мислим :) и естествено ще има снимки на цялото разглабяне само да има кой да ги качи :) Хайде пък в понеделник вече ще имам и частите :) само се чудя със сиви или с черни фарове ще е по добре ? имам предвид пластмасата вътре

Потребител
Аватар

Мнение от _-^Pampi^-_ » 15 Май 2008, 1:06

Колега, куката на капака си пасва, можи да ти се наложи малко да изрежиш бъбрека от вътрешния край за да не подпира в него.
За фаровете, взимай черните ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 15 Май 2008, 8:11

Мерси колега сега ще ходя да заръчм частичките и почвам да мисля мойте на кви цени да ги пускам :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 15 Май 2008, 13:40

g-powerr написа:
kriso85 написа: ПП :OT: : има ли диодни стопове за седан преди фейс-а

виждал съм на ДЕПО 350лв в БГ, e-bay 180$ :shock:

а има ли начин да се сложат фейс-лифт бъбреци на фейс-даун капак?
и лайсната под фаровете фейс-даун към фейс-лифт plug and play ли е?

Колега каде си ги виждал тези стопове ДЕПО :?: И 350лв. струва единия или и двата ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Мнение от panter » 09 Мар 2009, 16:59

Аз малко от праха я вадя тая тема ама няма ли да видим снимки на новия феис ? ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 09 Мар 2009, 17:08

Колегата отдавна е с друга кола до колкото знам ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46