:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от I.Voykov » 08 Сеп 2009, 16:08

kremenh написа:
lowdriver написа:Тази тема се създава със цел да се описват случаите на некоректност от страна на потребители при извършване
на покупко-продажби. В нея ще пишат САМО лицата, които имат пряка връзка с дадения случай на некоректност.
Мненията трябва да съдържат колкото се може по-пълно описание на дадения случай, като в тях трябва да се
избягва даване на определения на потребителя „замесен” в случая (в т.ч. „лъжец”, „измамник” и т.н.). Това
какъв е и как е постъпил дадения човек ще определи всеки потребител сам за себе си. Мнения на роднини,
приятели, познати и т.н. ще бъдат директно ИЗТРИВАНИ!
Ако се окаже, че „обвинения” потребител е постъпил
неволно или по някаква причина проблема с покупко-продажбата не е по негова вина , моля, потребителят
обвинил го в некоректност да изясни това с промяна в поста описал случая. Вмешателство от страна на
оперативното( модератори, администратори) и техническото звено, за отсъждане на това дали обвинения
потребител е виновен или не, НЯМА ДА ИМА! Потребителите сами ще решават , по описанието на дадения
случай, дали да извършват покупко-продажби с дадения човек или не.

НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С ТАЗИ ТЕМА! НЕ си позволявайте да използвате темата за лични нападки, разчиствания
на сметки, опити за накърняване името на даден човек и прочие случаи, които нямат нищо общо с коректността
на потребителя при извършване на покупко-продажби от негова страна чрез този Форум. Отнасяйте се с
необходимата сериозност и деликатност към темата и обмисляйте всеки свой пост тук!

ПРИ ОПИТ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЛЕДВА НЕЗАБАВНО ИЗГОНВАНЕ ОТ ФОРУМА!

Списък на потребители и описание на случаите, според които те са определени като НЕКОРЕКТНИ :

Angel_Georgiev (SkyWalker) - Случай 1, Случай 2 и 3
Sladk0 - Случай
dundo - Случай 1, Случай 2 , Случай 3 , Случай 4 , Случай 5 , Случай 6
Bass_Man - Случай
DA_WOLF(Илиян Великов гр. Враца тел.:0887116118) - Случай 1, Случай 2 ( допълнение ), Случай 3, Случай 4
DEDATA! - Случай 1, Случай 2
bmw///power - Случай
Ruskov - Случай
nqkoisi - Случай 1 ( Опровержение ) , Случай 2
kiedmobile - Случай
bmw525tds - Случай
IIH - Случай
ludi4kiq - Случай
sabi1984 - Случай
emil929 - Случай 1 , Случай 2 , Случай 3 , Случай 4
g8708 - Случай 1 , Случай 2
ceno83 - Случай (Извинило се е момчето)
joro_320i - Случай
b0k0 - Случай 1 , Случай 2
badboy - Случай
cut_and_eat_fast_cars - Случай
BESSNIA - Случай (Извинил се е)
Klef - Случай
Mystikall - Случай

(с любезното съдействие на dqvola666)

Списък на потребители, които са определени като КОРЕКТНИ :
Hristo (1+)
CONAN (1+)
stefanta (1+)
SuPeR_FLY (5+)
320iPower (1+)
sonny (3+)
z350 (3+)
kalincho100 (1+)
chocho_rz (2+)
JANI (2+)
bmwfena (1+)
tonito (1+)
stoni (1+)
///MapTo (1+)
Пламен83 (1+)
stambo_81dg (1+)
dr-who (2+)
b0k0 (1+)
bum_bum (1+)
BESSNIA
bmmwww
civic (2+)

binev_0ut - ивелин бинев - Габрово

* БМВ Клуб България не носи отговорност за коректното протичане на операциите по покупко-продажба
между потребителите на Форума.

Много ми е интересно ///MapTo какво прави в коректните а не в НЕКОРЕКТНИТЕ имайки предвид, че аз съм писал за него в тази тема?
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 08 Сеп 2009, 16:15

ivanov 530d написа:
LUCIFER'S написа:Аз затова постнах цитат за ГАРАНЦИЯТА, която Владо трябва да си поеме

:yes: Трябва но ......

поема гаранция , и тя е доживотна реално. Но, както всяка гаранция има и условия - едно от тях е да не пипат други хора или поне да си заличават следите. От твоята кола аз изваждам нещо , което не е наш продукт. Защо в твойта кола нещата се променят всеки месец - ЗАТОВА НЯМА гаранция :!: Както написах и в началото (ама кой да чете , нали трябва да се обиждаме) = в подобен случай не важи никаква гаранция поради несъответствие. За доизясняване се налага преглед на цялостното състояние , упорито недопускано от собственика. Софтуера е пратен на Тони (оригинал и тунинг) какъвто трябва да е и те чакаше да се появиш в посочения ден .От тук нататък всякакви претенции са несериозни и преминаха всякакви граници на наглост и невъзпитано държание от твоя стран.Това е , когато отиваш при някой да искаш нещо от него играеш по неговите правила за да има той с какво да гарантира . Може би тази логика просто ти е чужда , затова и не можеш да разбереш принципа на работа. Виждам , че нямате много работа и празни приказки могат до безкрай да се пишат. Предложих достатъчно варианти , но налице е тенденциозно отношение и търсене на конфликт. Успех в тунинга , повече М емеблеми на капака и дано научиш нещо от тази случка :arrow:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 08 Сеп 2009, 17:03

Правилно, научих каквото трябваше а и всички тук - ОТ ТЕБ НИЩО НЕ СТАВА !!! Обади се и на Миро да видиш за пореден път какво има в колата ми - САМО ТВОИ ПОМИИ !

П.С. М - емблеми няма никъде по колата ми смешко то се вижда в галерията ми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 08 Сеп 2009, 17:49

ivanov 530d написа:Обади се и на Миро да видиш за пореден път какво има в колата ми - САМО ТВОИ ПОМИИ !

Ето това ще е най-доброто решение на казуса, човекът на @V-max в Добрич - Марто ти качва файла изпратен му от V-max, отивате двамата заедно на Дино (да не каже някой, че е правена друга интервенция по колата междувременно), мери се и се изкарват тук показанията от дино-то и става ясно колко и дали въобще струват чиповете от V-max.

Аз ще кача и моята на Дино, както е сток и ще има база за сравнение.

@V-max, тази история щеше да си остане само м/у теб и ivanov 530d, но ти си като гузен не гонен бяга и реши първи да го осереш абсолютно неоснователно в тази тема.Сега като ти цъфнат глупостите на яве, сам ще си си виновен ;)

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 08 Сеп 2009, 18:25

Ами той файла вече е качен на колата,утре съм се уговорил и с Миро да ми даде и трите ВЕЛИКИ файла на V-max на една флашка и отивам към Варна .... Там Тони ще каже струват ли тези три файла и 50стотинки :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 09 Сеп 2009, 22:13

V-max,да те попитам нещо за последно - 96,1 kw. НА КОЛЕЛАТА как ти се струват,при положение че трябваше да даде около 140 kw. с чипа ? Това е с твоя файл които ТИ си изпратил на Тони,който пък от своя страна беше същия като този в колата.И за протокола само всичко в което се съмняваше че може да не е наред по колата ми, като дебитомер , дюзи ,турбо и други такива беше просто перфектно.Друг е въпроса какво друго си прецакал в DDE-то ми с готовия файл /от друга кола с ръчни скорости/ който си изпратил.Понеже знам че пак няма да вярваш на това което ти казвам обади се на твоя добър приятел Тони да ти потвърди и той. И ако и след това пак се опиташ да ме изкараш мен лъжец ще постна клипове и снимки от Дино теста. ;)

П.С. Очаквам най малкото едно извинение от ТЕБ и да върнеш парите които взе.Ще приложа и един цитат от Л.С-тата :
V-max написа:
ivanov 530d написа:Казах ти не ме е страх защото никой не е пипал колата 101% съм сигурен в това ! Кажи какво предлагаш ти да направим ?

Отиваш при Тони ,той преглежда и зарежда нашия софтуер и мери колата на Дино за МОЯ сметка. Преглеждаме резултатите и коментираме , нищо повече. Ще оставя оценката за файла на него , нали без това го имаш за по-компетентен та би трябвало да си доволен . Аз ще договоря с него нещата ,от теб се иска само да отидеш и да ми кажеш предварително кога ще стане за да му пратя файла . Ако той каже , че всичко по колата ти е наред и проблема е в направата на софтуера отиваш при Миро и той ти връща дадените пари.

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 09 Сеп 2009, 23:16

ivanov 530d написа:V-max,да те попитам нещо за последно - 96,1 kw. НА КОЛЕЛАТА как ти се струват,при положение че трябваше да даде около 140 kw. с чипа ? Това е с твоя файл които ТИ си изпратил на Тони,който пък от своя страна беше същия като този в колата.И за протокола само всичко в което се съмняваше че може да не е наред по колата ми, като дебитомер , дюзи ,турбо и други такива беше просто перфектно.Друг е въпроса какво друго си прецакал в DDE-то ми с готовия файл /от друга кола с ръчни скорости/ който си изпратил.Понеже знам че пак няма да вярваш на това което ти казвам обади се на твоя добър приятел Тони да ти потвърди и той. И ако и след това пак се опиташ да ме изкараш мен лъжец ще постна клипове и снимки от Дино теста. ;)

П.С. Очаквам най малкото едно извинение от ТЕБ и да върнеш парите които взе.Ще приложа и един цитат от Л.С-тата :
V-max написа:
ivanov 530d написа:Казах ти не ме е страх защото никой не е пипал колата 101% съм сигурен в това ! Кажи какво предлагаш ти да направим ?

Отиваш при Тони ,той преглежда и зарежда нашия софтуер и мери колата на Дино за МОЯ сметка. Преглеждаме резултатите и коментираме , нищо повече. Ще оставя оценката за файла на него , нали без това го имаш за по-компетентен та би трябвало да си доволен . Аз ще договоря с него нещата ,от теб се иска само да отидеш и да ми кажеш предварително кога ще стане за да му пратя файла . Ако той каже , че всичко по колата ти е наред и проблема е в направата на софтуера отиваш при Миро и той ти връща дадените пари.
Мисли положително :idea: сега трябва да ти върнат парите за акциза :weed: :weed: :weed: и по-ниски данаци ще плащаш :weed: :weed: :weed:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 10:27

Колеги,ето какъв отговор получих на ЛС от V-max ,и как се изметна от думите си като фурнаджийска лопата :mhihi:
V-max написа:Za men slu4aya e priklyu4en . Kakvo ti e obyasnil Toni za da ti vzeme parite ne e moya rabota . Da mi beshe dokaral kolata v moya serviz 6tyah i az da ti ya opravya . A tezi karti s mnogoto predvarenie idvat ot updeita , koito si pusnal purvona4alno i vuob6te ne sa moe tvorenie , kakto pod4ertah nyakolko puti. Ako faila beshe ot ru4ni skorosti avtomata 6te6e da dava gre6ka i da se4e pri smenite , ta prai si sam izvodite

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 10 Сеп 2009, 12:32

Хахаха, човека взе парите, описа те в "Некоректни" и накрая: "За мен случая е приключен".

Както казах и по-горе, всеки който се е възползвал от услугите на V-max, силно му препоръчвам да си качи колата на Дино тест (струва 70-80лв), за да види реално за какво си е дал парите.
Да видим тогава, колко случая ще трябва да прекрати .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 10 Сеп 2009, 13:53

V-max написа:Za men slu4aya e priklyu4en . Kakvo ti e obyasnil Toni za da ti vzeme parite ne e moya rabota . Da mi beshe dokaral kolata v moya serviz 6tyah i az da ti ya opravya . A tezi karti s mnogoto predvarenie idvat ot updeita , koito si pusnal purvona4alno i vuob6te ne sa moe tvorenie , kakto pod4ertah nyakolko puti. Ako faila beshe ot ru4ni skorosti avtomata 6te6e da dava gre6ka i da se4e pri smenite , ta prai si sam izvodite

Eй дистарикат няма да се подиграваш така с клиентите си по какъвто и да е повод, аз вземам от теб масло и искам да ти кажа, че ако стане нещо с двигателя ми и ако почнеш да ми въртиш такива номера ще те освиткам до 24 часа и ще нахраня софийските пумияри и свинете на Витоша с тебе!!!! Имаш късмет, че те търпят колегите, но ако бях аз до сега щеше да си на национално издирване.Не заради парите, а заради отношението. ОПРАВЯШ СИ БАКИИТЕ ИЛИ ВРЪЩАШ ПАРИТЕ! НЕКАДЪРНИК ИЛИ ЛЪЖЕЦ ТИ СИ ЗНАЕШ КАКВО И КАКВИ ФАЙЛОВЕ СИ ПРОДАЛ Това че сме толкова далеч от София не означава, че сме прости и изостанали, за каквито ни мислите там в най-голямото село и може да си правите каквото си искате. Всеки месец съм по работа в София и виждам в какви лайна живеете столичани....

Модераторите да се вземат в ръце, защото ми писна от лъжи в тоя форум!!!
Аз си мисля, че работата трябва да се оповести насякъде из пресата и всичко свързано с автомобилите, форуми и т.н.

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 10 Сеп 2009, 13:58

:shock:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Сеп 2009, 16:29

[quote="LUCIFER'S"][/quote]
aидеее почна се :weed:
:yammy:

Аватар
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 16:49

LUCIFER'S написа:

Eй дистарикат няма да се подиграваш така с клиентите си по какъвто и да е повод, аз вземам от теб масло и искам да ти кажа, че ако стане нещо с двигателя ми и ако почнеш да ми въртиш такива номера ще те освиткам до 24 часа и ще нахраня софийските пумияри и свинете на Витоша с тебе!!!! Имаш късмет, че те търпят колегите, но ако бях аз до сега щеше да си на национално издирване.Не заради парите, а заради отношението. ОПРАВЯШ СИ БАКИИТЕ ИЛИ ВРЪЩАШ ПАРИТЕ! НЕКАДЪРНИК ИЛИ ЛЪЖЕЦ ТИ СИ ЗНАЕШ КАКВО И КАКВИ ФАЙЛОВЕ СИ ПРОДАЛ Това че сме толкова далеч от София не означава, че сме прости и изостанали, за каквито ни мислите там в най-голямото село и може да си правите каквото си искате. Всеки месец съм по работа в София и виждам в какви лайна живеете столичани....

Модераторите да се вземат в ръце, защото ми писна от лъжи в тоя форум!!!
Аз си мисля, че работата трябва да се оповести насякъде из пресата и всичко свързано с автомобилите, форуми и т.н.

дявола ли си стената ли , ти кой беше в тази случка ?? Освен , че си от Добрич и се чустваш длъжен да подкрепиш твоя съгражданин какво друго имаш да казваш ? Сега и маслото ще е фалшиво , дано счупиш турбо та да има в какво да ме обвиниш . Е , събрахте се добра агитка , понесена от желание за мъст - кой знае за какво се бори от вас 3мата ? :))) Чак кучета да храни иска нашия дявол , доста мило отношение към животните наистина . Ако толкова си притеснен - върни ми маслото и недей да изпадаш в излишни словоизлияния без ама никакво покритие :!: Аз колегите ти отдавна ги поканих , ама найци - само плюват и това е. А за София си прав - гадничко е за живеене определено

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 10 Сеп 2009, 17:34

V-max написа: Освен , че си от Добрич и се чустваш длъжен да подкрепиш твоя съгражданин какво друго имаш да казваш ?

... дано счупиш турбо...

Ами да ти кажа сега, аз винаги съм насочвал колеги от форума да се възползват от твоите услуги били то за чип, било то за масло или за турбо, или за тампони паурфлекс, аз бях решил да те занимавам и с моята кола за тунинг, както ти си ме съветвал с турбо от по новите М57 Гарет 2260 с цел както си казвал 260к.с. но с твоето отношение към клиентите си просто.... Ако аз бях на твое место в дадената ситуация, изхождайки от гледна точка на реноме и т.н. няма да развивам теории за фирмения маркетинг щях да направя всичко възможно за да си изпипам нещата за да е пре-доволен клиента ми, а не да се изнизвам по такъв начин. Знаеш много добре, че човека се занимава професионално с автомобили и гаранция, че щеше да имаш още клиенти за чип от неговите..., а той е един от най-запознатите с марката в СИ България....а сега какво стана целия форум разбра що за тунинг се направи аз го знам като "акцизен" чип това което се получи при колата на Иванов. Дано съм ти внесъл поне една милимунда яснота!

Ако счупя турбото ще го сменя и искам да ти кажа, че тогава ще си направя ъпдейт на софта и то какъвто искам аз и както искам. Доста съм запознат с ДВГ има си формули по които всичко се изчислява, т.е. вече програми с които става още по-лесно.... ;)

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 17:49

ако вникнеш внимателно в целия случай ще ме разбереш , но явно за теб е по-важна хранителната емоция от тази случка . Нали знаеш , че някой когато иска да навреди на друг каквото и да му обясняваш ефекта е 0 , та така се получи и в този случай , затова и пуснах оплакването си в тази тема. За мен и моята фирма не се притеснявайте , клиенти си имам достатъчно всеки ден. Със всички подхождам по един и същи начин , но когато насреща си имаш готов предразсъдък просто няма начин да се разберете . Така и така мисля да приключа с изказванията тук , до всички отправили обиди и тръгнали с лошо към мен да си знаят , че няма начин да постигнат каквото и да било - нито ще ме засегнат , нито пък ще ми навредят по нянакъв начин на работата. Подобен случай не е имало досега и нека служи за урок и на двете страни

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари