:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 06 Сеп 2009, 21:22

А възможно ли е някой да се опита да запише софтуера с корекцийте та утре вместо да ти дава на теб 300лв. на него да му ги дадат и при тая операция да е станала инфекция.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 06 Сеп 2009, 21:23

Няма да коментирам цялата "сага",ще направя коментар само на следното :
V-max написа: Затова при първа възможност хладнокръвно започнах да предлагам решения на проблема , въпреки неговите публични провокации :

- Да докара колата до София за пълен преглед , в сервизна обстановка за моя сметка - ОТХВЪРЛЕНО
- Да платя половината гориво до София - ОТХВЪРЛЕНО
- Да закара колата пак на същото Дино , където да бъде заредена първоначално качената версия ( с много пушек) и да бъде замерена колата отново пак за моя сметка и евентуална парична компенсация- ОТХВЪРЛЕНО

В крайна сметка за "колегата" явно е по-важно първо да ме притеснява в момент , в който съм го помолил да не ме търси, второ да се пробва публично да очерни позитивния ми рейтинг, трето да претендира за несвършена работа след няколко месеца хвалби и задоволство....

Особено притеснителен и последният отказ , който според мен доказва , че има и други участници в зареждането на софтуер по тази кола! Ще спестя на аудиторията заплахите и обидните думи отправени по мой адрес , не съм се засегнал кой знае колко

Съгласих се на предложението на "колегата" V-max да отида отново до Варна и да закарам колата на Дино тест и там да заредят софтуера от него,който между другото е същия като този в колата в момента .След като той поиска само да му кажа кога ще се случи това -аз му отговорих че това ще е още УТРЕ /понеделник/.И след това ......... НИЩО ....... ни вест ,ни кост от него. Относно заплахите - ако това че го предупредих че ще "раздухам случая " е заплаха....... Значи наистина съм го заплашвал.Ще се върна и на момента в който съм се хвалил : Вярно е,така беше,похвалих се,похвалих и него ! Просто до момента в който му се обадих да искам въпросната корекция в софтуера,никога не бях използвал колата си за "състезателни" цели :mhihi: и не бях забелязвал огромната разлика между моята и друга абсолютно същата като моята.След като се срещнахме във Варна и провери въпросния софт той ме поразмота няколко часа да го чакам и накрая ми заяви че "това" в колата ми не го бил правил той ! И съответно се заговори за още едно плащане,понеже "НЯКОЙ" бил го сменил.Понеже аз най добре си знам че това е невъзможно му заявих че втори път няма да плащам ! От този момент нататък отношението към мен се промени коренно, и резултата е на лице ! Кой крив и кой прав.......НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ! Аз колата така или иначе ще си я оправя. Не виждам какъв е смисъла да съм в тази тема защото не предлагам "платени услуги" и не виждам смисъла от това. Всичко което казвам тук и което се случи в действителност може да бъде потвърдено от друг колега от Форума който не е регистриран отскоро като мен и е доста уважаван тук.Нека ако сметне за необходимо да се намеси и той и да каже дали е така както казвам ;)

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 06 Сеп 2009, 21:27

MOGY написа:А възможно ли е някой да се опита да запише софтуера с корекцийте та утре вместо да ти дава на теб 300лв. на него да му ги дадат и при тая операция да е станала инфекция.

Колега ако малко си наясно с нещата с GT -1 не може да се направи тази операция ! Единствено може да изтриеш част от софта,и то при МНОГО добро желание :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Сеп 2009, 21:37

Колега, при положение че сам си изтрил част от софт-а на колата, което мисля, че не е много лесно ...някак ми е по-лесно да повярвам на V-max, че е имало намеса след него отколкото на теб - че този софт е сложен от него. А с това раздухване на случая става още по съмнително. Отговорил ти е с доста добри предложения - възползвай се и пак пиши ако не си получил това което искаш. Ела виж темите в Е46 - не спират да го хвалят, ти може би си единствения с "проблем" от него. Замисли се по този въпрос

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 06 Сеп 2009, 21:42

© написа:Колега, при положение че сам си изтрил част от софт-а на колата, което мисля, че не е много лесно ...някак ми е по-лесно да повярвам на V-max, че е имало намеса след него отколкото на теб - че този софт е сложен от него. А с това раздухване на случая става още по съмнително. Отговорил ти е с доста добри предложения - възползвай се и пак пиши ако не си получил това което искаш. Ела виж темите в Е46 - не спират да го хвалят, ти може би си единствения с "проблем" от него. Замисли се по този въпрос

Точно затова и отидох до Варна за да оправи проблема ако има такъв а той взе да ме убеждава че някой е пипал колата след неговата намеса и започна да говори отново за плащане...... А колкото до предложенията му аз приех един от предложените вариянти.Но си останах с "приемането" .А и той забрави да спомене че в петък същия софтуер беше зареден отново от неговия човек,но промяна в колата - НИКАКВА !

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 06 Сеп 2009, 21:49

а не сте ли замисляли,че грешен софт,може да доведе повреда в железата на маторя
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 06 Сеп 2009, 21:54

Явор написа:а не сте ли замисляли,че грешен софт,може да доведе повреда в железата на маторя
Аз лично съм се замислял :D И съм сигурен че във въпросния софт има зверско предварение и мАторя работи като на Транзит в момента :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 06 Сеп 2009, 22:15

Не знам защо се е получила такава ситуация, но познавам и тримата герои + автомобила. Мога да кажа само положителни неща за V-max и за ivanov 530d. До автомобила преди може би месец го карах и ми направи впечатление, че работи много "остро", тези които разбират от двигатели им е ясно от какво може да е такъв проблем... дюзи, проблем с момент на впръскване, намалена много горивна камера от шлайф или много ама много нагар в горивната камера двете просто ги изключвам. Наистина двигателя не работеше добре. Пробвал съм коли с чип от V-max но тук нещо не беше както трябва или нещо се е случило с качването на софта и аз незнам какво и как може да стане защото съм си механик, а не програмист...
Надявам се, че нещата ще се оправят и ще тръгне тая 530д както и подобава. Срещате се двамата оглеждате нещата по колата качвате на ново софта. V-max аз не бих оставил някой друг да ми върши точно такава работа, като ти казвам това, значи имам нещо предвид за сервиза който слага твои чипове в Добрич, правят шмекерлъци и не си изпипват нещата с ремонтите, то и в този случай може да е така... Поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 06 Сеп 2009, 22:19

V-max написа:С голямо нежелание се разписвам в тази тема , но понякога обстоятелствата принуждават :confused: Става дума за разправия с колегата ivanov 530d , а случая е следният ...

Малко предистория на същинските събития , действието се развива в град Добрич , където господин Иванов има автосервиз. Колата замесена в историята е неговата 530д е39 , внос от Англия с обърнат от него волан. Един ден господин Иванов си купува китайска реплика на диагностичния уред Siemens GT1 и решава да го пробва на своята кола . В последствие разучавайки възможностите на уреда , той достига до изтриване на част от моторния софтуер и естесвено колата става паметник. В този момент господин шеф на сервиза започва да търси решение и стига до моя телефон . С много мил гласец обяснява обстоятелствата и аз го пращам при човека , с когото работя в Добрич . От там получавам файла от ЕКУто и възстановяваме до колкото е възможно софтуера , като колата запали още от първия опит :!: Дотук добре ,аз съм номер 1 в неговите очи и човека логично иска да направим чип-тунинг веднага след съживяването на паметника.

Тук навлизаме в проблемната зона в нашите отношения , където въпросният господин Иванов се оказва всъщност супер некоректен и адски невъзпитан човек. Но първо ще изложа всички факти , пък нека всеки си прецени в кого е грешката.
ФАКТ 1
След модификация на софтуера колата на клиента започва да пуши прекалено много , процедурата е направена отново в Добрич , там където беше съживена въпросната кола. Промените в изпратения файл са абсолютно стандартни и не би трябвало да има какъвто и да било пушек...
ФАКТ 2
След повторно качване на леко занижена версия с по-малко горивна корекция стигаме до положение , при което той е доволен и плаща за цялата процедура заедно със съживяването 380лв. Тази информация достига до мен през цялото време индиректно , 2мата майстори се познават един друг , а пък аз имам пълно доверие на този , с който работя по принцип за тамошния район. Клиента си плаща и си заминава , с уговорката за по-нататъчна доработка ако има нужда

ФАКТ 3
Минават почти 2 месеца , колегата си кара колата безпроблемно . За потвърждение ето цитат от една тема в подфорум Е39:

ivanov 530d написа:
Моята пък е с ОБД тунинг от колегата V-max и смея да твърдя че не пуши изобщо ДА!

Потвърждавам на 100%.Карал съм 400км зад колегата и по никакъв начин не може да се разбере, че кара дизел, въпреки че е понадута доста.

ФАКТ 4
Точно след последната публикация мистър Иванов звъни и желае нова корекция на софтуера. Държи да се видим лично и тъй като имам път към Варна се уговаряме. Пътуването ми е с крайна цел Истанбул и не мие проблем да се видим за пръв път било то и в свободното ми време предназначено за почивка. Виждаме се в уговореното време , прочитам софтуера на колата за всеки случай и тук идва интересната част..
ФАКТ 5
Софтуера , който вадя от колата е направен безобразно и няма нищо общо с това , което съм изпратил от София. За мен това си е пълен отказ за всякакви рекламации или гаранции , но понеже господина е приятел на моя човек в Добрич решавам да изчакам последния да ми прати всички файлове , които има за тази кола (оригинален, 1ва версия и 2ра корекция). Междувременно дискутираме на улицата състоянието на колата , но човека отказва каквито и да било прегледи . На мой въпрос "колко единици дава дебитомера в движение ?" отговора муе красноречив - "гледал съм го на място, не дава грешки"...
ФАКТ 6
поради забавяне на файловете от Добрич аз поемам на юг и предупреждавам господина да не ме търси 4-5дни. Въпреки това той упорито се опитва дами се обади и в последствие това е обявено публично в собствената ми рекламна тема като "криене" ... През това време въпросният господин иванов530д отива да си мери колата на Дино стенд.
ФАКТ 7
Извадената Дино графика е трагична , предвид това което е заредено в колата . Още веднъж подчертавам , че в момента в който видях какво има вътре заподозрях чужда намеса и реално тази графика не отразява направените от нас промени :!:

От тук нататък следват серия от СМСи и ЛСта, някои от тях пълни с обидни думи и определения . Предвид , че е отскоро във форума , нормално е човек да е малко по-превъзбуден и не се засегнах много . През всичките години в тази професия съм имал доста проблемни ситуации и може да се каже , че имам опит . Затова при първа възможност хладнокръвно започнах да предлагам решения на проблема , въпреки неговите публични провокации :

- Да докара колата до София за пълен преглед , в сервизна обстановка за моя сметка - ОТХВЪРЛЕНО
- Да платя половината гориво до София - ОТХВЪРЛЕНО
- Да закара колата пак на същото Дино , където да бъде заредена първоначално качената версия ( с много пушек) и да бъде замерена колата отново пак за моя сметка и евентуална парична компенсация- ОТХВЪРЛЕНО

В крайна сметка за "колегата" явно е по-важно първо да ме притеснява в момент , в който съм го помолил да не ме търси, второ да се пробва публично да очерни позитивния ми рейтинг, трето да претендира за несвършена работа след няколко месеца хвалби и задоволство....

Особено притеснителен и последният отказ , който според мен доказва , че има и други участници в зареждането на софтуер по тази кола! Ще спестя на аудиторията заплахите и обидните думи отправени по мой адрес , не съм се засегнал кой знае колко :D

Толкова от мен , нямам какво повече да добавя по този казус :arrow:

Колега, лично аз съм свидетел на цялата история с @ivanov 530d и честно да ти кажа, ако бях на негово място, въобще нямаше да се занимавам да ти пиша по темите...
По-некоректен и неразбиращ от работата си човек едва ли има в този форум.

Факт 1. - Лично те видях, как дори и хабер си нямаш как да отвориш и прегледаш файл от DDE (DME), а просто зареждаш готови такива с KWP. Самите файлове ти ги прави някой друг, ти само вземаш надценката, в което няма нищо лошо до тук.

Факт 2. Файлът, който е в колата на @ivanov 530d е зареден от твой човек в Добрич, както се разбра и след като ти изпратиха и файла, който са му заредили.

Факт 3. @ivanov 530d не е имал никакво намерение да се заяжда с теб или с когото и да било, просто разбра, че колата му е в пъти по слаба от една 530d без всякакви тунинги по двигателя (на старт изостава с една кола за 100м). След като ти се обади и ти изпрати файла на човека, който прави чип тунинга, започна да го обвиняваш, че това не е файла, който ти си му сложил, че той бил омазал нещо с GT1 (абсолютна глупост, защото сигурно дори и не знаеш, че с GT1 не може да се пипа на такова ниво) и че трябвало да ти плаща на ново.
Като се разсмърдя така работата, отидохме при Тони във Варна и след като прегледа файла, каза че такава глупост през живота си не е виждал.
Факт 4. След като се разбра, каква е работата, се покри като мишок, не си вдигаш телефона и извинявай, но да се оправдаваш, че си извън БГ в последствие е глупаво, защото вече роуминга не е толкова скъп, че да не можеш да кажеш с две думи: "Извън страната съм, ще ти се обадя".

Факт 5. От къде на къде реши, че някой и в случая точно @ivanov 530d си е зареждал сам чип тунинг!!!??? Ако можеше да прави такива неща, първо нямаше да търсим флашки със софтуер, компютър на който да инсталираме програма и KWP или Galleto из Варна, за да му изтеглиш файла.
Ама да предположим, че някак си някой полтъргайст му е заредил тази измет в DDE-то, нищо не пречи да му се зареди някой от старите файлове и да се започне работа по тях.Това едва ли щеше да ощети някого финансово, но за теб явно и времето отделено за клиенти е безкрайно ценно.

Факт 6. Сега @ivanov 530d ще трябва да си плати на друг 500лв, защото ти не можеш да се координираш с хората с които работиш.
900лв за чип тунинг...таз кола вече трябва да се регистрира като самолет.

Факт 7. Като видя, че човека смята да си отстоява правата по някакъв начин, чак тогава взе да му измисляш варианти, като да идвал до София, да му преглеждате колата.
Какво ще му преглеждате на колата не знам, но знам със сигурност, че той познава марката много, много повече от теб.

И въобще, до тук нямаше да се стигне, ако беше поне малко коректен.То така е много лесно, когато някой не е доволен от работата ти и да се оправдаеш "Ами това не е файла, който аз съм ти заредил, плащай си за нов".

Въобще, нямам друго какво да кажа, че по голяма подигравка от гаврата, която си направи с @ivanov 530d аз не съм виждал и това, че го е писал в темата ти е най-малкото, което заслужаваш.

P.S И това да се хвалиш, че колата е запалила от първия път с "великия" ти софтуер показва колко си в час, защото дори и ключарите във Варна могат да запалят кола с така изтрит софт за точно 5мин., а колегата ти Тони дори каза, че тези интервенции при него струват точно 50лв и става за 2мин. ;)

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 06 Сеп 2009, 23:13

За да докажа че не съм отхвърлил предложенията на V-max ще постна някои от ЛС-тата които си разменихме :

От: V-max
До: ivanov 530d
Пуснато на: 06 Сеп 2009, 19:36
Заглавие: Re: bravo Отговорете с цитат на съобщението
ivanov 530d написа:
Казах ти не ме е страх защото никой не е пипал колата 101% съм сигурен в това ! Кажи какво предлагаш ти да направим ?

Отиваш при Тони ,той преглежда и зарежда нашия софтуер и мери колата на Дино за МОЯ сметка. Преглеждаме резултатите и коментираме , нищо повече. Ще оставя оценката за файла на него , нали без това го имаш за по-компетентен та би трябвало да си доволен . Аз ще дооворя с него нещата ,от теб се иска само да отидеш и да ми кажеш предварително кога ще стане за да му пратя файла . Ако той каже , че всичко по колата ти е наред и проблема е в направата на софтуера отиваш при Миро и той ти връща дадените пари.

Моят отговор :

От: ivanov 530d
До: V-max
Пуснато на: 06 Сеп 2009, 19:39
Заглавие: Re: bravo
Ок,утре сутринта отивам при Тони подготви нещата и ми се обади !

Това "ОТХВЪРЛЯНЕ" на предложението ли е ?

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 07 Сеп 2009, 13:45

e и къде си , че не чувам да си бил на Диното днес ... Вместо да се занимавате с глупости ти и твоя приятел , който така добре те защитава си помисли какво си ръчкал с ГТ1цата ;) И както Тони ти е казал - защо буташ неща , от които нямаш грам представа ??? Това е сериозна техника за образовани технически хора , слагай си спокойно алармите и централните заключвания и не се прави на великия разбирач там където си гола вода.... За 2 години майстор не се става , спомни си времето когато обикаляше като мишок по сервизите да душиш и да се чудиш откъде да започнеш , то не беше толкова отдавна, нали ;)

Благодарности за Тони (kelesha)
за колегиалното отношение и трезвата оценка на проблема - както и той ти е казал няма как аз да ти сложа такъв софтуер, помниш ли го това или ти мина през ушите там на диното

За мен случая е приключен , оправяйте си кашата сами - както сте си я забъркали БЕЗ да ме намесвате по какъвто и да е начин повече :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 07 Сеп 2009, 17:13

V-max написа:e и къде си , че не чувам да си бил на Диното днес ... Вместо да се занимавате с глупости ти и твоя при...........

За мен случая е приключен , оправяйте си кашата сами - както сте си я забъркали БЕЗ да ме намесвате по какъвто и да е начин повече :!:

Колега ,лично познавам Ivanov 530d и Presli, и мога да кажа че са точни и коректни, и то не само аз, казваш че колата му била англичанка , с обърнат волан и т.н. Рядко има такава КРАСИВА И ДОБРЕ НАПРАВЕНА Е39, /на мен ми останаха очите по нея/за това че той си е преебал колата си е той виновен , но нали за това си плаща, да се оправи, но това че е запалила не значи че върви добре и всичко е точно , за теб всички са виновни само не и ти, НО АКО ГРЕШКАТА Е В ТЕБ, все пак сме хора и грешиме дори и най-добрите. 400 лв са пари , поне за мен, не е срамно да си признаеш че си грешил, срамно е да се измъкваш " За мен случаят е приключен......"
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 07 Сеп 2009, 19:08

V-max написа:e и къде си , че не чувам да си бил на Диното днес ... Вместо да се занимавате с глупости ти и твоя приятел , който така добре те защитава си помисли какво си ръчкал с ГТ1цата ;) И както Тони ти е казал - защо буташ неща , от които нямаш грам представа ??? Това е сериозна техника за образовани технически хора , слагай си спокойно алармите и централните заключвания и не се прави на великия разбирач там където си гола вода.... За 2 години майстор не се става , спомни си времето когато обикаляше като мишок по сервизите да душиш и да се чудиш откъде да започнеш , то не беше толкова отдавна, нали ;)

за колегиалното отношение и трезвата оценка на проблема - както и той ти е казал няма как аз да ти сложа такъв софтуер, помниш ли го това или ти мина през ушите там на диното

Лелеее, ама ти наистина си бил много зле бе пич!!!
Ти хабер си нямаш от компютри, тръгнал да обяснява за GT1...

Ако искаш да знаеш, точно Тони каза, че с GT1 не може да се разбърника нищо, това ще ти го потвърдят още една дузина хора от форума, които работят с тази програма...Ама ти въобще знаеш ли какво е GT1!??

Приказваш за китайски интерфейси, а нали те видях теб с какъв смешен KWP от точно 7$ изтегли файла на Ivanov 530d от колата.

Толкова си зле, та чак не знаеш в какво се мерият стойностите на дебитомера...за какви единици говориш бе смешник такъв, там има КИЛОГРАМ НА ЧАС, коя от тези единици искаш да ти се каже...Ама какво да ти обяснявам, ти дори не знаеш какво е i-moto, аз съм тръгнал да ти задавам тук въпроси за двигатели.

Ей такива смешници като тебе, дето са хванали някой да им пише файловете за по 100лв и след това ги продават по 400лв има много, ама поне другите си поемат рекламации, а ти като видя, че ще трябва да се бръкнеш за още 100лв за човека, който ти изпраща файловете и се скри като гъсеница.

Вземи та се пообразовай малко, ако смяташ да се занимаваш с тази работа, защото с постовете си продължаваш да показваш какъв ламер си.

И ако много искаш да знаеш, мнението на Тони (kelesha) за теб не беше от най-добрите, ама никак.

И ти , защо реши, че ivanov 530d е ходил някъде за чипосване, не му е харесало и е решил да ти прави рекламация на тебе???Това само малоумник може да си го помисли, че въобще може да мине.

И да, ivanov 530d ще отиде при Тони да му направи колата, но ти ще си останеш поредния измекяр, защото всичко ще цъфне черно на бяло.
Дано поне си се напушил хубаво с 400лв, които взе от човека.

P.S Kaто стана въпрос за "китайски" DIS, я ми кажи защо тогава в Overdrive работят с точно такъв "китайски" DIS http://www.overdrive.bg/overdrive_model ... rt=24#back
Направо да ти отговоря, защото явно не знаеш.Оригинален GT1 DIS не моеш да си купиш свободно на пазара, те се произвеждат единствено и само за оторизирани сервизи.Всичко останало, което е извън оторизиран сервиз е китайско.

Ама какво въобще ти отваряме очите, ти си толкова нагъл, че хем лъжеш хората, хем ги пускаш в некоректни, след като в случая най-некороектния си ТИ!
Последна промяна mad_presley на 07 Сеп 2009, 21:39, променена общо 2 пъти

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 07 Сеп 2009, 20:16

V-max написа:e и къде си , че не чувам да си бил на Диното днес ... Вместо да се занимавате с глупости ти и твоя приятел , който така добре те защитава си помисли какво си ръчкал с ГТ1цата ;) И както Тони ти е казал - защо буташ неща , от които нямаш грам представа ??? Това е сериозна техника за образовани технически хора , слагай си спокойно алармите и централните заключвания и не се прави на великия разбирач там където си гола вода.... За 2 години майстор не се става , спомни си времето когато обикаляше като мишок по сервизите да душиш и да се чудиш откъде да започнеш , то не беше толкова отдавна, нали ;)

Мисля че преди да отида на Диното трябваше да ми звъннеш..... Нещо което ти НЕ НАПРАВИ !!! Ако обичаш за диагностична техника ТОЧНО ТИ НЕ МИ ГОВОРИ ти сам каза на всеослушание че GT-1 ти е непозната материя / това го разбраха и всички във форума които са работили с това "нещо"/ Не става с техника за 200лв....... Всички знаем колко струва KWP и Galeto. Аларми и централни не слагам и не съм слагал,защото не ми е това работата.Относно опита ми не коментирай без да ме познаваш лично,Остави това на хората които ме познават и са виждали как и какво работя.Това е занаят който няма как да го научиш в основното училище което ти си завършил,а се "краде" от някъде ! Явно там където съм "ходил да душа" са били по кадърни от местата където ти си душил ! Хората които бяхме при Тони чухме коментара му за твоята особа,но смятам да ти го спестя /той Пресли вече ти спомена в общи линии / :mhihi: И още нещо от мен разбери следното : БЕЗГРЕШНИ ХОРА НЯМА !!! Всеки рано или късно греши,както се случи с мен,но имах доблеста да си го призная,ако помниш така започна първия ми разговор с теб ! Не е изключено и ти да си сгрешил сега ....... Замисли се малко ! Мъжкарска постъпка би било да си го признаеш и поне да се опиташ да поправиш грешката си ,а не само да дрънкаш че ти НЯМА КАК ДА СИ СГРЕШИЛ ! Айде много ти здраве от мен 8)

П.С. Не разбрах кое точно ме прави "НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ",това че си платих ТИ да свършиш нещо,а ТИ не го направи ли :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по магистралата

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от kremenh » 08 Сеп 2009, 9:57

lowdriver написа:Тази тема се създава със цел да се описват случаите на некоректност от страна на потребители при извършване
на покупко-продажби. В нея ще пишат САМО лицата, които имат пряка връзка с дадения случай на некоректност.
Мненията трябва да съдържат колкото се може по-пълно описание на дадения случай, като в тях трябва да се
избягва даване на определения на потребителя „замесен” в случая (в т.ч. „лъжец”, „измамник” и т.н.). Това
какъв е и как е постъпил дадения човек ще определи всеки потребител сам за себе си. Мнения на роднини,
приятели, познати и т.н. ще бъдат директно ИЗТРИВАНИ!
Ако се окаже, че „обвинения” потребител е постъпил
неволно или по някаква причина проблема с покупко-продажбата не е по негова вина , моля, потребителят
обвинил го в некоректност да изясни това с промяна в поста описал случая. Вмешателство от страна на
оперативното( модератори, администратори) и техническото звено, за отсъждане на това дали обвинения
потребител е виновен или не, НЯМА ДА ИМА! Потребителите сами ще решават , по описанието на дадения
случай, дали да извършват покупко-продажби с дадения човек или не.

НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С ТАЗИ ТЕМА! НЕ си позволявайте да използвате темата за лични нападки, разчиствания
на сметки, опити за накърняване името на даден човек и прочие случаи, които нямат нищо общо с коректността
на потребителя при извършване на покупко-продажби от негова страна чрез този Форум. Отнасяйте се с
необходимата сериозност и деликатност към темата и обмисляйте всеки свой пост тук!

ПРИ ОПИТ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЛЕДВА НЕЗАБАВНО ИЗГОНВАНЕ ОТ ФОРУМА!

Списък на потребители и описание на случаите, според които те са определени като НЕКОРЕКТНИ :

Angel_Georgiev (SkyWalker) - Случай 1, Случай 2 и 3
Sladk0 - Случай
dundo - Случай 1, Случай 2 , Случай 3 , Случай 4 , Случай 5 , Случай 6
Bass_Man - Случай
DA_WOLF(Илиян Великов гр. Враца тел.:0887116118) - Случай 1, Случай 2 ( допълнение ), Случай 3, Случай 4
DEDATA! - Случай 1, Случай 2
bmw///power - Случай
Ruskov - Случай
nqkoisi - Случай 1 ( Опровержение ) , Случай 2
kiedmobile - Случай
bmw525tds - Случай
IIH - Случай
ludi4kiq - Случай
sabi1984 - Случай
emil929 - Случай 1 , Случай 2 , Случай 3 , Случай 4
g8708 - Случай 1 , Случай 2
ceno83 - Случай (Извинило се е момчето)
joro_320i - Случай
b0k0 - Случай 1 , Случай 2
badboy - Случай
cut_and_eat_fast_cars - Случай
BESSNIA - Случай (Извинил се е)
Klef - Случай
Mystikall - Случай

(с любезното съдействие на dqvola666)

Списък на потребители, които са определени като КОРЕКТНИ :
Hristo (1+)
CONAN (1+)
stefanta (1+)
SuPeR_FLY (5+)
320iPower (1+)
sonny (3+)
z350 (3+)
kalincho100 (1+)
chocho_rz (2+)
JANI (2+)
bmwfena (1+)
tonito (1+)
stoni (1+)
///MapTo (1+)
Пламен83 (1+)
stambo_81dg (1+)
dr-who (2+)
b0k0 (1+)
bum_bum (1+)
BESSNIA
bmmwww
civic (2+)

binev_0ut - ивелин бинев - Габрово

* БМВ Клуб България не носи отговорност за коректното протичане на операциите по покупко-продажба
между потребителите на Форума.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари